View Full Version : گفتگو: یک پیشنهاد به طراحای گرامی این سایت
omidabedi
سه شنبه 15 اسفند 1391, 13:25 عصر
سلام دوستان
من یک پیشنهاد دارم
من همیشه پیش خودم میگم چرا ما باید بریم از فریم ورک های دیگه (در ضمینه ی طراحی) مثل 960G یا boilerplate استفاده کنیم چرا با وجود اینکه توانایی و علمشو داریم باید همیشه نیازمند یک منبع خارجی باشیم
چرا خودمون فریم ورک (حداقل در این زمینه) نداشته باشیم چرا طرف که تو المان نشسته نیاد از فریم ورک ما استفاده کنه ؟؟!!
چرا همیشه ما باید نیازمند باشیم؟؟؟
چرا دانسته هامونو به اشتراک نزاریم ؟؟
چرا کار تیمی نداریم؟؟؟ تک روییی چراا؟
چرا با هم یک پروژه رو به اتمام نرسونیم و معرفی کنیم؟؟
اینطور شد که تصمیم گرفتم با کمک دوستان در این انجمن یک فریم ورک طراحی بسازیم و کم کم گسترشش بدیم تا به مرحله ی برداشت برسه
کیا حاضرن کمک کنن؟؟
نظرتون کلا چیه در این مورد؟
کیا مخالفن با حرفام ؟؟ چرا ؟؟
به امید روزی که تو گوگل از فریم ورک ما استفاده کنه :قهقهه:
yasharhi
سه شنبه 15 اسفند 1391, 14:28 عصر
سلام
برای راه اندازی سایت های حرفه ای حتما باید از فریم ورک استفاده بشه ؟
mehbod.rayaneh
سه شنبه 15 اسفند 1391, 17:14 عصر
سلام
نزاریم ن! نذاریم! :لبخند:
ب نظرم کسی ک میخواد این کارو بکنه اول باید به تکنولوژی روز مسلط باشه!:تشویق:
حالا از اونجایی ک تا تکنولوژی میاد ب ما برسه و ما میایم مسلط بشیم خعلییی طول میکشه!:افسرده:
حرفتون 1 ذره نشدنیه! ولی آرزو بر جوانا عیب نیس داداش!:لبخند:
ب امید روزی ک گوگل از فریم ورک شما استفاده کنه!:چشمک:
موفق باشید.
omidabedi
سه شنبه 15 اسفند 1391, 20:29 عصر
سلام
نزاریم ن! نذاریم! :لبخند:
ب نظرم کسی ک میخواد این کارو بکنه اول باید به تکنولوژی روز مسلط باشه!:تشویق:
حالا از اونجایی ک تا تکنولوژی میاد ب ما برسه و ما میایم مسلط بشیم خعلییی طول میکشه!:افسرده:
حرفتون 1 ذره نشدنیه! ولی آرزو بر جوانا عیب نیس داداش!
:لبخند:
به تکنولوژی روز مسلط هستند خیلیها اما دلیل اینکه هنوز فریم ورک نساختن اینه که هنوز فرهنگ open source تو ایران رایج نشده نمونش رو هم cmsه sharetronix هست که دارن میفروشن ماژولاشو(منم سعی میکنم باشم و تا به امروز به مشکل حادی بر نخوردم در این زمینه که بخوام بیام تو انجمن مطرحش کنم)
حرف من اینه که چرا ما خودمون تکنولوژی نسازیم؟؟ مگه ما چی کم داریم؟؟ ببین داش من خواستن توانستن است بقیه ی چیز ها هم بهانه.
یک روز گوگل و اینترنت و برق و پرواز و ........ ارزو بود.
اگر همه بخوان طرز فکر شما رو داشته باشن که هیچی این مملکت هیچی نمیشه مثه الانش (از ماست که بر ماست)
mehbod.rayaneh
سه شنبه 15 اسفند 1391, 21:01 عصر
ایشالله همیشه موفق باشی داداش.
ولی ... اون تکنولوژی ک ما مسلطیم کجا و اون تکنولوژی ک من گفتم کجا!
بعدشم! مملکتی ک همه توش فقط ادعا داشته باشن بهتر از این نمیشه!
بعد از بعدشم این کارا حمایت میخواد! نمیخواد؟!
اونی ک وقتشو میذاره نون از باد هوا میاره میخوره؟!
