ورود

View Full Version : درخواست اسکریپت فروشگاه

information2
شنبه 12 اسفند 1391, 21:11 عصر
سلام
من دنبال اسکریپت فروشگاه ساز فارسی میگشتم. سرچ کردم "پرستاشاپ" رو دیدم. منتها من یه فروشگاهی میخام که اعضا هم بتونن کالاهای خودشون رو به فروش بگذارن. مثلا یکی از اعضا بیاد و مثلا یه پی دی اف رو که داره واسه فروش بگذاره و خودش هم قیمت تعیین کنه. اگه اسکریپت مناسبی در نظر دارین معرفی کنین. مرسی

soroush.r70
دوشنبه 14 اسفند 1391, 09:21 صبح
یه اسکریپت فروشگاه خوب زیبا می تونی از لینک زیر دانلود کنی

http://www.p30vel.ir/%D9%81%D8%B1%D9%88%D8%B4%DA%AF%D8%A7%D9%87-%D8%B3%D8%A7%D8%B2-%D8%A8%D9%87%DB%8C%D8%B1%D8%A7%D9%86-%D9%86%D8%A7%D9%84-%D8%B4%D8%AF%D9%87-15-%D9%82%D8%A7%D9%84%D8%A8-%D8%B2%DB%8C%D8%A8%D8%A7-19.html

omidabedi
دوشنبه 14 اسفند 1391, 09:49 صبح
یک اسکریپت فروشگاه و خرید گروهی توسط تیم شیراز وب در حال توسعه هست که قابلیت های خوبی داره , اگر خواستید تا اینجای پروژه رو ببینید لینک بدم.
انشالا با اتمام کار در دو نسخه ی رایگان و پولی عرضه میشود که شما اگر عجله ندارید میتوانید صبر کنید تا 2 هفته ی دیگر تا پروژه به یک جاهایی برسد و قابل استفاده باشد.

information2
دوشنبه 14 اسفند 1391, 17:11 عصر
یک اسکریپت فروشگاه و خرید گروهی توسط تیم شیراز وب در حال توسعه هست که قابلیت های خوبی داره , اگر خواستید تا اینجای پروژه رو ببینید لینک بدم.
انشالا با اتمام کار در دو نسخه ی رایگان و پولی عرضه میشود که شما اگر عجله ندارید میتوانید صبر کنید تا 2 هفته ی دیگر تا پروژه به یک جاهایی برسد و قابل استفاده باشد.

اگه لینک بدین که عالی میشه. لطف میکنین

information2
دوشنبه 14 اسفند 1391, 17:23 عصر
من توضیحاتش رو تو سایتش خوندم. فکر نکنم این همونی باشه که من میخام. تو این برنامه فکر کنم مشتری بتونه کالاهای خودش رو آپلود کنه.
لطفا یه بار دیگه درخواستم رو نگاه کنین ببینین این همونی هست که من میخام؟
به هر حال ممنون

omidabedi
دوشنبه 14 اسفند 1391, 18:52 عصر
من توضیحاتش رو تو سایتش خوندم. فکر نکنم این همونی باشه که من میخام. تو این برنامه فکر کنم مشتری بتونه کالاهای خودش رو آپلود کنه.
لطفا یه بار دیگه درخواستم رو نگاه کنین ببینین این همونی هست که من میخام؟
به هر حال ممنون

نمیدونم شما کجا رو خوندید !!!
اخه این پروژه هنوز فعالسازی نشده
گفتم اگر بخواید فعالش کنم لینک بدم
بزارید تا اخر امشب سعی میکنم ردیفش کنم براتون لینکشو بزارم .
اگر میشه پیغام خصوصی بدید. مرسی

omidabedi
سه شنبه 15 اسفند 1391, 00:29 صبح
بابت بد قولی من ببخشید
اشکال پیش امده از طرف سرور هست که تابع syslog() رو disable کردن و الان یک تیکت میزنم تا بازش کنن اگر مشکلی وجود نداشت فردا لینکو میزارم اگر نذاشتم بدونید مشکل داشته.

information2
پنج شنبه 24 اسفند 1391, 17:53 عصر
سلام دو.ست عزیز. تونستید واسم این اسکریپت فروشگاه رو پیدا کنین؟

omidabedi
پنج شنبه 24 اسفند 1391, 22:38 عصر
سلام
من اسکریپتو انلاین کردم اما چون از توابعی درش استفاده شده که بدلایل امنیتی روی هاست اشتراکی بسته شده نمیشه سایت رو درست و حسابی برسی کرد
اینم لینکش نگید بهونه اورد :دی
http://shop.shiraz-web.ir/
اگر راه حلی دارید که بتونم نشونتون بدم بگید تا در خدمت باشیم