ورود

View Full Version : ادغام بخش ASP.NET و ASP.NET MVC

bade saba
پنج شنبه 10 اسفند 1391, 09:05 صبح
سلام خدمت شما مسئولین سایت

با توجه به این که بخش MVC خیلی کم فعالیت هستش و هر سوالی که دوستان میپرسن مدت زمان زیادی طول میکشه که جواب داده بشه و این نکته هم که ASP.NET و ASP.NET MVC هم در مواردی مشترک هستن فکر میکنم بد نباشه که این دو بخش ادغام بشه که سوالات مطرح شده در بخش MVC توسط دوستان بیشتری دیده بشه و احتمالا زودتر به جواب برسه

با تشکر

Behrouz_Rad
پنج شنبه 10 اسفند 1391, 13:47 عصر
من اینطور فکر نمی کنم. به نظر من، این دو بخش باید جدا باشن.

Mr Code
جمعه 11 اسفند 1391, 18:51 عصر
سلام

من هم موافق ادغام این دو بخش هستم ، بخش MVC خیلی بی رمقه، دوستان خیلی کمی به اون بخش سر میزنند، و دوستان خیلی کمتری به سوالات پاسخ میدن یا پستی میزارن، ممنون میشم دوست عزیزمون آقای Behrouz_Rad دلایلشون رو برای مخالفت بگن چون من در این چند وقته که به این بخش سر میزنم از ایشون پستی در این بخش ندیدم و متوجه نمیشم وقتی ایشون در این بخش فعالیتی نمیکنند و پستی نمیزارند (و احتمالا سر هم نمیزنند) چه فرفی میکنه براشون ادغام یا عدم ادغام این دو بخش

دوست ندارم مطالبی که بیان میکنم خدای ناکرده بی احترامی به جناب Behrouz_Rad یا هیچ یک از مدیران تلقی بشه چون من واقعا همچین قصدی ندارم اما برای مثال جناب Behrouz_Rad کلا 5 پست در بخش MVC دارند که آخریش برای شنبه 13 خرداد 1391 (حدود 9 ماه پیش) هستش (http://barnamenevis.org/search.php?searchid=1742526)و این برای دوستی هست که در زمینه MVC کتاب نیز منتشر کردند (http://barnamenevis.org/showthread.php?362719-%DA%A9%D8%AA%D8%A7%D8%A8-%D8%A8%D9%87-%D8%B2%D8%A8%D8%A7%D9%86-%D9%BE%D8%A7%D8%B1%D8%B3%DB%8C-%D9%85%D8%B1%D8%AC%D8%B9-%DA%A9%D8%A7%D9%85%D9%84-ASP.NET-MVC-4) دیگه در مورد بقیه دوستان مدیریت "تو خود حدیث مفصل بخوان از این مجمل".

mo.esmp
جمعه 11 اسفند 1391, 20:48 عصر
حالا چون تالار mvc بی رمقه دلیل نمیشه که با asp.net ادغام بشه. شباهتهایی هست ولی تفاوتها اینقدر زیاد هست که فکر نکنم یه برنامه نویس asp.net بتونه سئوالهایە mvc رو بتونه جواب بدە. من با ادغام مخالفم.

vahid2112
شنبه 12 اسفند 1391, 13:01 عصر
سلام
بنظرمن اینطور درست نیست
همینجوریش کلی از مطالب جای خودش مطرح نمیشه
اگه ادغام شد که دیگه....

NIK
شنبه 12 اسفند 1391, 14:16 عصر
سلام

برای من عجیبه که دوستان چه ارتباطی بین MVC و Web Form میبینن که میخوان این تالارها با هم ادغام بشه.

من جزء کسانی هستم که مرتب به تالار MVC سر میزنم.
وقتی کسی سوالی درباره MVC مطرح نمیکنه، فکر میکنید با ادغام در تالار وب فرم تعداد سوالات زیاد بشه؟

اصلا فلسفه این سایت به نظر شما چیه؟ وظیفه مدیران چیه؟ آخه وقتی سوالی مطرح نمیشه یا اینقدر پیش پا افتاده هست که حتی با یک جستجوی فارسی در گوگل به نتیجه میرسه، چرا باید جواب داده بشه؟ تنبلی هم حدی داره.

