View Full Version : Restore کردن روی یک DataBase دیگر
mzjahromi
چهارشنبه 26 بهمن 1384, 12:06 عصر
فرض کنید من از Pubs نسخه BackUp گرفتم.
حالا نمی خواهم اونو بر گردونم بلکه می خواهم ببینم که اطلاعات بک آپ چیه؟
من این راه رو انتخاب کردم که یک DataBase جدید میسازم و بک آپ رو روی اون باز یابی میکنم. ولی در این حالت سعی میکنه که فایل DBF جدید رو روی DataBase اصلی جایگزین کنه. من اینو نمی خواهم.
بطور کل چطور میشه بک آپ رو دید . بدون اینکه روی DataBase اصلی Restore بشه.
Babak-Aghili
چهارشنبه 26 بهمن 1384, 12:23 عصر
از حالت Stand By استفاده کن.
در اینصورت دیتابس در حالت Read Faghat !! میگیرد و ادمین قادر است اطلاعات موجود در دیتابیس را بررسی کند. ... بایستی یک فایل موقتی Undo File مشخص گردد که با کمک آن ، اطلاعات بصورت Read Faghat قابل رویت باشد...
همچنین امکان Restore نمودن بک آپهای بعدی وجود دارد.
mzjahromi
چهارشنبه 26 بهمن 1384, 12:43 عصر
اگه ممکنه بیشتر توضیح بدید
karimh
چهارشنبه 26 بهمن 1384, 15:59 عصر
شَما میتونین بانک قبلی را با نام جدید به هر تعداد که بخواهید بازیابی کنید .برای اینکار 2 حالت داریم :
1-Mdf در مسیر قبلی قرار گیرد .در این حالت باید تیک force restore over existing databse رو بزنین و البته نام بانک هم باید با نام قبلی متفاوت باشد.
2-Mdf در مسیر جدید قرار گیرد.دراین حالتباید مسیر فیزیکی جدید بدهید تا د ران محل فیزیکی فایل های بانک شما قرار گیرند
mzjahromi
چهارشنبه 26 بهمن 1384, 16:29 عصر
-Mdf در مسیر قبلی قرار گیرد .در این حالت باید تیک force restore over existing databse رو بزنین و البته نام بانک هم باید با نام قبلی متفاوت باشد.
این حالت رو که بی خیال. چون بانک اصلی رو تحت تاثیر قرار میده
در مسیر جدید قرار گیرد.دراین حالتباید مسیر فیزیکی جدید بدهید تا د ران محل فیزیکی فایل های بانک شما قرار گیرندچطوری؟؟؟؟ آیا بانک اصلی تحت تاثیر قرار نمی گیره؟ من Wizard نمی خوام ها. Commandesh چیه؟
mzjahromi
چهارشنبه 26 بهمن 1384, 18:31 عصر
کسی میدونه گزینه Force Restore ومسیر فایلها رو از طریق Command چطوری میشه تعیین کرد؟
shayan_delphi
چهارشنبه 26 بهمن 1384, 21:17 عصر
سلام
در صفحه Restore Database در کادر Restore as Database اسم دلخواه و جدید بنویس.
mzjahromi
چهارشنبه 26 بهمن 1384, 21:33 عصر
کسی میدونه گزینه Force Restore ومسیر فایلها رو از طریق Command چطوری میشه تعیین کرد؟
سلام
در صفحه Restore Database در کادر Restore as Database اسم دلخواه و جدید بنویس.اینا کار منو راه نمی اندازه. با wizard میدونم. command ش رو بگید لطفا
shayan_delphi
چهارشنبه 26 بهمن 1384, 21:49 عصر
RESTORE DATABASE [نام جدید] FROM DISK = N'مسیر و نام بک آپ' WITH FILE = 1, NOUNLOAD , STATS = 10, RECOVERY
mzjahromi
پنج شنبه 27 بهمن 1384, 08:11 صبح
RESTORE DATABASE [نام جدید] FROM DISK = N'مسیر و نام بک آپ' WITH FILE = 1, NOUNLOAD , STATS = 10, RECOVERY
این روش رو استفاده کردم. جواب نمی ده
mzjahromi
شنبه 29 بهمن 1384, 13:08 عصر
ممنون از همه دوستان
از کد زیر استفاده کردم مشکلم حل شد
Restore Database test
from Disk='F:\temp\BackUp\BackUp13841126'
with File=1,
MOVE 'Rest_data' to 'f:\test.mdf',
MOVE 'Rest_log' to 'f:\test.ldf',
REPLACE,STANDBY='C:\TEST'
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.