View Full Version : راهنمایی در مورد ویرایش اسکریپت سایت
information2
یک شنبه 13 اسفند 1391, 21:19 عصر
سلام. من یه اسکریپت فروشگاه دانلود کردم که با php نوشته شده و مجانی و اپن سورس هم هست. حالا میخام ادیتش کنم. مثلا فارسی بشه و برخی از اشکالاتش رو رفع کنم. اما با dreamweaver هر چی میگردم نمیدونم باید چیکار کنم.
لطفا کتابی یا هر مورد دیگه ای هست معرفی کنید تا بتونم یاد بگیرم اسکریپت سایت ها رو ویرایش کنم. مرسی
omidabedi
یک شنبه 13 اسفند 1391, 22:30 عصر
باید php بلد باشی
اگر هم مترجم میخوای تا کل اسکریپتو ترجمه کنه (رایگان تحت شرایطی) دوستم هست پیام خصوصی بده تا معرفیش کنم
information2
یک شنبه 13 اسفند 1391, 23:42 عصر
آقای عابدی ممنونم. همیشه جوابگوی سوالات ما هستی
واسه من مشکلی نیست بخوام کتابی بخونم و یاد بگیرم. شما کتاب یا منبعی معرفی کنید من سریع میخونم.فقط یه چیزی معرفی کنین که کامل و جامع باشه.
در ضمن من فقط مشکلم ترجمه نیست. در کل میخام اسکریپتش رو دستکاری کنم
بازم ممنون
omidabedi
یک شنبه 13 اسفند 1391, 23:52 عصر
نظر لطفتونه
در مورد فارسی نویسی : اگر به صورت استاندارد طراحی شده باشد برای رشته های استفاده شده یک فایل در نظر میگیرن که در اون هر کلمه یا جمله که میخوان در سایت در نظر بگیرن رو به یک ثابت نسبت میدن باید اون فایل رو ویرایش کنید و طبق اسکریپت مثلا بعد از ویرایش با نام fa.po در همونجا ذخیره کنید. کلا راه های مختلفی هست بستگی به اسکریپت داره.
برای دستکاری نیاز دارید php بدونید که تو اینترنت کتاب هاش فراوونه سایت w3schools.com هم اموزش داده.
دریم ویور برای طراحی هست (ظاهر سایت) نه رشته های بکار رفته و برنامه.
اگر هم اشکال نداره اسکریپت رو بزارید دوستان چکش کنن تا راه حل قطعی و بهتری ارائه کنند.
information2
دوشنبه 14 اسفند 1391, 00:15 صبح
خیلی عالی بود. فقط بهترین نر افزار برای ویرایش سایت های php چی هست.ظاهرا dreamweaver فقط واسه طراحی خوب هست
omidabedi
دوشنبه 14 اسفند 1391, 00:48 صبح
برای ویرایش فایل های php ویرایشگر های مختلفی وجود داره مثل note pad++ یا sublime text خوب هستند اما سعی کن با notepad خود ویندوز بنویسی چون باید خودت تمام کد هارو بنویسی تا عادت کنی و دستت روون بشه.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.