ورود

View Full Version : مبتدی: گرافیکی کردن منو

forough.tm
چهارشنبه 09 اسفند 1391, 19:21 عصر
من میخوام منو ی سایتم این طوری باشه که وقتی موس روش میره حالت جذاب تر داشته باشه ، یعنی با قرار گرفتن موس روی قسمتهای منو ، رنگش تغییر کنه ، نمیدونم اینو چه جوری ایجاد کنم ، یه فایلی رو از همین سایت تو قسمت آموزش سایت دانلود کردم ، ولی از فایل css آون تقریبا نفهمیدم کجاش این کارو انجام داده

اگه کسی میدونه چه جوری با کد css این کارو بکنم میشه برام یه نمونه کد بیارین ، مرسی عجله دارم

#Menu-Wraper {
width: 926px;
height: 37px;
float: right;
}
#Menu-List-Wraper {
width: 640px;
}
#Search-Wraper {
float: left;
height: 31px;
margin-top: 4px;
width: 260px;
}
#Menu-List-Wraper ul {
display:inline;
list-style-type: none;
}
#Menu-List-Wraper ul li {
background-image: url(../../MRS~1.TAH/AppData/Local/Temp/Rar$DI00.305/Images/Menu-Bg.png);
background-repeat: no-repeat;
width: 114px;
line-height: 33px;
text-align: center;
margin-right: 2px;
}
#Menu-List-Wraper ul li:Hover {
background-image: url(../../MRS~1.TAH/AppData/Local/Temp/Rar$DI00.305/Images/Menu-Bg-Hover.png);
}
#Menu-List-Wraper ul li a{
color: #06A9E0;
font-size: 13px;
padding: 8px 28px 10px 21px;
text-decoration: none;
}
#Menu-List-Wraper ul li a:Hover {
color:#fff;
text-decoration: none;
}
#Menu-Home a {
background-image: url(../../MRS~1.TAH/AppData/Local/Temp/Rar$DI00.305/Images/Home-Icon.png);
line-height: 25px;
margin-left: 8px;
padding: 0 6px 14px 28px;
}
#Menu-Home {
width: 45px;
background-image: url(../../MRS~1.TAH/AppData/Local/Temp/Rar$DI00.305/Images/Menu-Bg-Home.png);
}
#Menu-Home:Hover {
width: 45px;
background-image: url(../../MRS~1.TAH/AppData/Local/Temp/Rar$DI00.305/Images/Menu-Bg-Home-Hover.png);

میشه بهم کمک کنید ، خواهش میکنم این کدها کجاش مال اینه که میخواد یه منو بسازه که همین کاری که مد نظر من هستو انجام بده ؟ خواهش میکنم جواب بدید

meisam3322
چهارشنبه 09 اسفند 1391, 20:16 عصر
یادگیری کدهای CSS ، فقط به چند ساعت نیاز داره ، چون همش انگلیسیه و حالت محاوره ای داره. اگر هم فکر میکنی نمیشه ، فایل html رو هم بزار

forough.tm
چهارشنبه 09 اسفند 1391, 20:20 عصر
سلام ببینید من یک آشنایی کلی باهاشو ن دارم فاتفاقا در همون چند ساعته که فرمودید ، ولی میشه جوابتونو جدا از این کد ها بدید ، یعنی اگه بخواید یه منو ایجاد کنید ، طوری که همون مشخصاتی که گفتمو داشته باشه ، چی کار میکنید ، میتونید بهم بگید ؟ خواهشا؟

majidariamanesh
چهارشنبه 09 اسفند 1391, 21:29 عصر
#divname li a:hover{
color :#color

این رنگ منو رو تغییر میده میتونید با background-color رنگ بکگراند رو عوض کن

forough.tm
چهارشنبه 09 اسفند 1391, 21:38 عصر
یعنی یه کلاس ایجاد کنم که توش رنگ پس زمینه ی مورد نظر رو تغییر بده ، بعد توی قسمت منوی ایجاد شده ، از این کلاس استفاده کنم؟ ببخشید شما اگه خودتون بخوایید یه منو با چهار قسمت ایجاد کنید از چی استفاده میکنید؟ از روش جدول، یا دکمه ، یا ... میشه بهم بگید ، میخوام منوم به صورت مربعی باشه که وقتی موس روش میره ، نشون بده که موس روشه ، .