حالا اگه سوالات جواب داده نشه، یا سوالی مطرح نشه، به مدیران چه ربطی داره؟ مدیر یعنی ناظم. یعنی کنترل کننده سطح کیفی سایت. نه تولید محتوا که البته بسیاری از مدیران تولید محتوا هم میکنند.

هر بار به این تالار سر میزنم، کارم شده شکایت از پست های بی ارتباط با تالار.

یه سوال هم که مطرح میشه و جواب میدم، اینقدر باید توضیح بدم که پشیمون میشم. چون همه فراموش کردن که اینجا کلاس آموزش نیست.

جواب سوال میتونه یک کلمه باشه که اون کلمه سر نخیه برای رسیدن به جواب.

آقای راد کتاب منتشر کردند، چه ربطی به فعالیت تو سایت داره؟ بهتره به جای انتقاد از دوستانی که زحمت میکشند و منابع فارسی منتشر میکنند، اونها رو تشویق کنیم که این روند رو ادامه بدن.
بنده با اینکه میتونستم از طریق کتابخانه محل کارم کتاب رو تهیه کنم، این کتاب رو خریدم تا به نوبه خودم از ایشون حمایت کنم.
شما هم اگه حمایت نمیکنی، لطفاً بر اساس حدس و گمان صحبت نکن.

همین که این پست ایجاد میشه و آقای راد میان نظر میدن یعنی اینکه این تالار و خیلی تالار های دیگه رو دنبال میکنن و اگه سوالی بدون جواب ببینن حتما جواب میدن البته به شرط اینکه با یه سرچ ساده تو گوگل جوابش پیدا نشه !!!!!!!!!!!!

Mr Code
شنبه 12 اسفند 1391, 17:05 عصر
این موضوع که من گفتم مدیران سر نمیزنند به این تالار (حتی برای مباحثی که در تعریف شما از مدیریت هست "مدیر یعنی ناظم. یعنی کنترل کننده سطح کیفی سایت") برای اینه که وقتی یه پست غیر مرتبط زده میشه در این بخش "برای مثال پستی با عنوان همکاری زده شده بود" فکر کنم 10 روزی این پست وجود داشت تا یکی از دوستان مدیر اومدن و اون رو حذف کردن. البته کسی که اون پست رو حذف کرد هیچ کدوم از مدیران معرفی شده بخش نبود. پس فکر میکنم میشه گفت که در 10 روز قبلش کسی با سطح دسترسی مدیریت در این بخش نیومده که این پست حذف نشده. (لطفاً بر اساس حدس و گمان صحبت نکن.) پس گفته های من صرفا حدس و گمان نیست

آقای راد کتاب منتشر کردند، چه ربطی به فعالیت تو سایت داره؟
ربطه این موضوع به فعالیت در سایت اینه که انتشار یه کتاب رو میشه به علاقه فرد به انتقال اطلاعاتش به دیگران در نظر گرفت و همچنین دانش این فرد در این زمینه و همچنین این موضوع که جناب راد یکی از مدیران این بخش هستند و فکر کنم بشه گفت برای کسی با این مشخصات داشتن کلا 5 پست که آخریش هم برای 9 ماهه پیشه قدری کمه، البته این موضوع هم درسته که ایشون وظیفه ای در این مورد ندارند و کلا نباید توقعی هم داشت.

بهتره به جای انتقاد از دوستانی که زحمت میکشند و منابع فارسی منتشر میکنند، اونها رو تشویق کنیم که این روند رو ادامه بدن.
من در کجای حرفام نسبت به انتشار منبع فارسی از طرف ایشون انتقاد کردم ؟؟؟!!!! انتقادی که من مطرح کردم هم در زمینه کتاب ایشون نبود موضوعش چیزه دیگه ای بود و انتقاد از ایشون هم نبود یه انتقاد کلی از مدیریت بود، قدری دقیق تر بخونید.

