ورود

View Full Version : چرا RequiredFieldValidator باعث رفرش صفحه میشه؟

behzad1367
سه شنبه 15 اسفند 1391, 12:01 عصر
سلام دوستان.یه تکست باکس دارم.RequiredFieldValidator گذاشتم و به این تکست باکس نسبتش دادم.مشکل اینه وقتی روی باتن کلیک میکنم صفحه میره به سرور و بعدش پیغام RequiredFieldValidator ظاهر میشه که تکست باکس خالی هست.

هر کاری کردم درست نشد.در ضمن من توی مستر پیج از ScriptManger استفاده کردم و توی این صفحم از ScriptManagerProxy احتمال داره از این باشه؟ من ScriptManagerProxy رو هم حذف کردم ولی همچنان صفحه رفرش میشه!!

دغ کردم دیگه!

fakhravari
سه شنبه 15 اسفند 1391, 12:38 عصر
باتن هم جز گروه باید کنی

behzad1367
سه شنبه 15 اسفند 1391, 13:38 عصر
نه مشکل از اونم نیست

mirahsani
سه شنبه 15 اسفند 1391, 23:09 عصر
مشکل از گروهه!
باتن و rfv را در یک گروه قرار بده.

behzad1367
چهارشنبه 16 اسفند 1391, 07:59 صبح
عزیزان من که مبتدی نیستم اینارو میگید! 2 روزه دارم روش کار میکنم.این روش ها رو هم امتحان کردم درست نشد.من فکر میکنم چون در مستر پیج از اسکریپت منیجر و در این صفحم از اسکریپت منیجر پروکسی استفاده کردم تداخل به وجود اومده.اما نمیدونم چطور درست میشه

Mohammadvb6
چهارشنبه 16 اسفند 1391, 09:03 صبح
نکات :
نکته : validator ها به طور پیش فرض با java script کار می کند و client side هستند . در این
صورت اگر validator ها اجرا شوند اجازه postback داده نمی شود .
نکته : اگر java script در مروگر غیر فعال شود ، vliadator ها که به صورت client side عمل
می کنند دیگر به صورت server side عمل می کنند و در نتیجه دیگر نمی توانند جلوی post back
را بگیرند. پس باید به صورتی عمل کنیم که ، عملیات دیگر بعد از اینکه تمام validator ها ، true
بودند عمل کنند :
Isvalid : در صورتی true می شود که تمام validator ها true برگردانند .

if (Page.IsValid)
{
lblMessage.Text = "ثبت نام شما با موفقیت انجام شد";
}

نکته : در validator ها property وجود دارد به نام enable client script که اگر false باشد
آنگاه validator ، سرور ساید می شود .

behzad1367
پنج شنبه 17 اسفند 1391, 15:16 عصر
ممنون از همه دوستان.اما هیچ کدوم از این راه ها هم اثری نداشت و من دیگه ناچار شدم کلا بیخیال Validation بشم!

saeed_sho
پنج شنبه 17 اسفند 1391, 17:13 عصر
کدهای html رو بزار تا بتونیم بیشتر کمک کنیم

behzad1367
شنبه 19 اسفند 1391, 17:41 عصر
طولانیه داداش میدونم گیج میشید

saeed_sho
شنبه 19 اسفند 1391, 19:34 عصر
بعنوان نمونه کد یه تکست باکس و ولیدیتور و یه باتن رو بزارید
آپدیت پنل هم دارید؟