این متنو از ابراهیم رها بخونید جالبه!اونقدرا مرتبط نیست! ولی همچین بی ربطم نیست! http://www.magiran.com/npview.asp?ID=2685000&ref=Author
omidabedi
سه شنبه 15 اسفند 1391, 21:10 عصر
خب اره اما نباید نا امید شد
حمایت میخواد اره امروزه سرمایه گذارانی پیدا میشن که رو وب سرمایه گذاری کنن.
ما نمیخوایم تمام وقت باشه اما خب کمک کنه حداقل نظرو میتونه بده ما اجراییش کنیم.
لینکتو میخونم مرسی
Mohsen.
سه شنبه 15 اسفند 1391, 21:33 عصر
سلام
من با این حرکات کاملا موافقم. خود من داخل پروژه هام به ندرت یعنی خیلی به ندرت از پلاگین آماده استفاده میکنم. و خودم کد ها رو میزنم. چون نمیخوام از کدهایی استفاده کنم که نمیدونم دارند چی کار میکنند.
وقتی هم استفاده میکنم خیلی با اکراه این کارو انجام میدم اونم به دلیل اصرار دیگران. البته در بعضی موارد نمیشه اینطور عمل کرد. و همینطور کارو بسیار سخت میکنه.
البته شما نگفتید منظورتون از ساخت فریم ورک چه فریم ورکی است. منظورتون فریم ورک CSS هست؟
omidabedi
سه شنبه 15 اسفند 1391, 21:36 عصر
بله فریم ورک css
maktoom
چهارشنبه 16 اسفند 1391, 20:01 عصر
سلام
در آمریکا وبرخی کشور های دیگه، آپ ها ابتدا با چند نفر، خیلی اندک و بدون سرمایه کافی، شروع به کار می کنن. کمی از کمکهای دولتی بهره مند میشن. بعد مدتی از طریق همونجایی که کمکهای دولتی بهشون شده به سرمایه گذاران بورس و بزرگ و کوچیک معرفی میشن. سرمایه گذارها نسبت به پیشبینی ای متخصصین امر، بنا به موضوع آپ و رویه پروژه و میزان موفقیت اون ، مبلغی رو که معمولا نه خیلی زیاد اما در حد و اندازه ای که کار گروه بتونه پیش بره بهشون می پردازن. سرمایه گذارها تبدیل به سهام داران اون آپ میشن. و بعد کع شرکت رشد خوبی کرد و یکی از شرکتهای بزرگ و مطرح درخواست خرید اون رو داد، به قیمت کلونی به اون شرکت بزرگ می فروشن. به این سرمایه گذارها، دولت و استارتر ها سود خوبی می کنن، ایده هاشون مورد استفاده قرار داده میشه و خیلی هاشون توی اون شرکت بزرگه استخدام میشن.
خب... دوست عزیز از رویه بالا کدومش در اختیار دارید؟ و چه چاره ای برای اون قسمت هایی که ندارید میشناسید؟
ببینید کار نشدنی نیست. اما دنبال مدل اونجوری نباشید. کسب و کار خودتون رو با مدل خودتون و با نقاط قوت شدنی در اینجا پیش ببرید.
اما سر از ابر در بیارید. در زندگی واقعی و با پول واقعی کسب و کار واقعی راه بندازید. خیلی هم خوبه.
موفق باشید./
mmojbo
چهارشنبه 16 اسفند 1391, 21:32 عصر
منم یه کوچولو یه چیزی بگم : (البته با اجازه بقیه)
من نمیخوام کسی رو مسخره کنم یا به حرفهاش تعنه بزنم.
نظرات همه دوستان محترم.
همه مشکلات و کمبودها که اشاره شد کاملاً درسته و بجاست.
اینکه بدون کمک ها و پشتیبانی های اقتصادی نمیشه کارهای بزرگ انجام داد، اون هم تو این شرایط اقتصادی.
اما باید تا کی منتظر یه سرمایه گذار، چه شخصی یا چه دولتی باشیم.
تا کی منتظر باشیم تا بقیه تکنولوژی طراحی کنن و ما استفاده کنیم که اگه روزی اونا به ما تکنولوژی ندن ما بمونیم. (البته ما ایرانی ها این توان رو داریم که هیچ سدی جلودار ما نیست و هرچه بخوایم به دست می آریم.)
بالاخره باید از یه جایی شروع کرد.
ببخشید اگه کوچولوم، زیاد شد.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.