PDA

View Full Version : سوال: اتصال برنامه به فایل حاوی جدول ها

azadich
سه شنبه 08 اسفند 1391, 07:15 صبح
من برنامه ام را از بانک جدا کردم، یه فایل حاوی جداول و فایل دیگر فرم ها و....حالا می خوام بدونم چطوری وقتی این دو فایل داخل یک پوشه بودند فرق نکنه چه درایوی به هم متصل شوند در غیر این صورت پیغام فارسی ظاهر شود و مسیر را از کاربر بپرسد.ممنون میشم

azadich
سه شنبه 08 اسفند 1391, 08:42 صبح
من برنامه ام را از بانک جدا کردم، یه فایل حاوی جداول و فایل دیگر فرم ها و....حالا می خوام بدونم چطوری وقتی این دو فایل داخل یک پوشه بودند فرق نکنه چه درایوی به هم متصل شوند در غیر این صورت پیغام فارسی ظاهر شود و مسیر را از کاربر بپرسد.ممنون میشم
نمونه رو پیدا کردم و گذاشتم حالا می خوام وقتی مسیر پیدا نشد پیغام فارسی بدهد و بعد فرم 2 را نگاه کنید فرم unbound هست حالا چگونه یه دکمه باشه که اطلاعات را دخیره کنه می خوام با دکمه اطلاعات ذخیره بشه.

Abbas Amiri
سه شنبه 08 اسفند 1391, 18:53 عصر
سلام
فایل UI اصلاح شد

azadich
سه شنبه 08 اسفند 1391, 19:57 عصر
سلام
فایل UI اصلاح شد
بی نهایت سپاسگزارم.متشکر

azadich
سه شنبه 08 اسفند 1391, 20:17 عصر
بی نهایت سپاسگزارم.متشکر
ببخشید حالا اگه بخواهیم فرم به صورت datasheet یا cutinu باشه چکار باید کرد و دکمه حذف بخواهیم تعریف کنیم.ممنون

Abbas Amiri
سه شنبه 08 اسفند 1391, 22:01 عصر
ببخشید حالا اگه بخواهیم فرم به صورت datasheet یا cutinu باشه چکار باید کرد و دکمه حذف بخواهیم تعریف کنیم.ممنون
سلام
بایستی بعد از دستور ..... = Set Rs عبارت

Me.Recordset = rs
استفاده کنید . مقدار ControlSource تکست باکسها را هم با فیلدهای موردنظر تنظیم کنید.
ضمن اینکه RS را هم درابتدای ماژول فرم بصورت عمومی تعریف کنید و همچنین در رویداد Form_Unload عبارت Set Rs = Nothing فراموش نشود

Abbas Amiri
سه شنبه 08 اسفند 1391, 22:10 عصر
سلام تصحیح میکنم
درپست قبلی بعد از دستور Rs.Open "Select * From tblMain ", Cn, adOpenDynamic, adLockOptimistic, 1

Me.Recordset = rs

را بکارببرید

azadich
سه شنبه 08 اسفند 1391, 22:15 عصر
سلام
بایستی بعد از دستور ..... = Set Rs عبارت

Me.Recordset = rs
استفاده کنید . مقدار ControlSource تکست باکسها را هم با فیلدهای موردنظر تنظیم کنید.
ضمن اینکه RS را هم درابتدای ماژول فرم بصورت عمومی تعریف کنید و همچنین در رویداد Form_Unload عبارت Set Rs = Nothing فراموش نشود
ببخشید حل نشد،لطف می کنی بیشتر توضیح بدی یا رو نمونه ؟ممنون

Abbas Amiri
سه شنبه 08 اسفند 1391, 23:27 عصر
سلام
به تاپیک زیر مراجعه کنید: مشکل استفاده از ADO در continueus form (http://barnamenevis.org/showthread.php?307454-%D9%85%D8%B4%DA%A9%D9%84-%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D9%81%D8%A7%D8%AF%D9%87-%D8%A7%D8%B2-ADO-%D8%AF%D8%B1-continueus-form&highlight=%D9%85%D8%B4%DA%A9%D9%84+%D8%A8%D8%A7)