ورود

View Full Version : ارتباط همزمان یک سرور و چند کلاینت

peym4ns
دوشنبه 14 اسفند 1391, 16:26 عصر
خسته نباشید، دوستان من یک پروژه ای در دست دارم که روال کاری این برنامه به این صورت است که چند کلاینت در شهر های مختلف با یک سرور در ارتباط هستند. حالا برای ارتباط و نگهداری این ارتباط ها چه کار باید انجام بدم؟ و مشکل اصلی من نگه داشتن لیست کلاینت ها است که در طول روز شاید دیسکانکت بشن... تشخیص کلاینت مورد نظر بعد به هم ریختن لیست کلاینت ها به چه صورت هست؟
لطفا راهنماییک کنین؛ ممنون میشم.

hp1361
دوشنبه 14 اسفند 1391, 17:21 عصر
سلام

برنامه کلاینت ها که به سرور وصل میشند رو قراره بنویسید یا قبلا نوشتند و شما قصد دارید به اون نظارت کنید؟

peym4ns
دوشنبه 14 اسفند 1391, 21:21 عصر
کل برنامه سمت سرور و سمت کلاینت ها رو قراره بنویسیم.

hp1361
سه شنبه 15 اسفند 1391, 06:39 صبح
سلام

خوب شما تصمیم گرفتید برنامه رو چطور بنویسید؟ منظورم طرح کلی برنامه است. اینکه کلاینت سروری باشه یا نه. کلاینت سروریش فقط با بانک سمت سرور کار داره یا نه قراره با برنامه سرور در ارتباط باشه. تحت وب باشه یا ویندوز اپلیکیشنی؟ ووو

اگه اینا مشخص شدن ، چه قسمت هایی رو تا بحال نوشتید و چطور؟

peym4ns
سه شنبه 15 اسفند 1391, 08:24 صبح
سلام ، برنامه کلاینت هم با دیتابیس سرور در ارتباطه و هم خود برنامه سرور. کلاینت یک سری داده رو برای دریافت مجوز به سرور میفرسته و سرور داده ها رو در دیتابیسش بررسی میکنه،مجوز های مربوطه رو به کلاینت هایی که در خواست مجوز دادند، میفرسته...
تنها چیزی که من میخوام نحوه مدیریت ارتباط همزمان با کلاینت هاست.

ma1246
چهارشنبه 16 اسفند 1391, 16:50 عصر
سلام ، برنامه کلاینت هم با دیتابیس سرور در ارتباطه و هم خود برنامه سرور. کلاینت یک سری داده رو برای دریافت مجوز به سرور میفرسته و سرور داده ها رو در دیتابیسش بررسی میکنه،مجوز های مربوطه رو به کلاینت هایی که در خواست مجوز دادند، میفرسته...
تنها چیزی که من میخوام نحوه مدیریت ارتباط همزمان با کلاینت هاست.

من یه برنامه کلاینت سرور با Indy نوشتم که قسمت سرور رو مدیریتش رو گذاشتم بهده یه سرویس که اونم با دلفی نوشتم . لینک رو می فرستم که دانلود کنی ببین اگه یه همچین چیزی بخوای من شاید بتونم کمک کنم . تو این برنامه من از Multi-Treading استفاده میکنم که از freeze شدن جلوگیری می کنه .
راهنمای استفاده هم تو فایل Help.txt هست.
در صورت هر گونه سئوال با ایمیل در ارتباط باشید . majidco18@gmail.com

http://www.4shared.com/rar/Nqv6pz9G/Client_Server.html

ahmadganji
پنج شنبه 30 اردیبهشت 1395, 16:32 عصر
سلام لطفا برنامه سرور کلاینت رو بفرستید