View Full Version : سوال: گرفتن IP استاتیک برا ی آموزش
Mohammad Rahmani
چهارشنبه 09 اسفند 1391, 21:05 عصر
سلام
من برای آموزش خودم و تست انواع اتصال به دیتابیس روی ویندوز سرور 2008 از طریق اینترنت نیاز به IP استاتیک دارم چون از هر نوع انترنت بیسیم و یا ADSL که بر روی دو سیستم استفاده کردم ای پی سرویس دهنده رو میده و نمیتوونم به سیستم خودم که ویندوز سرور نصب کردم و به اینترنت متصله وصل بشم
یکی از دوستان گفت باید ای پی استاتیک بگیرم
روش گرفتن ای پی استاتیک به چه صورته - آیا برای آموزش بهم میدن و یا اینکه باید مدارک و شواهد و استعلام و ... جور کنم ؟
آیا روش دیگری نیز وجود داره ؟
sh.eng
چهارشنبه 09 اسفند 1391, 21:24 عصر
سلام. شما از شرکتی که اینترنت را خریداری میکنید میتوانید به راحتی یک ip static نیز خریداری نمایید...
موفق باشید.
Mohammad Rahmani
چهارشنبه 09 اسفند 1391, 21:32 عصر
سلام
من برای آموزش خودم و تست انواع اتصال به دیتابیس روی ویندوز سرور 2008 از طریق اینترنت نیاز به IP استاتیک دارم چون از هر نوع انترنت بیسیم و یا ADSL که بر روی دو سیستم استفاده کردم ای پی سرویس دهنده رو میده و نمیتوونم به سیستم خودم که ویندوز سرور نصب کردم و به اینترنت متصله وصل بشم
روش گرفتن ای پی استاتیک به چه صورته - آیا برای آموزش بهم میدن و یا اینکه باید مدارک و شواهد و استعلام و ... جور کنم ؟
جواب این سوالات لطفا
سلام. شما از شرکتی که اینترنت را خریداری میکنید میتوانید به راحتی یک ip static نیز خریداری نمایید...
شرایط و قیمتش چقدره؟
saeed31641
چهارشنبه 09 اسفند 1391, 23:07 عصر
ماهی 5000 شرایطی هم نداره راحت خودشون بهت میدن
Mohammad Rahmani
چهارشنبه 09 اسفند 1391, 23:27 عصر
سلام
با این شرایط که من میگم بغیر از IP استاتیک IP Valid هم وجود داره کدام برای کار من مناسبتره و قیمت ؟
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.