ورود

View Full Version : آموزش: اموزش JQuery از پایه

omidabedi
دوشنبه 07 اسفند 1391, 17:22 عصر
سلام دوستان
بنده ی حقیر از اونجایی که دیدم اکثر انجمن های اینجا مرتبط با موضوع انجمن مطلب اموزشی گذاشتند پیش خودم گفتم چرا نباید این کتابخانه ی قدرتمند جاوا اسکریپت کتاب اموزشی داشته باشه
و بالاخره تصمیم گرفتم با همکاری دوتا از دوستانم که از بهترین برنامه نویسان جاوا اسکریپت هستند کتابی رو منتشر کنیم که این امکان رو فراهم بیاورد که بتوانیم در کنار هم به پیشرفت این کتابخانه ی قدرتمند کمک کنیم
همچنین تصمیم بر این گرفته شده است که پس از پایان این کتاب انرا به مرحله ی چاپ برسانیم.
از این به بعد ما به یاری خدا و دلگرمی شما عزیزان نوشتن این کتاب را به صورت انلاین در سایت shiraz-web.ir
شروع میکنیم و هر دفعه لینک مطلب را در این پست میگذاریم.
در صورتی که هر یک از عزیزان توانایی و علاقه به همکاری در نوشتن این کتاب دارند در همین پست ذکر کنن تا از وجود پر برکتشان استفاده شود.

اولین صفحه ی کتاب رو امروز استارت زدم و طبق برنامه ریزی هر هفته 1 الی 2 مبحث رو اموزش میدیم.
امیدواریم شما دوستان عزیز به پیشرفت خودتون و دلگرمی ما کمک و همکاری لازم را انجام دهید.

با تشکر

omidabedi
دوشنبه 07 اسفند 1391, 17:22 عصر
صفحه ی اول این کتاب

generic
چهارشنبه 09 اسفند 1391, 10:41 صبح
بعضی از دوستان از این سایت استفاده تبلیغاتی میکنند گرچه کار غیر صحیحی نیست اما وقتی تبلیغات را به بهانه آموزش درج میکنند کار درستی نمی باشد.

omidabedi
چهارشنبه 09 اسفند 1391, 11:57 صبح
@generic
اول اینکه من قصد داشتم کتاب رو اینجا شروع به نوشتنش کنم اما بر اساس تخمینی که زده شد کتاب حدودا 400 صفحه دارد که برای مطالعه ی ان کاربران به مشکل بر میخورند که این مشکل در سایت شیراز وب حل شده و در صفحه ی اول
کلیه ی صفحات کتاب لیست میشوند و کلا حالت کتابی دارد که در هر صفحه از کتاب میتوان به صفحه ی قبل بازگشت و به صفحه ی بعد رفت.
این تاخیر کوچک (بهتر بگم خارج از برنامه چون ما قول دادیم هر هفته یک یا دو مبحث رو اموزش بدیم که هنوز از زمان ایجاد این تاپیک اینقدر زمان نگذشته) بدلیل مشکل در نمایش کدهای جاوا اسکریپت درون سورس صفحه رخ داده است چرا که مرورگر انرا اجرا میکند که در حال بررسی و اضافه کردن پلاگینی به ckeditor برای رفع ان هستیم.
ما را از انتقاد های (سازنده)ی خود بی نصیب نگذارید.
و در صورت امکان از ارسال پارازیت در اینگونه پست ها بپرهیزید
با تشکر

omidabedi
یک شنبه 13 اسفند 1391, 18:40 عصر
صفحه ی دوم کتاب با موضوع (اشتباهات متداول در جی کوئری)

چند نکته:
1.میخواستم صفخه ی 2 و 3 رو با هم منتشر کنم اما وقته یک هفته ایم رو به پایان بود و مشکل نمایش کدها کماکان باقی چرا که صفحه ی 2 فقط مشکلات را گفته و راهنمایی.
2.نظرات و تجربیات و هر چیزی مرتبط با موضوع در نظر دارید برای ما کامنت بگذارید . این کامنت ها چند مزیت داره اول اینکه ما را در مسیر درستی هدایت میکنه و به ما دلگرمی میده و دوم اینکه دیگر بازدید کنندگان میتوانند از چندین طرز تفکر بهرمند شوند (و حتی خود من)
3.میتوانید با رای دادن به این صفحه (بالای صفحه میتوانید از 5 ستاره به ما نمره دهید) مارا از کم و کیف کار مطلع سازید و به بهبود کیفیت کمک کنید.
با تشکر

omidabedi
دوشنبه 14 اسفند 1391, 14:28 عصر
سلام خدمت دوستای گلم
صفحه ی سوم کتاب با عنوان (درک بهتره جی کوئری)

- مثالی از کد جی کوئری