View Full Version : Enable gzip compression
bftarane
دوشنبه 14 اسفند 1391, 18:13 عصر
سلام من به کمک لينک زير سعي کردم gzip رو براي سايتم enable کنم
http://am-blog.no-ip.org/BlogEngine/post/2010/11/23/Enable-Gzip-compression-in-ASPNET-using-webconfig-configuration.aspx
يعني کدهاي گفته شده در لينک بالا رو در web.config نوشتم
و وقتي با افزونه Live HTTP headers چک کردم
با اين عبارت مواجه شدم
Accept-Encoding: gzip, deflate
اين افزونه اين رو به من نشون داده
100867
که نتيجه مي گيرم داره تأييد مي کنه که gzip فعال هستش در سايت من
منتها وقتي با سايت http://gtmetrix.com/ چک کردم با پيغام زير مواجه شدم
100864
يعني هنوزم داره پيشنهاد مي ده که Gzip رو Enable کنم در صورتي که من اين کار رو قبلاً انجام دادم.
به نظرتون مشکل از کجا مي تونه باشه؟
لطفاً راهنمايي کنيد اين قضيه خيلي براي من مهمه.
bftarane
دوشنبه 14 اسفند 1391, 19:15 عصر
خيلي عجيبه الآن دوباره تست کردم تو سايت gtmetrix اون آپشن ديگه حذف شده حدود 17، 18 درصد هم سرعت سايت رو بالاتر نشون داد.
ولي اطميناني به Fix بودن اين وضعيت ندارم چون امروز بازم اين اتفاق افتاده يعني يه دفعه نشون نداده بود اون آپشن رو ولي در تست بعدي بازم gzip کردن رو پيشنهاد داده بود.
سعي مي کنم در بازه هاي زماني طولاني تر چند بار تست کنم اميدوارم نتيجه Fix باشه و متغير نباشه.
morteza_mokhtari
دوشنبه 14 اسفند 1391, 21:27 عصر
سلام بنده هم این مشکل رو داشتم که هر کاریش کردم نشد.تویه یه سایتی هم خوندم که بهتره مطالب پویا مثل اطلاعاتی که از پایگاه خونده میشه رو فشرده نکنیم چون رویه سرور فشار ایجاد میکنه بنده تصمیم گرفتم که فقد فایل های ایستا رو فشرده کنم که فایل css , javascript باقی میمونه که css رو هم بی خیال شدم و فقد جاوااسکریپت رو به این روش فشرده میکنم که مزیت های دیگه ای هم داره
<asp:ScriptManager ID="ScriptManager1" runat="server">
<CompositeScript>
<Scripts>
<asp:ScriptReference Path="~/Scripts/jquery-1.6.1.min.js" />
<asp:ScriptReference Path="~/Scripts/jquery_Tools.js" />
<asp:ScriptReference name="MicrosoftAjax.js"/>
<asp:ScriptReference Path="~/Scripts/jquery.autocomplete.js" />
<asp:ScriptReference Path="~/Scripts/alertbox.js" />
<asp:ScriptReference Path="~/Scripts/jquery.easing.1.3.js" />
<asp:ScriptReference Path="~/Scripts/stepcarousel.js" />
<asp:ScriptReference Path="~/Scripts/FarsiType.js" />
<asp:ScriptReference Path="~/Scripts/jquery.atooltip.min.js" />
</Scripts>
</CompositeScript>
</asp:ScriptManager>
این کد علاوه بر اینکه فایل های javascript شما رو gzip میکنه تعداد درخواست به سرور رو هم کم میکنه چون همه فایل های جاوااسکریپت رو تبدیل به یک فایل میکنه و میفرسته سمت کلاینت و ثانیا برای فایل تولید شده expire header هم میزاره امیدوارم به کارتون بیاد موفق باشید
morteza_mokhtari
دوشنبه 14 اسفند 1391, 21:30 عصر
یه نکته دیگه در ضمن برای تست سایت به نظر من بهتره از افزونه yslow firefox استفاده کنید اون سایت فکر کنم یه کم مشکل داشته باشه.
maktab
یک شنبه 08 اردیبهشت 1392, 22:05 عصر
برای این کار فقط کافیه فایل های javascript را داخل <CompositeScript><CompositeScript/> قرار بدم؟ تنظیمات خاصی دیگه نیاز نیست؟
tree1371
یک شنبه 08 اردیبهشت 1392, 22:46 عصر
این نکته عجیب نیست . چون این نوع فشرده سازی توسط سرور انجام میشه و روی سرور بیش از 100 تا سایت هست ممکنه نصب باشه پس تا تغییرات اعمال شه طول می کشه . معمولا بهترین موقع چک کردن 24 ساعت تا 48 ساعت هست
maktab
یک شنبه 08 اردیبهشت 1392, 23:24 عصر
این نکته عجیب نیست . چون این نوع فشرده سازی توسط سرور انجام میشه و روی سرور بیش از 100 تا سایت هست ممکنه نصب باشه پس تا تغییرات اعمال شه طول می کشه . معمولا بهترین موقع چک کردن 24 ساعت تا 48 ساعت هست
ببخشید من متوجه نشدم. حالا فقط نیازه از این یه دستور استفاده کنیم؟ من استفاده کردم ولی تو کد هام این رو نمیشنه. (بر روی لوکال امتحان کردم. وقتی سایت اجرا میشه؛ دستوراتی که نیاز به فایل های js دارند ارور میدن. انگار اصلا فایل js ای وجود نداره)
در مورد گفتتون، یعنی چی؟ اصلا این کد قراره چکار کنه؟ فایل ها را برای یه کاربر فشرده میکنه و نشون میده یا کلا فایل ها را فشرده میکنه و در سرور ذخیره میکنه و... اگر میشه یه توضیحی بدید.
tree1371
دوشنبه 09 اردیبهشت 1392, 07:27 صبح
این فایل ها رو کاملا فشرده می کنه و کش می کنه . روی لوکال جواب نمیده چون قابلیتی هست که روی سرور فعال هست .
به جای اینکه سایت مجبور باشه به چند فایل سر بزنه و css و js رو بخونه همشون تقریبا تبدیل به یک فایل میشن و فشرده میشن تا راحت به اون دسترسی داشته باشد سایت.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.