ورود

View Full Version : تعیین عرض برای gridView !

mohammad973
سه شنبه 08 اسفند 1391, 10:56 صبح
سلام حضور دوستان . روز همگیتون بخیر .
آقا من از کنترل GridView استفاده کردم توی صفحات سایتم ، ولی به خاطر طولانی بودن رکورد هام ، از صفحه میزنه بیرون . میخوام ببیننم چطور میتونم تعریف کنم که ماکزیمم طول این کنترل چقدر باشه ؟

http://www.setfa.net/images/d4gehzhzb51cuieu8xnx.jpg

b.paseban
سه شنبه 08 اسفند 1391, 11:21 صبح
سلام بر شما.
با css میتونی max-width رو براش تعریف کنی.

mohammad973
سه شنبه 08 اسفند 1391, 11:32 صبح
ممنون دوست عزیز بابت راهنماییت . ولی باز جواب نداد ! راه دیگه ای به نظرتون نمیرسه ؟؟؟؟

مرتضی تقدمی
سه شنبه 08 اسفند 1391, 12:41 عصر
سلام
Div ای که گرید در آن قرار دارد: overflow رو روی scroll قراربدید و همچنین max-width را هم تنظیم کنید.
هرکدام از ستونهای گرید رو هم درون یک Div با تنظیماتی که بالا گفته شد قرار بدید.
موفق باشید

mohammad973
سه شنبه 08 اسفند 1391, 12:43 عصر
امتحان میکنم و نتیجش رو همین جا میگم تا اگر برای کسی چنین مشکلی پیش اومد ، بدونه چکار کنه .(سرچ کردم ، خیلی ها با این مورد مشکل داشتند!!!) یه راه دیگه هم به ذهنم رسیده دارم تستش میکنم ، نتیجه اون رو هم تا چند دقیقه دیگه میگذارم .
تشکر بابت پاسخ دهی دوستان .

ahmad156
سه شنبه 08 اسفند 1391, 13:11 عصر
البته من پیشنهاد میکنم شما برای Grid هایی که سطر اون عرض بزرگی داره به جای ستون ساده از ItemTemplate استفاده کنین.شما میتونین در هر سطر یه جدول تعریف کنین.یه جستجو در مورد ItemTemplate بزنین متوجه میشین
موفق باشین

mohammad973
سه شنبه 08 اسفند 1391, 21:20 عصر
کدی که من بکار بردم اینطور هست :
عنصر GridView رو درون تگ div ای با کلاس divGV گذاشتم . کد Css این div هم به شکل زیر نوشتم :

.divGV
{
margin: 0 auto;
width: 94%;
overflow: auto;
border-radius: 10px;
-moz-border-radius: 10px;
-webkit-border-radius: 10px;
direction: rtl;
}

البته ، برای اینکه به جواب سوالم برسم ، میتونستم کنترل gridView رو مقید به کلاس زیر بکنم :

table-layout:fixed;

و بعد عرض ستون هام رو بصورت درصدی ست بکنم ؛ منتها، راه اول بنظرم زیباتر و کاربر پسندانه تر می رسه !

بهر حال ، از دوستانی که همفکری کردند باهام ، نهایت تشکر رو دارم . :قلب::تشویق::چشمک:

behzad1367
شنبه 12 اسفند 1391, 19:57 عصر
گرید ویو خودت رو یه ارتفاع ثابت بده بعدش خاصیت صفحه بندی اون رو فعال کن