همین که این پست ایجاد میشه و آقای راد میان نظر میدن یعنی اینکه این تالار و خیلی تالار های دیگه رو دنبال میکنن و اگه سوالی بدون جواب ببینن حتما جواب میدن
من در کجای حرفام گفتم ایشون در بقیه تالارها فعالیت ندارند؟؟؟!!! مطالبی که بیان شد در مورد تالار MVC بود، کلا بحث این تاپیک تالار MVC هست نه این تالار و خیلی تالارهای دیگه

یه سوال هم که مطرح میشه و جواب میدم، اینقدر باید توضیح بدم که پشیمون میشم. چون همه فراموش کردن که اینجا کلاس آموزش نیست.
شما شدیدا از موضع فردی حرف میزنید که فکر میکنه احتمالا مطالب زیادی بلده، دوست عزیز وفتی افراد تازه وارد مبحثی میشن چیزهای بسیار واضح از نظر شما که با سرچ ساده تو گوگل جوابش پیدا میشه !!!!!!!!!!!! ممکنه برای اونا کاملا مجهول باشه و فرد ندونه حتی باید چه خطی رو در جستجوش دنبال کنه، از همه اینا گذشته راهنمایی افرادی که در یه موضوع نابلد هستند نیاز به حوصله داره اگر حوصلش رو ندارید خوب راه حلش سادست!!!!

بنده با اینکه میتونستم از طریق کتابخانه محل کارم کتاب رو تهیه کنم، این کتاب رو خریدم تا به نوبه خودم از ایشون حمایت کنم.
آفرین!!!!!!! این کار شما واقعا جای تقدیر داره گرچه ربط این موضوع به موضوع تاپیک جای سوال داره

بعد از تمام این مطالب که بیان شد و من با وجود عدم علاقه به ورود در مجادله ی بی حاصل که شروعش کردید و من به بعضی از اونا جواب دادم فکر میکنم بهتره بحث رو در موضوع تاپیک ادامه بدیم نه کتابهایی که برای خودمون خریدم

bade saba
شنبه 12 اسفند 1391, 17:40 عصر
دوستان عزیز Mr Code و مسلم نیکنام لطفا بحث رو در موضوع تاپیک ادامه بدید و از بحث در موضوعات غیر مرتبط خودداری کنید و از حیطه ادب هم خارج نشید تا تاپیک به یه نتیجه ای برسه

با تشکر

NIK
شنبه 12 اسفند 1391, 20:56 عصر
بعد از تمام این مطالب که بیان شد و من با وجود عدم علاقه به ورود در مجادله ی بی حاصل که شروعش کردید و من به بعضی از اونا جواب دادم فکر میکنم بهتره بحث رو در موضوع تاپیک ادامه بدیم نه کتابهایی که برای خودمون خریدم

کاملاً مشخصه که شما علاقه ای به ورود به این مجادله ندارید !!!!!

و جناب bade saba (http://barnamenevis.org/member.php?74551-bade-saba) بنده از حیطه ادب خارج نشدم. بهتره هنگام تذکر دادن کمی دقت کنید.

در کل مخالف سم پراکنی علیه مدیران خوب سایت مثل آقای راد و خیلی از دوستان دیگه هستم. بعضی دوستان هنوز عرقشون خشک نشده، هنوز پستشون آپلود نشده انتظار دارند جواب بگیرند و به محض اینکه جواب نمیگیرند و کلافه میشن تصمیم میگیرن یه پست بزارن و یک سری از مدیران و دوستان رو هدف قرار بدن.

این عادت خوبی نیست. برای علم و عالم باید ارزش قائل باشیم. نه اینکه خیلی راحت به خودمون اجازه بدیم چند سال فعالیت مفیدشون برای سایت رو تحت الشعاع احساسات شخصی قرار بدیم.

بازم شما و خیلی از دوستان رو به سرچ در گوگل و خود سایت دعوت میکنم.
مطمئن باش خیلی از سوالات قبلا جواب داده شدند.

اگه هم مدعی کیفیت تالار MVC هستید بهتره آستین بالا بزنید و یه مبحث آموزشی راه بیاندازید یا یه مقاله ترجمه کنید و در تالار قرار بدید.
یا لااقل با پاسخ به یک پست قدمی هر چند ناچیز در جهت تولید محتوای فارسی بردارید.

موفق باشید

saeed31641
یک شنبه 20 اسفند 1391, 09:40 صبح
حالا من کلی میگم اصلا فروم Asp.net یا ,mvc باید جدا بشن.ولی چند وقتی هست که سوالات که پرسیده میشه اصلا جواب درستی مدیران نمی دن. فکر کنم حوصلشون ندارن من خودم به شخصه دیگم سعی میکنم تو فروم سوال نپرسم چون میدونم جواب نمیدند .دیگه مگه ناچار باشم.ولی باز با این حال دوستانی هستند که بی ادعا سعی میکنند جواب بدند.
با تشکر از تمامی کسانی که وقت میزارند سوالاتو جواب میدند