ورود

View Full Version : نمایش علامت سوال به جای حروف فارسی در آندروید

nader14y
دوشنبه 14 اسفند 1391, 13:23 عصر
با سلام. من در حال توسعه یک برنامه آندروید هستم. در حال حاضر می خوام اطلاعات و حروف نوشته شده به زبان فارسی رو به دیتابیس راه دور منتقل کنم. این انتقال انجام می شه ولی در درون پایگاه داده، به جای حروف فارسی، فقط به تعداد کاراکترها علامت سوال نشون داده میشه. البته اگه حروف انگلیسی وارد کنم مشکلی وجود نداره.

در این برنامه کاربر اطلاعات رو بر روی edit text های مختلف نوشته و با زدن دکمه "ثبت" این اطلاعات رو دیتابیس ذخیره میشه.

اگه کسی تا حالا به این مشکل برخورده و یا راه حلی براش داره ممنون میشم راهنمایی کنید.

hamid_hr
سه شنبه 15 اسفند 1391, 18:03 عصر
سلام
ببين با تبديل رشته به utf-8 مشكلت حل ميشه
String s = new String(nodevalue.getBytes(), "UTF-8");

Modernidea
سه شنبه 15 اسفند 1391, 19:08 عصر
سلام

آیا وقتی اطالاعت را از پایگاه داده، بازیابی میکنید و در نرم افزار نشان میدهد، باز هم به صورت علامت سوال نشان داده میشود؟

bgalborz
چهارشنبه 16 اسفند 1391, 18:54 عصر
سلام منم همین مشکل رو موقع خوندن از فایل دارم...
میشه یکم بیشتر در مورد کد بالا توضیح بدین...

mylove_iman
چهارشنبه 09 اردیبهشت 1394, 10:12 صبح
سلام ممنون میشم کسی این مورد را جواب بده.برای من در بانک به صورت علامن ؟؟؟؟ ذخیره و موقع باریابی نیز علامت سوال نمایش داده میشود.نوع فیلدها هم utf8_general_ci می باشد.با کد نویسی php راحت و بصورت صحیح در بانکم دخیره میشه ولی با موبایل مشکل دارم.ممنون میشم راهمایی بفرمایید

Daniel_GH
پنج شنبه 12 شهریور 1394, 18:20 عصر
بعد از جایی که connection رو تعریف میکنی این کد رو بنویس:

mysqli_set_charset($connection, 'utf8');

artavakoli
شنبه 16 آبان 1394, 11:50 صبح
دوست عزیز تو اندوریئ برای انتقال اطلاعات باید ترجیحا از روش post استفاده کنی و حتما utf-8 را ذکر کن مثل این
(HttpPost method = new HttpPost(url
(( "method.setEntity(new UrlEncodedFormEntity(params, "UTF-8

}

pari.64
چهارشنبه 04 اسفند 1395, 12:07 عصر
دوست عزیز تو اندوریئ برای انتقال اطلاعات باید ترجیحا از روش post استفاده کنی و حتما utf-8 را ذکر کن مثل این
(HttpPost method = new HttpPost(url
(( "method.setEntity(new UrlEncodedFormEntity(params, "UTF-8

}

:تشویق::تشویق::تشویق::تشویق:: شویق::تشویق::تشویق::تشویق::ت ویق:
بسیار ممنون از راهنمایی تان ، کل اینترنت رو گشتم آخرش این دو خط شما مشکلم رو حل کرد