View Full Version : مبتدی: ایجاد یک متغیر در چندین کلاس ها
smemamian
دوشنبه 14 اسفند 1391, 17:08 عصر
سلام دوستان
چطوری میشه یک متغیر ایجاد کرد که در چندین کلاس بشه از اون استفاده کرد !
برای مثال: یک کلاس دارم برای فروش کتاب در کتاب فروشی، هر یک کتاب یک شی ساخته میشه،حالا می خوام تعداد کتاب ها رو بدونم و از این تعداد در کلاس دیگه استفاده کنم ! چطوری میشه ؟
با extern میشه ؟ خب چگونه؟
مهرداد صفا
سه شنبه 15 اسفند 1391, 08:40 صبح
سلام.
به صورت static تعریف کنید:
static int Count=0;
Ananas
سه شنبه 15 اسفند 1391, 14:02 عصر
سلام.
همین سوال رو یکمی پیشرفته تر بنده می پرسم:
یکسری شی هستن که از یکسری شی دیگه استفاده میکنن و ممکنه به طور مشترک چند تاشون از یکی استفاده کنن. به طور مثال ما چند تا شی داریم و چند تا متریال ککه ممکنه بعضی از شی ها به طور مشترک از یک متریال استفاده کنن. متریال ها تا زمانی که شی ای از اونها استفاده میکنه باید باشن و وقتی آخرین شی ای که از اونها استفاده میکنه از بین رفت متریال هم باید آزاد بشه. حالا سوال اینه که به چه روشی اینها رو مدیریت کنم؟ کی باید از حافظه آزاد بشن؟ (دقت کنید که متریال اطلاعی نداره که کدوم اشیا ازش استفاده میکنن)
از interface باید استفاده کنم؟ AddRef و Release اینترفیس برای همین کاره ؟ ببینید ممکنه که این متریال ها هم از یک سری کلاس دیگه استفاده کنن که اون ها هم ممکنه بین متریال ها مشترک باشن. هدف این کار اینه که هم حافظه مشترک باشه و صرفه جویی بشه هم اینکه با تغییر یک مورد بقیه هم از اون تغییر تبعیت کنن. یعنی همه از یک متریال مشترک استفاده میکنن که وقتی رنگ یکی عوض میشه بقیه هم رنگشون تغییر کنه.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.