ورود

View Full Version : قابل توجه كليه كاربران محترم سايت برنامه نويس

Valadi
پنج شنبه 10 اسفند 1391, 08:04 صبح
با سلام و احترام
از ديروز پيام هاي خصوصي برايم توسط كاربران ارسال مي شود و هر فردي اعتراض و ... دارد و من نمي دانم اصلا موضوع چيه ؟

من كجا تاپيك زدم ؟
موضوع فايل ويروسي چيه ؟
كاربرهاي soroush_vs و You-See وGold و MohsenB شما كه اطلاع داريد ما را در جريان بگزاريد
با تشكر

حمید محمودی
پنج شنبه 10 اسفند 1391, 10:54 صبح
اگر منظور این پیام خصوصی باشه؛ کاربران محترم باید در باز کردن همچین برنامه هایی که ماهیت مشکوکی دارند، دقت کنند.
البته فایل مورد نظر از ادرسی که از طرف شما پیام خصوصی شده، حذف شده و در حال حاضر وجود نداره!

یک برنامه جالب
سلام
امروز با یک برنامه خیلی جالب برخوردم گفتم دوستان هم یک ملاحظه بکنند.
هک فسبوک!!!
این هم لینکش: http://s2..............

Mask
پنج شنبه 10 اسفند 1391, 12:02 عصر
خارج از موضوعی که برای جناب ولدی پیش اومده. دیروز برای من از طرف یکی از کاربرای سایت ، ایمیلی مبنی بر آخرین ورژن کامپوننت Unidac آمده بود. که پس از دانلود متوجه شدم که این فایلها هم آلوده بود.
به نظرم میاد بر روی سیستمهای بعضی از دوستان تروجاتی نصب شده و اطلاعاتشون برای هکری ارسال شده . که این هکر از طرفشان برای بقیه ایمیل یا پست خصوصی ارسال میکند.
در ضمن فایلها رو من در سایت VirusTotal آپلود کردم که متاسفانه هیچ آنتی ویروسی شناسایی نکرد . اما من فایلها رو که در vm اجرا کردم و با ابزار مانیتورینگی که در دست داشتم ، بررسی کردم ، اون تروجان سعی در اتصال به یک وب سرویس داره و اطلاعاتتون سیستمتون رو مخابره میکنه.
پس بهتره برای جلوگیری از این موضوعات : فایلهایی رو که برای هم ارسال میکنید در قالب فایلهای RAR پسوورد دار باشه.
موفق باشید.

MohsenB
پنج شنبه 10 اسفند 1391, 17:08 عصر
با سلام و احترام
از ديروز پيام هاي خصوصي برايم توسط كاربران ارسال مي شود و هر فردي اعتراض و ... دارد و من نمي دانم اصلا موضوع چيه ؟

من كجا تاپيك زدم ؟
موضوع فايل ويروسي چيه ؟
كاربرهاي soroush_vs و You-See وGold و MohsenB شما كه اطلاع داريد ما را در جريان بگزاريد
با تشكر

سلام

برای من هم طی چند روز پیش پیام های خصوصی از طرف شما و آقای Gold اومده ولی من به لینکهاشون نرفتم .
اگر این پیامها توسط شما ارسال نشده حتما پیگیری کنید ، برای مثال اینجا (http://barnamenevis.org/forumdisplay.php?17-%DA%AF%D9%81%D8%AA%DA%AF%D9%88-%D8%A8%D8%A7-%D9%85%D8%B3%D8%A6%D9%88%D9%84%DB%8C%D9%86-%D8%B3%D8%A7%DB%8C%D8%AA%D8%8C-%D8%AF%D8%B1%D8%AE%D9%88%D8%A7%D8%B3%D8%AA-%D9%88-%D9%BE%DB%8C%D8%B4%D9%86%D9%87%D8%A7%D8%AF)مطر کنید .
احتمالا کسی تونسته سایت رو طوری دور بزنه که از طرف شخصی دیگر به دیگران پیام ارسال کنه که باید مورد بررسی قرار بگیره .

