ورود

View Full Version : کار با جاوا اسکریبت

h.torabi
دوشنبه 14 اسفند 1391, 16:24 عصر
سلام به شما اساتید بزرگوار

بنده مدتی هست که دارم جاوا اسکریبت یاد میگیرم

در طول مدت آموزشی که گذشت همش از اعداد و رشته ها وغیره

صحبت میشد واصلا مشاهده نکردم که یک کد مثلا برای سایت یا چیزی دیگری با این مباحث که ذکر کردم

درست شود

سوالم اینجاست که برای نوشتن یک اسکریبت برای سایت به کمک جاوا

باید چگونه عمل کرد اگر میشه یک مثال برای من بزنید تا

بیشتر متوجه شوم

چون وقتی یک کد اسکریبتی را باز میکنم

ازروش های استفاده شده که در آموزش های که مطالعه کردم یاد گرفتم نمی تونم استفاده کنم
:قلب::قلب::قلب::قلب::قلب::قلب:: لب::قلب::قلب::قلب::قلب::قلب::ق ب::قلب::قلب::قلب::قلب::قلب::قل ::قلب::قلب::قلب::قلب::قلب::قلب: :قلب::قلب::قلب::قلب:
:ناراحت::ناراحت::ناراحت::نار حت::ناراحت::ناراحت::ناراحت:: اراحت::ناراحت::ناراحت::نارا ت::ناراحت::ناراحت::ناراحت::ن راحت::ناراحت::ناراحت::ناراح ::ناراحت::ناراحت::ناراحت::نا احت::ناراحت::ناراحت::ناراحت: :ناراحت::ناراحت::ناراحت::نار حت:

omidabedi
دوشنبه 14 اسفند 1391, 16:33 عصر
ببین دوست عزیز جاوا اسکریپت زبانی نیست که به این راحتی و زود بتونی ازش بهرمند شوی . باید اول suntax های برنامه رو خوب خوب یاد بگیری.
برای اینکه سریع تر به نتیجه برسی و بتونی کد هاتو به مرحله ی نمایشی برسونی باید از کتابخانه های این زبان استفاده کنی.
مثل جی کوئری و مو تولز

h.torabi
دوشنبه 14 اسفند 1391, 17:16 عصر
ببین دوست عزیز جاوا اسکریپت زبانی نیست که به این راحتی و زود بتونی ازش بهرمند شوی . باید اول suntax های برنامه رو خوب خوب یاد بگیری.
برای اینکه سریع تر به نتیجه برسی و بتونی کد هاتو به مرحله ی نمایشی برسونی باید از کتابخانه های این زبان استفاده کنی.
مثل جی کوئری و مو تولز

میشه یک اموزش به من معرفی کنید

خیلی متشکرم

omidabedi
دوشنبه 14 اسفند 1391, 18:49 عصر
این لینک رو ببینید داره از ابتدا جی کوئری رو اموزش میده میتونید استفاده کنید
http://barnamenevis.org/showthread.php?386122-%D8%A7%D9%85%D9%88%D8%B2%D8%B4-JQuery-%D8%A7%D8%B2-%D9%BE%D8%A7%DB%8C%D9%87
برای اینکه هم بخواید خودتون پیش برید این سایت رو ببینید
w3schools.com

caspianhero
دوشنبه 14 اسفند 1391, 20:17 عصر
کتاب مرجع کامل اموزش jquery ناقوس کارت راه می اندازه.