View Full Version : مقایسهPerformance JSF با سایر تکنولوژی های لایه ی Presentation
mojallal68
شنبه 12 اسفند 1391, 09:39 صبح
با سلام.
ممنون میشم دوستان اگر اطلاعاتی در مورد JSF2.0 از لحاظ Performance با سایر تکنولوژی های لایه ی Presentation مثل وُServlet,,jsp, GWT بدهند.
با تشکر فراوان
cups_of_java
سه شنبه 15 اسفند 1391, 21:08 عصر
دوست عزیز performance این تکنولوژی ها به پیاده سازی اون ها بستگی داره نه اسماشون. این ها فقط یک سری استاندارد سازی هستن.
این که چه سرور JavaEE ای این ها رو چطور پیاده سازی کرده باشه می تونی کارایی شون رو تعریف کنه.
توضیح اینکه:
Servlet و JSP ساده ترین و ابتدایی ترین لایه JavaEE هستن و پیچیدگی خاصی ندارن، اما JSF یک سری کامپوننت روی این ها داره که در نهایت به کد های Servlet/JSP و به مقداری کد های جاوا اسکریپت تبدیل میشن.
و GWT هم که کلن به کد های جاوا اسکریپت تبدیل میشه.
حالا شما چه جور مقایسه ای می خوای انجام بدی؟ performance سمت کلاینت؟ (جاوا اسکریپت)
یا performance سمت سرور؟
و اما به طور کلی شما نگران performance در این لایه نباشید.
ناصرقلی
دوشنبه 28 اسفند 1391, 16:29 عصر
چیزی که من بارها تجربه کردم اینه که سرعت نمایش و اجرای صفحات JSF همیشه کمتر از jsp/servlet ساده بوده. اما مهمترین مشکلی که jsf داره معماری ناجور مقلدانه اش است. JSF تقلیدی از تکنولوژی های دات نتی است. شرکتهای خارجی که از آن برای پیاده سازی استفاده کرده اند و موفق شده اند اکثرا همگی ابزار تولید صفحات و ادیتور ویزی ویگ درست و حسابی در اختیار داشته اند. تولید با این تکنولوژی بدون در اختیار داشتن تگهای زیاد و یا ادیتور ویزی ویگ کامل بسیار رنج آور است. در ضمن به دلیل نقایص بنیادی در JSF پیاده سازی ها برخی از این اشکالات را رفع کرده اند که موجب شده هر پیاده سازی ساز خودش را بزند و استاندارد بودن فقط در حد یک جوک بی مزه باقی بماند. در ضمن بر خلاف نظر دوست گرامی باید عرض کنم باید تا حدی به سرعت اجرا در سمت کلاینت اهمیت داد.
javaphantom
پنج شنبه 08 فروردین 1392, 14:28 عصر
ساله نوی همه مبارک.
اما مهمترین مشکلی که jsf داره معماری ناجور مقلدانه اش است. JSF تقلیدی از تکنولوژی های دات نتی است.
ممکنه معماری JSF 1 , JSF 2 رو نشون ما بدین. حداقل از طریق یک لینک و همچنین معماری که در تکنولوژی دات نت ازش تقلید شده.
فقط اینور لازم می دونم بگم که JSR ی که برای JSF 1 درست شده ماله ساله ۲۰۰۴ هست و من خیلی مشتاق هستم که بدونم در اون موقعه چه تکنولوژی از دات نت این استاندارد رو تعریف و در دات نت پیاده سازی کرده بود. اینم لطفا به من یک لینک ساده بدین ممنون می شم.
چیزی که من بارها تجربه کردم اینه که سرعت نمایش و اجرای صفحات JSF همیشه کمتر از jsp/servlet ساده بوده.
من می تونم چندتا از پروژه هایی که با jsp / servlet نوشتید و همچنین چندتا از پروژه هایی که با تکنولوژی JSF نوشتید رو به من باز لینک بدین و همچنن نام ابزارهایی که این تست رو انجام دادید و به شما نتیجه رو اعلام کردن رو به من معرفی کنید.؟
ر ضمن به دلیل نقایص بنیادی در JSF پیاده سازی ها برخی از این اشکالات را رفع کرده اند که موجب شده هر پیاده سازی ساز خودش را بزند و استاندارد بودن فقط در حد یک جوک بی مزه باقی بماند.
