ورود

View Full Version : آیا میتوانم چند جدول را وابسته بهم کنم؟

irpersian20
چهارشنبه 16 اسفند 1391, 12:11 عصر
سلام

من دارم در رابطه با یک فروشگاه آنلاین تحقیق و آنالیز میکنم.
جدولی دارم به نام Users
که شامل یک ای دی (کلید اصلی) نام و نام و خانوادگی تلفن و آدرس و شماره حساب
برای آدرس یک جدول address درست کردم و توش موارد شهر استان و کد و ... قرار دارم و یک ID درست کردم و کلید اصلی گذاشتم.
در جدول users فیلد آدرس کلید خارجی هست و ربط داده شده به کلید اصلی ID در جدول آدرس.

در مورد شماره حساب فرق میکنه.
یک جدول درست کردم نوع حساب . یک ای دی (کلید اصلی) داره و فیلد بانک و نوع حساب. مثلا ملی سیبا ای دی 5
یک جدول درست کردم به نام شماره حساب. که دارای یک ای دی (کلید اصلی ) هست و فیلد شماره حساب و یک فیلد به نام نوع حساب که کلید خارجی هست ربط داده شده به کلید اصلی جدول نوع حساب

مثلا میشه جدول نوع حساب
ID=5
bank=melli
hessab=siba

جدول شماره حساب
ID=5
shomae=12346

آیا این ساختار اصلا درست هست؟ من خواستم افزونگی کم کنم و جدول نسازیم . هی بزنیم ملی و سیبا
و سوال مهم. ما از جدول users مثلا کاربر شماره 5 رو چطوری میتوینم شماره حساب رو در بیاریم؟
اگر یک جدول ربط داشته باشه با select و برابر قرار دادن کلید خارجی و اصلی دو جدول داده رو میاریم.
اما اینجا شده ارتباط 3 جدول دستور ما چطوری هست؟ که با این ساختار کاربر 5 شماره حساب رو بکشیم بیرون؟
یعنی بزنه کاربر 5 ملی سیبا 12346
شرمنده طولانی شد خواستم دقیق بیان کنم
ممنون

irpersian20
چهارشنبه 16 اسفند 1391, 15:34 عصر
سلام
ببخشید یک جدول در دیتابیس داریم به نام کاربران
میخواهیم از برخی فیلد هایی از این جدول در جدول فاکتور و ایمیل و این قضایا استفاده کنیم
بهترین راه استفاده از
view
است؟ مثلا جدول کاربارن دارای نام و نام خانوادگی و ای دی و پسورد و ایمیل و ادرس و ... هست اما در فاکتور مثلا فقط ادرس و نام و نام خانوادگی و ایمیل تلفن نیاز است.
چنین چیزی را در نمودار
ER
چطور باید نشان دهم؟
ایا باید مثلا برای فاکتور موجودیتی درست کنم و برخی از ویژگی های جدول کاربارن ار برایش بکشم؟ اما دیگر در ایجاد جداول از view استفاده کنم؟ خوب اگر طراح جدول کسی دیگر باشد.چطور می فهمد این view است؟
یا راه دیگری است؟
من چطور این رو در جدول er نمایش دهم. در کتاب چیز خاصی در این مورد ندیدم
سپاس گزارم