ورود

View Full Version : دادن مسیر sdk tools به eclips

yegane8
شنبه 12 اسفند 1391, 22:58 عصر
سلام من میخوام طبق یه سری ویدیو که دارم java andriod کار کنم تا دستم بیاد تقریبا چه جوریه
و sdk , sdktools, eclipse ,apiو... رو تو پکیج دانلود کردم و همه چی درست کار می کرد ولی ورژن eclips اوون ویدیو با مال من فرق داره حالا اوون ورژن eclipse رو هم دانلود کردم ولی نمی دونم چطوری باید مسیر sdk , api رو بهش بدم تا sdk , avd رو نشون بده و کلا بشه پروژه ی اندروید ایجاد کرد .هر جا رو که search میکنم تو مسیر زیر ادرس یه سایت رو واسه دانلود sdktools می زنه (help->>install new software)
اما من همه ی tools رو دانلود کردم چجوری باید نصبشون کنم ؟
باتشکر

Nevercom
یک شنبه 13 اسفند 1391, 00:28 صبح
اگر فایل زیپ ADT رو دانلود کردید، در همون قسمت Install new software گزینه ی Archive رو انتخاب کرده و مسیر فایل زیپ رو بهش بدید تا نصبش کنه، ممکنه نیاز به یه سری پیش نیازهای دیگه هم داشته باشه که خود Eclipse دانلودشون میکنه.
اگر هم وی-پی-ان دارید که میتونید مستقیماً از سرور گوگل دانلودش کنید (با وارد کردن آدرسی که گوگل مشخص کرده در همون بخشی که عرض شد)

بعد از اینکه ADT رو نصب کردید و Eclipse رو رستارت کردید، در منوی Prefrences (یا Options درست یادم نیست) بخشی برای Android اضافه شده که از اونحا مسیر SDK رو تعیین می کنید.

yegane8
یک شنبه 13 اسفند 1391, 06:16 صبح
سلام
این همون فسمت install new software اما گزینه archive نداره
http://upcity.ir/images/19112559498243322398.png
حالا باید چی کار کنم ؟
باتشکر

Nevercom
یک شنبه 13 اسفند 1391, 15:51 عصر
دکمه ی Add رو که بزنید یه کادر باز میشه که ازتون میخاد نام و آدرس سرور آپدیت رو وارد کنید، تو همون کادر دکمه ای بنام Archive وجود داره که اجازه میده یک فایل محلی رو استفاده کنید و محتویاتش رو نصب کنید.