ورود

View Full Version : سوال: علت بروز خطا هنگام لود شدن گزارش توسط نرم افزار StimulReport

hastiam
شنبه 12 اسفند 1391, 10:32 صبح
سلام
من گزارشگیری با استفاده از StimulReport رو تازه شروع کردم اولش خیلی خوب بود و یه گزارش ساختم و تو پروژه نشون دادم اما اومدم برنامه رو مرتب تر کردم و یک فولدر جدا برای گزارشات ساختم تا ادامه کار رو انجام بدم دیگه گزارشم کار نکرد حتی برگردوندمش به حالت قبل اما باز همچنان همون خطا رو نشون میده. وقتی به خط 2 میرسه خطا میده!

StiReport report = new StiReport();
report.Load(Server.MapPath("~/Reports/TestReport.mrt"));

Object of type 'Stimulsoft.Report.Dictionary.StiDictionary' cannot be converted to type 'Stimulsoft.Report.Dictionary.StiDictionary
این خطا برای چیه؟!
من 2 روز وقت گذاشتم تا این مشکل رو حل کنم هر راهی که به ذهنم میرسید رو امتحان کردم اما فایده ای نداشت:گریه: خسته و کلافه شدم.:افسرده:

fakhravari
شنبه 12 اسفند 1391, 13:43 عصر
سمپل بزار.
خطا از طرف mrt

hastiam
شنبه 12 اسفند 1391, 15:40 عصر
سمپل بزار.
خطا از طرف mrt

من فعلا در مرحله ابتدایی کار با استیمول هستم تو یکی از پروژه هام از این ابزار استفاده کردم اولش درست کار می کرد بعد از تست و گرفتن نتیجه درست، خواستم یه مقدار مرتبشون کنم مثلا اینکه گزارشهایی که ساخته بودم رو تو یه فولدر بذارم و ... اما دیگه درست کار نکرد.
یک پروژه تستی ساختم یه فولدر به نام Reports ایجاد کردم و همین گزارش رو تو این فولدر گذاشتم که با دستور زیر گزارش در پروژه نمایش داده میشه و هیچ مشکلی هم نداره.

StiReport report = new StiReport();
report.Load(Server.MapPath("~/Content/Reports/TestReport.mrt"));
return StiMvcViewer.GetReportSnapshotResult(HttpContext, report);

همین کار رو تو پروژه اصلی انجام دادم ولی مشکل داره. اگه مشکل از mrt باشه چرا همون گزارش تو پروژه تستی درست کار می کنه؟!!!
پروژه اصلی رو که نمیتونم اینجا بذارم چون در برابرش تعهد دارم و تو سمپل هم درست کار میکنه.

لطفا راهنمایی بفرمایید که چیکار کنم؟:ناراحت:
من فقط میخوام همون گزارشی که ساختم رو تو برنامم نشون بدم فقط همین!!