View Full Version : سوال: در مورد تغيير رشته كامپيوتر در كارداني به كارشناسي به رشته ديگر
NAZANIN90
سه شنبه 08 اسفند 1391, 11:19 صبح
سلام من تسلط كامل به POWER POINT & WORD دارم علاوه بر اون تبديل فايلهاي تصويري وتاحدودي فتوشاپ وكار با نرم افزار ميكس فيلم كورل رو دارم وعلاقه به يادگيري نرم افزار هاي گرافيكي ويا از اين قبيل رشته ام را دوست دارم اما ميخواهم از شر كدنويسي راحت شوم ميشه منو راهنمايي كنيد چه رشته اي ميتونم برم واينو تغيير بدم
ممنون...................:افسرده::نار احت::متفکر:
majidariamanesh
سه شنبه 08 اسفند 1391, 14:49 عصر
برو گرافیک
SEZAR.CO
سه شنبه 08 اسفند 1391, 16:21 عصر
این چه ربطی به این بخش دارد
maktoom
سه شنبه 08 اسفند 1391, 22:05 عصر
سلام
ازین بگذریم کهتالار انتخاب شده ممکن در آینده تغییر داده بشه...
اما دوست عزیز خوبه که شما فهمیدی کد نویسی و گرافیک کامپیتری رو میشه از هم تفکیک کرد. طراحی، گرافیک، کورل، فوتوشاپ، میکس و غیره درسته که ابزارشون کامپیوتره اما ربطی به رشته کامپیوتر نداره.
خیلیا در این دام میفتن. طرف گرافیک دوست داشته میاد کامپیوتر میخوره تو ذوقش. اگه رشتتون فنی باشه که کارتون فوق العاده جلوه. فنی ها تا هزار ساعت بهشون این مسائل که نام بردید رو آموزش میدن. و در انتهای فارغ التحصیلیشون چند سال سابقه کار هم براشون محسوب میشه.
اما اگه فنی نبودید و رفتید رشته کاردانی نرم افزار، حقیقتش نمی دونم چه رشته ای و چه روشی رو باید در پیش بگیرید. اما کاردانی به کارشناسی نرم افزار یه خورده با کارشناسی مستقیم نرم افزار درساش فرق می کنه. کمی راحتتر هست. و درساشون کاربردی تره. اما آخرش شما رو یه برنامه نویس تربیت می کنه نه طراح وگرافیست کامپیوتری.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.