ورود

View Full Version : مشکل در نصب اسکریپت یک سایت

information2
جمعه 11 اسفند 1391, 23:41 عصر
با سلام خدمت دوستان.
سه تا مشکل داشتم:
اول اینکه یه اسکریپت فروشگاه دانلود کردم برای نصبش درفایل توضیحات اینو نوشته (لطفا اسکریپت معرفی نکنین. چون این اسکریپت، اسکریپت یه فروشگاه خاص هستش)
Installation Procedures:

1. Change file permissions to 777 to the following files and directories:
بعدش اسم چند صفحه رو داده. منظورش چی بوده. من از ویندوز7 استفاده میکنم و wamp رو نصب کردم. لطفا دقیق راهنمایی کنین
==============
دوم اینکه این فروشگاه موقع ثبت نام یا برخی مواقع واسه کاربرا ایمیل ارسال میکنه. بر روی سرور محلی و wamp برای ارسال ایمیل چیکار باید کرد
==============
سوم اینکه اسکریپت های نال شده ارزش استفاده دارند یا طراحی همون سایت از اول بهتره؟چرا؟

omidabedi
شنبه 12 اسفند 1391, 01:29 صبح
1.منظور از مجوز های درون دایرکتوری هاستتون هست (البته شما لوکال کار میکنید)
3.اسکریپت نال شده بسته به اینکه از کسی که خریداری کردید توش دست برده و یا نه میتونه خوب یا بد باشه
باید چک بشه.
برای نصبشم هر اسکریپت روش نصب خودشو داره.
که میشه فهمید از پوشه ها.
مثلا بعضیاش باید به پوشه install برید (اگر داشته باشه) یا شبیه این

information2
شنبه 12 اسفند 1391, 14:34 عصر
جواب سوال دوم رو ندادین
در ضمن آخرش چی؟ در مورد سوال اول باید چیکار کنم؟
از کجا بفهمم اسکریپت نال شده خوبه یا نه؟ یعنی اینکه باید نصبش کنم و عملکردش رو بررسی کنم. یا اینکه ممکنه دستکاری شده باشه و بعدا هکم کنن؟

omidabedi
شنبه 12 اسفند 1391, 15:32 عصر
سوال اولتون که هیچ چون روی لوکال هستید (تنها کاری که باید کنید اینه که فایل هایی که گفته باید 777 باشن رو روشون راست کلیک میکنی توی تب general تیک read-only رو اگر داشته باشن بردار)
سوال دوم : دقیقا نمیدونم اما در حالت عادی نمیشه و باید پورت 21 باز باشه و شایدم تنظیمات دیگه بخواد (اصلا لازم نیست که بشه از روی لوکال ایمیل ارسال کرد)
سوال سوم :اره باید عملکردشو بررسی کنی و کدهاشو چک کنی // اره امکان داره back door بزارن بعدا هک شی/ کلا در دنیای وب هرکاری امکان داره.

information2
شنبه 12 اسفند 1391, 21:07 عصر
واقعا ممنونم. لطف کردین. فقط یه سوال دیگه
در مورد سوال دوم
اسکریپت من برای ثبت یک موضوع، ایمیل میفرسته به ایمیل کسی که موضوع رو ایجاد کرده. یا اینکه برای تایید شدن اعضا موقع ثبت نام یه ایمیل وریفای میفرسته. حالا واسه تست این اسکریپت، در قسمت ارسال ایمیل برنامه خطا نمیده؟ و اگز خطا میده چیکارش کنم.
مرسی

omidabedi
یک شنبه 13 اسفند 1391, 10:07 صبح
چون توی لوکال اجرا میشه باید خطا بده ماله همه خطا میده
شما برای تستش باید اپلودش کنید روی یک هاست , در صورتی که خطا نده روی لوکال یا پورت 21 بازه که در تنظیمات ویندوز در حالت عادی بسته هست یا اسکریپت مشکل داره.