View Full Version : coLinux اجرای لینوکس روی ویندوز!
rezaTavak
چهارشنبه 26 بهمن 1384, 10:40 صبح
سلام
با این pdf شما خواهید توانست که لینوکس که بر روی یکی از پارتیشنها قرار دارد را اجرا کنید. گرچه هنوز تکمیل نشده است اما در آینده موضوعاتی در این خصوص را ادامه خواهم داد.
یکی دیگر از کاربردها می تواند آشنایی با شبکه بدون نیاز به سخت افزار باشد!
Identifier
چهارشنبه 26 بهمن 1384, 13:21 عصر
سلام
با این pdf شما خواهید توانست که لینوکس که بر روی یکی از پارتیشنها قرار دارد را اجرا کنید. گرچه هنوز تکمیل نشده است اما در آینده موضوعاتی در این خصوص را ادامه خواهم داد.
یکی دیگر از کاربردها می تواند آشنایی با شبکه بدون نیاز به سخت افزار باشد!
از آقا رضا تشکر میکنم مقاله بسیار جالبی بود ولی سؤالی که برای من در این مورد پیش اومده اینه که چه برتری این سیستم نسبت به نرم افزارهایی همچون Vmware و یا VirtualPC داره البته یکی از تفاوتها در مقاله به وضوح مشخص بود ولی نرم افزار فوق آیا از نظر Compatibilty با سیستم عامل های مختلف (لینوکس) در چه حد است ؟
با توجه به توضیحات جامعی که ارائه دادید به نظر شما برای کاربران عادی کدام یک توصیه میشود ؟
و سوال آخر هم من با دو نرم افزار فوق نتونستم سرویس OpenVPN tunneling رو به خاطر اینکه Lan به صورت Virtual بود راه اندازی کنم یعنی یک جورایی Loop میشد با در نظر گرفتن اینکه CoLinux فقط برای این سیستم عامل طراحی شده آیا در راه اندازی سرویس های شبکه با مشکل مواجه نمی شویم
باز هم از جناب آقای تاوک تشکر میکنم
موفق باشید
rezaTavak
چهارشنبه 26 بهمن 1384, 16:44 عصر
سلام
این نرم افزار فقط برای اجرای لینوکس روی ویندوزهای رده NT است بنابراین با توجه به تخصصی بودن نسبت به سایر محیطها دیگر سرعت بالاتری داره مثلا در کامپیوتر ۸۰۰ مگاهرتزی من در عرض ۱ دقیقه و کمتر لینوکس را بازگذاری میکنم.
اما برای هر نگارش لینوکس در سایت coLinux.wiki توضیحاتی داده شده است.
برای کاربر عادی اصلا لینوکس سخته و باید یه کمی تلاش کنه به الطبع vwWare ساده تر است اما اینقدر سرعتش کمه که آدم حوصله اش سر میره من توی Pentium 4 -3.4 دو هسته ای با ۲ گیگا بایت رم و ... اینقدر سرعتم کم میشه که خدا بدونه. اما توی coLinux با به کامپیوتر معمولی P3 راحت کار می کنم. خب اگر هدف هم هط دستور باشه coLinux این را فراهم می کنه.
سرویس OpenVPN tunneling را من باهاش کار نکرده ام.
امیداورم این باعث بشه طرفداران لینوکس زیاد تر بشند.
Identifier
چهارشنبه 26 بهمن 1384, 17:33 عصر
آقای توکل جالب اینجاست یکی دیگه از مزایای Colinux مجانی بودن اون هست و مقایسه اون نسبت به نسخه های Comerical واقعا عالی هست
البته سیستم عاملی که خودشون پیشنهاد دادن Knopix هست
و در مورد مشکل من هم خودشون صریحا این رو بیان کردند
Disabling TAP Adapter while coLinux is running may cause an crash of coLinux
موفق باشید
rezaTavak
چهارشنبه 26 مهر 1385, 21:36 عصر
مقاله ای دیگر در خصوص coLinux
rezaTavak
جمعه 28 مهر 1385, 18:04 عصر
عکسی که بعد از اجرا گرفتم:
--------------------
درست آپلود نشد دوباره:
rezaTavak
جمعه 28 مهر 1385, 18:11 عصر
دوباره فرستادم حجمش زیاد بود
Mohammad.Saheb
جمعه 28 مهر 1385, 19:16 عصر
خیلی عالی و کاربردی بود
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.