View Full Version : روش نصب خودکار تمامی برنامه ها بعد از نصب مجدد ویندوز
mrsh2010
شنبه 12 اسفند 1391, 12:00 عصر
سلام به همه عزیزان این انجمن
اول معذرت میخوام برای نوشتن نوع عنوانم چون واقعا نمیدونستم برای سوالم باید از چه عنوانی استفاده کنم
دوستان من نرم افزار کار موبایل هستم منظور از نرم افزار کار همون تعمیرات نرم افزاری گوشیهاست دوستان یه وقت فکر نکنند برنامه نویسم از اونجائی که من مجبورم هر چند وقت یکبار ویندوز عوض کنم وبعد از تعویض ویندوز برنامه های زیادی نصب کنم از دوستان درخواست دارم نرم افزاری معرفی کنند که بعد از تعویض ویندوز یک فایل ستاپی چیزی باشه که با نصب اون تمام برنامه هام که حدود 50-60 تائی میشه یکجا نصب بشه
یه سوالم دیگه هم دارم که میترسم بپرسم باتوجه به جستجوئی که در سایت کردم:لبخند:
SlowCode
شنبه 12 اسفند 1391, 12:38 عصر
سلام
تمام برنامه های مورد نیازت رو نصب کن بعد از ویندوزت بک آپ بگیر، مثلا با Acronis یا برنامه های دیگه.
هر وقت هم خواستی ویندوز جدید بزنی کافیه با اون برنامه ای که بک آپ گرفتی ریستورش کنی و دیگه نیازی به نصب ویندوز نیست.
یه سوالم دیگه هم دارم که میترسم بپرسم باتوجه به جستجوئی که در سایت کردم
احتمالا میخوای بپرسی کدوم زبان بهتره! یا بازار کدوم بهتره!:لبخند:
mrsh2010
شنبه 12 اسفند 1391, 13:05 عصر
ممنون که پاسخ دادی آقا محسن میخوام بدونم کدوم بدرد من میخوره مثلا من میخوام فلشر گوشی بسازم
#target
شنبه 12 اسفند 1391, 13:35 عصر
نرم افزار Eaz Fix (یا معادلش RollBAck RX) بهتر از پشتیبان گیریه. اول ویندوز و همه برنامه ها رو نصب کن بعد اینو
هر وقت خواستی برگردی این برمیگردانه خوبیش اینه که جا اضافه برا پشتیبان نمیگیره و برگرداندنشم هم در حد چند ثانیه و یک ریستارته
(شبیه این برنامه COMODO TimeMachine هم هست که رایگانه ولی گویا دیگه تولید نمیشه و ایراد هم خیلی داره با همه سیستم ها سازگار نیست)
SlowCode
شنبه 12 اسفند 1391, 22:08 عصر
ممنون که پاسخ دادی آقا محسن میخوام بدونم کدوم بدرد من میخوره مثلا من میخوام فلشر گوشی بسازم
فلشر گوشی؟ با برنامه نویسی؟ خودت؟:اشتباه:
یا شما منظورت یه چیز دیگه بوده و یا من اشتباه قهمیدم.:اشتباه:
ولی اگه منظورت همین بود!
باید بگم خیلی سواد میخواد! فکر نکنم از پسش بر بیای!
الان برنامه فلش تولز رو میبینی؟ کلی براش زحمت کشیدن ولی فقط واسه گوشی های اکسپریا هست.
به نظرم بهتره با همین برنامه های موجود کار کنی بهتره. چون این مسایل سخت هستن و واسه کسی که با برنامه نویس آشنایی نداره خسته کننده است.
ولی بزار جواب سوالت رو بگم.
الان اون فلش تولز رو با جاوا نوشتن. و معمولا اینکار را رو چون با سخت افزار بدجوری رابطه دارن با سی پلاس پلاس یا همون جاوا می نویسن. البته به نظرم ++C بهتره.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.