PDA

View Full Version : تحلیل ترازنامه مالی در نرم افزار مالی مدرسه غیرانتفاعی

fa_karoon
چهارشنبه 09 اسفند 1391, 18:21 عصر
سلام دوستان،امیدوارم سوالم رو جای درستی پرسیده باشم
یک نرم افزار مالی برای مدرسه در دست تحلیل دارم، به این شکل هست که می خواهند مبالغ دریافتی مدرسه را مدیریت کنند، و در پایان سال هم می خواهند یک تراز کلی از گردش مالی آن سال بگیرند، موضوع اینجاست که هزینه های مدرسه در سیستم لحاظ نمی شود و فقط مبالغی که از دانش آموزان دریافت می شود در این نرم افزار مدیریت می شود، حال من چون خیلی به ترازنامه وارد نیستم، نمی دانم چگونه باید برای آخر سال این نرم افزار گزارش تراز بدهم، لطفا برای ایجاد ترازنامه به این شکل راهنمایی ام کنید، ممنون و سپاسگزارم
فقط یه نکته یادم رفت: این نرم افزار خیلی وارد مباحث حسابداری مثل دفترکل و معین و این جور چیزها نمی شه، البته تا اینجا فعلا اینطور فکر می کنم

hossein_h62
پنج شنبه 10 اسفند 1391, 13:07 عصر
سلام
وقتی فقط دریافتی از دانش آموزان رو قراره در سیستم ثبت کنن دیگه ترازنامه معنی نداره! ترازنامه شامل دارائیها،بدهی ها و سرمایه موسسه یا شرکتها هست.
فکر میکنم خود مدرسه بهتر میتونه کمکتون کنه که دقیقا خواهان چی هستن.

omidamiry
پنج شنبه 10 اسفند 1391, 13:26 عصر
با سلام به دوست عزیز

با تجربه ای که من دارم
وقتی بچه های کامپوتر میرن جایی و میگن برنامه ای بنویسم یا هست طرف مقابل با خودش فکر میکنه چون کامپیوتره پس باید تمام کارا رو بدون زحمت انجام بده

تراز نامه خیلی آسونه و میتونی تو نرم افزارت اضافه کنی فقط باید به طرف مقابل بفهمونی که استخراج اطلاعات دقیق لازمش وارد کردن اطلاعات دقیقه

موفق باشی md_amiry20@yahoo.com

sohrabsgh
دوشنبه 14 اسفند 1391, 19:47 عصر
سلام به همگی در پاسخ به سوال باید بگم که،تراز نامه باعث مشخص شدن سرمایه پایان دوره میشه و فرمول به دست آوردن سرمایه هم به این شکله>>> سرمایه=دارایی - بدهی
پس باید تو تراز نامه هم دارایی ها آورده بشه هم بدهی ها تا ترازنامه معنی واقعی خود رو پیدا کنه.یعنی کارش تعیین سرمایه هست عزیز
با این وجود فکر نمیکنم تراز نامه بدردتون بخوره
باز اگه سوالی هست در خدمتیم.