این نقایص بنیادی رو می تونید برای من لیست کنید یا حداقل به شرکت sun oracle لیست کنید. براشون توضیح بدین که این نقایص چی هست یا حداقل برای من و خواهشا می شه بگین اصلا اینکه می گن استاندارد یعنی چی؟ و اینکه چه چیزی از استاندارد رعایت نشده که الان تبدیل به جک شده؟
در ضمن بر خلاف نظر دوست گرامی باید عرض کنم باید تا حدی به سرعت اجرا در سمت کلاینت اهمیت داد.
می شه لطفا چندتا از پروژه های موفقتون که در سمت کلاینت به سرعت اهمیت دادید رو هم به ما معرفی کنید و بگید از تکنولوژی هایی استفاده کردید که این اهمیت رو به شما دادن؟
ناصرقلی
جمعه 16 فروردین 1392, 20:46 عصر
من دلیلی نمی بینم به کسی که سعی دارد با من جدال کند وارد بحث بشم. یک سوال فنی را تبدیل کردید به پرسش از من و پروژه های من و .. . فقط یک مورد عرض کنم هر کس خواست بداند عیار تکنولوژی در دنیا چیست یکی از راه هایش این است که در سایتهای شغل یابی به دنبالش بگردد و ببیند چقدر برایش شغل پیدا می شود. در انتها یاد آور می شوم که من آدم بی سواد و بی تجربه ای هستم از جاوا هم چیز زیادی نمی دانم تازه کارم برای همین هم هیچ نمونه کاری ندارم که ارایه کنم. بی خیال ما شوید و به بحث تکنولوژی ها بپردازید.
javaphantom
شنبه 17 فروردین 1392, 21:58 عصر
من دلیلی نمی بینم به کسی که سعی دارد با من جدال کند وارد بحث بشم. یک سوال فنی را تبدیل کردید به پرسش از من و پروژه های من و .. . فقط یک مورد عرض کنم هر کس خواست بداند عیار تکنولوژی در دنیا چیست یکی از راه هایش این است که در سایتهای شغل یابی به دنبالش بگردد و ببیند چقدر برایش شغل پیدا می شود. در انتها یاد آور می شوم که من آدم بی سواد و بی تجربه ای هستم از جاوا هم چیز زیادی نمی دانم تازه کارم برای همین هم هیچ نمونه کاری ندارم که ارایه کنم. بی خیال ما شوید و به بحث تکنولوژی ها بپردازید.
کسی جدل نکرده، حرفهایی زدید که مکتوب وجود داره. این حرفها فنی هستن، یا به قول شما در مورد تکنولوژی خاصی هستن، من بصورت بیش فرض چنین تصور کردم که برای حرفهایتان سند و مدرک خاصی دارید و همچنین تجربه ای بشت این حرفها زده شده وجود دارد برای من شخصا جالب بود که بدونم.
اما الان با این پست آخر متوجه شدم که تنها دلیل شما این گفته شماست
قط یک مورد عرض کنم هر کس خواست بداند عیار تکنولوژی در دنیا چیست یکی از راه هایش این است که در سایتهای شغل یابی به دنبالش بگردد و ببیند چقدر برایش شغل پیدا می شود.
قضاوت رو به عهده خواندگان می گذارم.
در انتها یاد آور می شوم که من آدم بی سواد و بی تجربه ای هستم از جاوا هم چیز زیادی نمی دانم تازه کارم برای همین هم هیچ نمونه کاری ندارم که ارایه کنم. بی خیال ما شوید و به بحث تکنولوژی ها بپردازی
در مورد این مسئله هم هیچ شکی ندارم. پس شما بی خیال این قسمت بشو و برو مطالعه کن و از این بی سوادی بیرون بیا درگیر کار شو تجربه بدست بیار بعد بیا اینجا مطلب بنویس. در غیر این صورت با اطلاعات بی اساس و بی مدرک و دلیلت بقیه کسانی که دوست دارن چیزی یاد بگیرن به گمراهی نکش.
من اینجا دیگه زیاد مطلب نمی نویسم اما سعی می کنم حواسم به بعضی از کسانی که به این سایت اعتماد دارند و واقعا به مطالبی که اینجا نوشته می شه توجه می کنن کمک کنم.
درضمن من وقتی با شما جدل می کنم که کارایی که گفتم رو بری انجام بدی. فحش بی خود نده.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.