PDA

View Full Version : سوال: مشکل در کامپایل کردن ...

orache
جمعه 11 اسفند 1391, 18:26 عصر
سلام من خاستم با cmd نرم افزار visual studio 2010 کتابخانه ی boost رو کامپایل کنم ولی وسطاش یهو این اشکال رو میگیره و قط میشه
http://s3.picofile.com/file/7675451177/Snapshot_2013_02_11_040549.png

amin1softco
جمعه 11 اسفند 1391, 19:45 عصر
دستور bjam چی نوشتی ؟

UfnCod3r
جمعه 11 اسفند 1391, 22:40 عصر
C:\boost_1_49_0>h
اون h چیه نوشتی . اصلا خودت بخون چی گفته ! h is not ...
:قهقهه:
درضمن کامپایل شدش هم هست !
و درضمن این رو باید تو قسمت سی پلاس بپرسی چون ربطی به بازی سازی نداره !
:عصبانی:

orache
شنبه 12 اسفند 1391, 14:56 عصر
موتور بازي سازي kge براي اجرا شدن به اين نياز داره از سازندكان موتور سوال كردم ولي تاحالا جواب ندادن موقع اجرا كردن اول 200 تا ارور ميكرفت الان 15 تا ميكيره

UfnCod3r
شنبه 12 اسفند 1391, 15:38 عصر
این کتابخونه کامپایل شدش هست !
KGE هم اجرا شدنی نیست ! کامپایلش می کنی که البته اونم کامپایل شدش هست !
ارورم باید خودت بخونی و بفهمی !
اصلا تا حالا سی پلاس کار کردی :قهقهه:

pswin.pooya
شنبه 12 اسفند 1391, 16:32 عصر
موتور بازي سازي kge براي اجرا شدن به اين نياز داره از سازندكان موتور سوال كردم ولي تاحالا جواب ندادن موقع اجرا كردن اول 200 تا ارور ميكرفت الان 15 تا ميكيره

من فکر نکنم برنامه نویسهای kge مسئولتی در قبال پاسخ دادن به سوالهای C++ و برنامه نویسی داشته باشند. شما سوال پرسید و در جواب گفته شد که باید کتابخونه boost رو اضافه کنید. اینکه شما می تونید boost رو نصب کنید و یا نه و یا اینکه می تونی ویژوال استادیو رو باز کنید و نه و ... مرتبط با پروژه kge نیست.

orache
شنبه 12 اسفند 1391, 17:23 عصر
خاب مگه من حرفی زدم ؟؟ گفتم از شما پرسیدم جواب نگرفتم حالا اومدم تاپیک باز کردم nvidia رو دانلود و نصب کردم directx 2010 رو دانلود و نصب کردم تو ویژوال استادیو 10 رفتم و بعد لیب ها و اینکلود های kge و direct x رو لینک کردم ولی 200 تا ارور گرفت فقط برای 1 خط include <kge.h> و بعد boost رو دانلود کردم و کتابخانه هاشو لینک کردم بازم 200 تا ارور داد تو یک سایتی روش کامپایل کردنشو دیدم بعد از اینکه کامپایل شد اون ارور بالا رو گرفت خاستم 1 دفعه دیگه کامپایل کنم نشد گفت قبلاکامپایل شده و حالا نمیدونم n تا فایل پیدا شد الان ارور شده 15 تا تازه پوشه ی include هم تو پوشه ی اصلی boost نیست فقط حجمش از 300 مگ شده 2 گیگ

UfnCod3r
شنبه 12 اسفند 1391, 17:48 عصر
من یادمه قبلا KGE دان کردم و تست کردم مشکلی نداشت ! نمیدونم شما چه بلایی سرش اواردی !
لینک کردن اینکلود کردن و خطا ها رو کسی که سی پلاس کار می کنه خودش باید بدونه !
درضمن تو این نسخه 7 که من دیدم هم کامپایل شدش بود + هدر هایی که نیازه !
فقط باید VS رو باز کنی :قهقهه:
بیچاره سازنده هاش :قهقهه:

orache
شنبه 12 اسفند 1391, 18:43 عصر
خاب من همین رو میگم دیگه از ارور هاش عکس گرفتم و به سازندش دادم (پویا و kochol ) گفتن باید boost رو نصب کنیم (ما همه چی رو میگیم نصب کنیم اگه توجه کنی تو تمامی اموزش ها تو همه چی نوشتن inestall حالا چه ogre باشه چه game باشه و... پس گیر نده )

kochol
یک شنبه 13 اسفند 1391, 15:02 عصر
سلام
آقای orache شما بدون هیچ دانشی یهو پریدی وسط سی++ و می خوای گیم بسازی
هی سوال از من می کردی که فلان چیز چطوریه گفتم برو اول یه کتاب سی++ بخون گفتی همینو جواب بده می رم می خونم

حالا اشکال نداره گفتم منتظر نسخه بعدی بمون اون راحته boost هم تو شاخه LIBS موتور هست
اون شاتی هم که فرستادی همش خطاهای intellisense بود

orache
دوشنبه 14 اسفند 1391, 15:22 عصر
من سی پلاس پلاس تا حدی بلدم یعنی تا اونجا که به بازی و گرافیک ربط داره بلدم با opengl و render ware ها از قبیل delta 3d و ... راحت کار میکنم ولی نمیدونم چرا این boost اشکال میگیره الان تو kge ورژن 0.0.7 تو lib کتاب خانه ی boost هست ولی لینکش میکنم درست نمیشه باز هم همون ایراد ها رو میگیره دیگه موندم از چه روشی برم

kochol
سه شنبه 15 اسفند 1391, 11:51 صبح
سلام
خوب ولش کن الان kge 0.0.8 رو آپلود کردم برو اونو دانلود کن
https://sourceforge.net/projects/kge/files/latest/download

یه آموزش هم براش هست تو اون پروژه تغییرات بده اگه خواستی

orache
سه شنبه 15 اسفند 1391, 12:57 عصر
مرسی دیگه منصرف شدم الان تو ویژوال استادیو ارور نمیگیره ولی موقع باز شدن صفحه مینویسه dynamic bass.dll و... اصلا نمیشه تو اون tutorial هم یه صفحه با نام kochol باز میشه ولی بعد از 1 ثانیه ارور میگیره
فکر کنم این کار به ما نیومده :ناراحت: همون باید بریم unity و opengl

kochol
سه شنبه 15 اسفند 1391, 15:30 عصر
سلام
می شه لطفا یه شات از اون اررور بذاری من ببینم مشکل از کجاست.

orache
چهارشنبه 16 اسفند 1391, 08:07 صبح
بفرمایید
http://s1.picofile.com/file/7680681612/5258285.jpg