ورود

View Full Version : حرفه ای: آیا استفاده از جوین در سلکت از سه جدول یا بیشتر اشتباهه؟

ghasemweb
سه شنبه 15 اسفند 1391, 18:17 عصر
سلام الان من یه سلکت دارم که با جوین از 4 تا جدول میخونه که خیلی سنگینه به نظرتون راه حل چیه؟
سلکت تو در تو بهتره آیا یا روش بهتری هست؟لطفا با جزییات بهم توضیح بدید چیکار کنم

linuxUser
چهارشنبه 16 اسفند 1391, 17:07 عصر
سلام
می شه اول یه خورده بیشتر توضیح بدی که هدفت چیه ؟ از این چهار تا جدول چه اطلاعاتی می خوای بگیری ؟

desatir7316
چهارشنبه 16 اسفند 1391, 18:08 عصر
سلکت تو در تو بهتره آیا یا
select تو در تو خواناییش بیشتره اما غیر تو درتو کاراییش
البته اینو از کتابای دانشگاهی یادمه:بامزه:

ghasemweb
پنج شنبه 17 اسفند 1391, 02:52 صبح
سلام
می شه اول یه خورده بیشتر توضیح بدی که هدفت چیه ؟ از این چهار تا جدول چه اطلاعاتی می خوای بگیری ؟

توضیح اینکه من یه جدول دارم مثلا table1 که توش سه تا کلید خارجی هست و باید از طریق این سه تا کلید که هر کدوم مربوط به جدول خاصیه مقداری رو از اون جدول بگیره حالا مشکل من اینه که وقتی میخوام همچین کاری کنم و مثلا 100 تا رکورد بخونم پردازنده خیلی تحت فشار قرار میگیره!!!!
به نظرتون مشکل از کجاست؟ طراحی دیتابیس یا روش بنده؟؟؟ یا چیزه دیگه که من بی اطلاعم ازش ؟؟؟؟؟؟

desatir7316
پنج شنبه 17 اسفند 1391, 07:53 صبح
اگه میشه بیشتر توضیح بده، کد table هاتو بذار ببینم چطوریه؟ آخه ندیده که نمی شه گفت
ولی نهایتا اگه تصمیمتو گرفتی و خواستی به همین روش پیش بری سعی کن جدول هایی که بزرگتر هستن توی دستور select زودتر بیاریشون، یعنی به ترتیب حجمی که از حافظه می گیرن اونارو توی selectت بیاری، یه جورایی سرعتش بالاتره اینجوری...

majidrezaei2007
پنج شنبه 17 اسفند 1391, 11:22 صبح
نرمال سازی رو روی طراحیتون اعمال کردید ؟
بهتره از همین join استفاده کنید
اما ابتدا از جداول کوچکتر شروع کنید که order پرس و جو بیاد پائین

ghasemweb
پنج شنبه 17 اسفند 1391, 11:28 صبح
ممنون دوستان عزیز بررسی میکنم اگه مشکلی بود سوال میکنم مجدد

rezasprit
یک شنبه 20 اسفند 1391, 14:19 عصر
سلام
من تو یه سری از پروژه هام شدخ که 6 تا جدول رو join کنم

البته چون طراحی دیتابیس دست خودم بود خیلی راحت با NATURAL JOIN کار کردم

در ضمن اینکه بتونی با یه سلکت اطلاعات رو فچ کنی خیلی سریعتر از چند تا سلکت هستش
و 100 تا رکورد در حقیقت خیلی ناچیزه و به چشم نمی اد حتی اگه جدولات تا 20 ستون داشته باشن.