sahel1390
سه شنبه 15 اسفند 1391, 19:24 عصر
سلام من هفته دیگه باید پروژه مو تحویل بدم از شماها راهنمایی میخواستم ؟
استادمون یه پروژه داده مربوط به یکی از اداره ها . که توی این اداره یک واحد پشتیبانی هست که به همه واحدها خدمات ارائه میده .
حالا استادمون گفته پروژه باید این امکان رو داشته باشه که وقتی اسم یکی از واحدها ( مثل اًواحد مالی ) رو انتخاب کردیم خدماتی که توسط واحد پشتیبانی به واحد مالی داده شده رو نمایش بده .
(اطلاعات رو هم وارد پایگاه داده کردم فقط این قسمت پروژه رو نمیدونم باید چکارش کنم .)
ممنون میشم اگه کسی بیاد و جوابمو بده . مرسی
با دستورات زیر اطلاعات رو وارد پایگاه داده کردم و جواب میده :
<?php
if(isset($_GET['act']))
{
if($_GET['act']=='insert')
{
mysql_connect("localhost","root","");
mysql_select_db("pars");
mysql_query("insert into problem values('".$_POST['id']."','".$_POST['name']."','".$_POST['lname']."','".$_POST['kname']."','".$_POST['type']."','".$_POST['sharh']."') ");
}
}
?>
و از EasyPHP1-8 استفاده می کنم .
استادمون یه پروژه داده مربوط به یکی از اداره ها . که توی این اداره یک واحد پشتیبانی هست که به همه واحدها خدمات ارائه میده .
حالا استادمون گفته پروژه باید این امکان رو داشته باشه که وقتی اسم یکی از واحدها ( مثل اًواحد مالی ) رو انتخاب کردیم خدماتی که توسط واحد پشتیبانی به واحد مالی داده شده رو نمایش بده .
(اطلاعات رو هم وارد پایگاه داده کردم فقط این قسمت پروژه رو نمیدونم باید چکارش کنم .)
ممنون میشم اگه کسی بیاد و جوابمو بده . مرسی
با دستورات زیر اطلاعات رو وارد پایگاه داده کردم و جواب میده :
<?php
if(isset($_GET['act']))
{
if($_GET['act']=='insert')
{
mysql_connect("localhost","root","");
mysql_select_db("pars");
mysql_query("insert into problem values('".$_POST['id']."','".$_POST['name']."','".$_POST['lname']."','".$_POST['kname']."','".$_POST['type']."','".$_POST['sharh']."') ");
}
}
?>
و از EasyPHP1-8 استفاده می کنم .