View Full Version : ckeditor
mariakhanom
چهارشنبه 09 اسفند 1391, 01:49 صبح
سلام
دوستان من یه ادیتوری میخوام تقریبا مثل همین ادیتوری که توش متن تایپیکامونو مینویسیم.
میخوام لینک داشته باشه قابلیت ضمیمه فایل هم داشته باشه.توی سایت ckeditor نگاه کردم ولی نه لینک داشت نه چیزی برا ضمیمه فایل:ناراحت::ناراحت:
goldax
چهارشنبه 09 اسفند 1391, 11:07 صبح
هم لینک داره هم میشه یک سری فایل مثل عکس و فایل فلش رو از یک سرور دیگه بهش لینک داد.
شما نیازت رو بنویس.یعنی اینکه چیکار می خوای انجام بدی.
به نظر شما می خوای یک سیستم attach کردن فایل مثل کاری که میل سرور ها انجام می دن انجام بدی ، که اگه اینجوریه از ckeditor فقط واسه امکانات تایپ بهتره استفاده کنی.
mariakhanom
چهارشنبه 09 اسفند 1391, 14:15 عصر
یک قسمت از سایتم مربوط به آگهی های استخدامیه.
خوب طبیعتا باید یک جدولی داشته باشم که عنوان آگهی متن آگهی و نحوه ثبت نام برای استخدام رو داشته باشه.حالا ممکنه این آگهی دفترچه راهنما و چند تا فایل دیگه هم داشته باشه . و لینک سایتی که ثبت نام از طریق اون صورت میگیره.این جدول به وسیله مدیر سایت پر میشه. فرض کنید یکی از این آگهی ها
آگهی شرکت نفته که دو تادفترچه داشت ویک لینک به سایت شرکت نفت
mariakhanom
چهارشنبه 09 اسفند 1391, 18:27 عصر
هنوز منتظر جواب شما دوستان عزیز و استادان گرامی هستم
mariakhanom
چهارشنبه 09 اسفند 1391, 22:09 عصر
هنوز منتظرم.یکی جواب بده لطفا
mariakhanom
چهارشنبه 09 اسفند 1391, 23:40 عصر
جالبه 98 نفر این تایپیکو دیدن ولی هیشکی هیچی نگفته چرا نمیدونم:متفکر:
مجبورم صبرکنم .تاشاید فرجی بشه:ناراحت:
Mazda3
پنج شنبه 10 اسفند 1391, 11:09 صبح
جالبه 98 نفر این تایپیکو دیدن ولی هیشکی هیچی نگفته چرا نمیدونم:متفکر:
مجبورم صبرکنم .تاشاید فرجی بشه:ناراحت:
عزیز من بهترین انتخاب همون CKEDITOR هست ! اما اینکه توضیح دادی میخوای باهاش چیکار کنی ، من باشم جای شما ، این کارو نمیکنم !!!! ادیتور رو نباید بذاری دم دسته کابر عادی !!! خطرناکه حسن !
اینایی که گفتی رو با حداول دیتابیس راش بنداز
mariakhanom
پنج شنبه 10 اسفند 1391, 11:37 صبح
خب خدارو شکر بالاخره یک نفر جواب داد :لبخندساده:خییییییییییلی ممنون .باورت میشه دیگه داشتم شک میکردم که نکنه این تایپیک از دید بقیه کاربران مخفی شده
ی سوال منظورت از اینکه گفتی با دیتابیس راش بنداز چیه.خوب نباید ی گزینه ای باشه که مدیر لینکو وارد کنه.یا اگه فایل برای ضمیمه داره بتونه توی جدول بذارش
کاربرش مدیر سایته.و باید باکامپیوتر آشنا باشه.
یعنی چه خطری میتونه داشته باشه؟؟ خب منم گفتم که ی جدول که شامل فیلدهایی از جمله عنوان خبر متن خبر ی فیلدی برا آدرس فرم ثبتنام داره.و یه فیلد دیگه برا نگه داری آدرس فایل ضمیمه شده روی سرور.
حالا مدیر چه خطری داره؟
mariakhanom
پنج شنبه 10 اسفند 1391, 14:41 عصر
ی مزدا3 بود جواب داد که اونم رفتو پیداش نشد.بابا نظری پیشنهادی کمکی
دوستان اگه به خاطر طولانی بودن جواب پرسش چیزی نمیگید خب ی راهنمایی کوچولو کنید میدونم که میدونید.لطفا:افسرده:
مشکلات بقیه رو حل کنید تا مشکلاتون حل شه:لبخندساده:
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.