موفق باشید

یوسف زالی
پنج شنبه 10 اسفند 1391, 17:42 عصر
سلام. برای من هم از سمت Gold و Valadi فایل هایی ارسال شده.
فایل مربوط به هک فیس بوک رو به محض دیدن فهمیدم تروجان هست.
فیس بوک ابدا به این راحتی هک نمی شه. هیچ برنامه ای برای هک اکانت فیس بوک نیاز به لاگین نداره.
برنامه مذکور یک فایل به صورت Embed داشت که به احتمال زیاد روی سیستم BackDoor باز می کرد.
در هر حال ممکنه این کار برای سنجش سطح کابران انجام شده باشه که اصلا کار اخلاقی ای نبود.
فایلی که از طرف Gold ارسال شد در یک فایل Rar بود که رمزش رو هم نداشتم، بنابراین بازش هم نکردم.

کاربر محترم، جناب Valadi
اگر در این روزها از سمت شما و بدون اطلاع شما برای اشخاصی چیزهایی ارسال می شه:
1- مسوولیت این کار شخصا به عهده ی شماست
2- در اولین فرصت کوکی های سیستم رو حذف کرده و رمزتون رو عوض کنید
3- فایلی که با اکانت شما فرستاده شده بود، آنتی تروجان SuperAntiSpyWare شناخت. با این نرم افزار سیستمتون رو اسکن کنید.
4- اگر واقعا این کار سهوی بوده باشه بنده از شما عذر خواهی می کنم

موفق و موید باشید.

Mask
پنج شنبه 10 اسفند 1391, 18:29 عصر
سلام. برای من هم از سمت Gold و Valadi فایل هایی ارسال شده.
فایل مربوط به هک فیس بوک رو به محض دیدن فهمیدم تروجان هست.
فیس بوک ابدا به این راحتی هک نمی شه. هیچ برنامه ای برای هک اکانت فیس بوک نیاز به لاگین نداره.
برنامه مذکور یک فایل به صورت Embed داشت که به احتمال زیاد روی سیستم BackDoor باز می کرد.
در هر حال ممکنه این کار برای سنجش سطح کابران انجام شده باشه که اصلا کار اخلاقی ای نبود.
فایلی که از طرف Gold ارسال شد در یک فایل Rar بود که رمزش رو هم نداشتم، بنابراین بازش هم نکردم.

کاربر محترم، جناب Valadi
اگر در این روزها از سمت شما و بدون اطلاع شما برای اشخاصی چیزهایی ارسال می شه:
1- مسوولیت این کار شخصا به عهده ی شماست
2- در اولین فرصت کوکی های سیستم رو حذف کرده و رمزتون رو عوض کنید
3- فایلی که با اکانت شما فرستاده شده بود، آنتی تروجان SuperAntiSpyWare شناخت. با این نرم افزار سیستمتون رو اسکن کنید.
4- اگر واقعا این کار سهوی بوده باشه بنده از شما عذر خواهی می کنم

موفق و موید باشید.
من با ایشان تلفنی صحبت کردم.
معلوم شد به صورت سهوی بوده. بنده هم پیشنهاداتی مثل شما برای امنیت بیشتر بهشون دادم.
البته اون برنامه که من پیام کردم کاربردیه و خودم براتون فرستادم. فقط یادم رفت رمزشو بزارم و الانم رمزش یادم نیست:لبخند:
البته مربوط به ارسال ایمیل بود. که اگر خواستید بفرمایید تا فایل بدون پسووردشو براتون بفرستم.

FastCode
پنج شنبه 10 اسفند 1391, 21:07 عصر
PGP /GPG خیلی وقت پیش برای همین کار ساخته شده.از rar هم امنتره.
http://en.wikipedia.org/wiki/Pretty_Good_Privacy

چرا این مساله رو در بخش گفت و گو با مسولین مطرح نکردید؟