PDA

View Full Version : حرفه ای: حذف اطلاعات از فرم Parent



lina7709
جمعه 11 اسفند 1391, 01:56 صبح
یک برنامه درست کردم که دارای منو است(menu strip) خوب؟

این منو دارای یک زیر منو به نام حذف اطلاعت است .

>a href="http://generalnetwork.persiangig.com/image/2.JPG" target="_blank">http://generalnetwork.persiangig.com/image/2.JPG ( حالا میخوام وقتی به زیر منوی حذف اطلاعات میرم یک فرم جدید باز بشه تا این جا مشکلی ندارم . فقط چطوری در فرم جدید مثال شماره طرف رو وارد میکنم اطلاعات اون از فرم یک (فرم اصلی ) که اطلاعات از قبل که ورود شده . کلن پاک بشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟)
http://generalnetwork.persiangig.com/image/4.JPG
<



خیلی ممنون تو رو قرآن کسی بلده بگه باید پروژه ر وتحویل بدم به استاد

:گریه::گریه::گریه::گریه:

mohammad2407
جمعه 11 اسفند 1391, 02:54 صبح
شما اگر کلا از بانک استفاده میکنی دیگه نباید بگی از فرم اول باید بگی از دیتابیس

چون فرم اول هم اطلاعات از دیتا بیس میگیره !

اگر به این شکل باشه کاری نداره فقط باید بعد از حذف یک بار بانک با یک اپدیت کنید که اطلاعات جدید به روز بشه

ولی اگر غیر شرط بالا باشه باید بیشتر توضیح بدید

البته یک مقدار هم بهم ریخته نوشتید

عنوان هم اصلاح کنید که کسانی که مشکلی مثل شما داشتن با جستجو به راحتی به این تاپیک هدایت بشن

lina7709
جمعه 11 اسفند 1391, 16:55 عصر
چشب. خیلی ممنون از شما فقط بگین سورش جستجو در فرم اول رو چطوری بنویسم در باتوم من از هیچ بانکی استفاده نمی کنم فقط یک لیست باکس دارم که اطلاعات بهد خروج پاک میشن حرف سر برنامه است نه ذخیره اطلاعات و این حرفا فقط میخوام برنامه نویسی یاد بگیرم به نظر من باید از for ها استفاده کنم با شر ط listcount درسته شما بگین چیکارکنم. تشکر

khokhan
جمعه 11 اسفند 1391, 22:58 عصر
سلام

نوشته های این دوست خوبمون منو یاد اون بنده خدا می اندازه که : یه ریال می گرفت نامه می نوشت وچهار ریال می گرفت دستخط خودش رو می خوند

در هر صورت ما که چیزی از نوشته ها سر درنیاوردیم

lina7709
سه شنبه 29 اسفند 1391, 17:21 عصر
بازم سلام
قربون هر چی آدم باحاله.
دوستان عزیز
به فرض در فرم اصلی یک button قرار داره که توسط textbox نام یکی را وارد لیست باکس میکنه.
خوب
فکر کنم تا حالا خوب گفته باشم !
حلا یک منو داریم که فرم اصلی رو به یک فرم دیگه وصل می کنه
(توضیح کوتاه برای فهم خط میخی من: توی همین فرم از منوی project روی add new form میزنم تا یک فرم جدید دیگه باز بشه)
توی فرم دومی می خوام اطلاعات فرم اصلی یا فرم اولی رو جستجو کنم!
همین به خدا
کی نفهمید:ناراحت: !!!!!!

:گریه::گریه::گریه::گریه::گریه: :گریه::گریه::گریه::گریه::گریه: :گریه::گریه::گریه::گریه::گریه: :گریه::گریه::گریه::گریه::گریه: :گریه::گریه::گریه::گریه::گریه:

khokhan
چهارشنبه 30 اسفند 1391, 17:29 عصر
بازم سلام
قربون هر چی آدم باحاله.
دوستان عزیز
به فرض در فرم اصلی یک button قرار داره که توسط textbox نام یکی را وارد لیست باکس میکنه.
خوب
فکر کنم تا حالا خوب گفته باشم !
حلا یک منو داریم که فرم اصلی رو به یک فرم دیگه وصل می کنه
(توضیح کوتاه برای فهم خط میخی من: توی همین فرم از منوی project روی add new form میزنم تا یک فرم جدید دیگه باز بشه)
توی فرم دومی می خوام اطلاعات فرم اصلی یا فرم اولی رو جستجو کنم!
همین به خدا
کی نفهمید:ناراحت: !!!!!!

:گریه::گریه::گریه::گریه::گریه: :گریه::گریه::گریه::گریه::گریه: :گریه::گریه::گریه::گریه::گریه: :گریه::گریه::گریه::گریه::گریه: :گریه::گریه::گریه::گریه::گریه:



با سلام

بفرما این هم نمونه که خواسته بودی :لبخند:

فقط می مونه کد دکمه حذف اون هم واگذار می کنم به شما :لبخند: بنویس ببینم چند مرد حلاجی

lina7709
جمعه 02 فروردین 1392, 02:05 صبح
بالام جان دمت قیژژژژژ