ورود

View Full Version : سوال: مشکل با VPN در دسترسی به اینترنت در شبکه Domain

s_savabi
چهارشنبه 16 اسفند 1391, 12:36 عصر
با سلام و خسته نباشید خدمت دوستان عزیز
من در یک شرکت مسئول شبکه هستم.شبکه ی من دامین هست و در سرور از دو تا کارت شبکه استفاده کردم.یکی برای دسترسی به شبکه محلی و کارت شبکه دیگه م برای دسترسی به اینترنته. کلاینت ها از طریق یک کانکشن VPN که آدرس سرور رو به عنوان Host قرار دادم،میتونن به اینترنت وصل بشن. مشکلی که من دارم اینه که روی تمام سیستم ها و لپ تاپ ها به همین روش به اینترنت دسترسی پیدا می کنیم ولی روی گوشی های موبایل و تبلت این روش جواب نمیده و با اینکه روی اونا هم VPN تعریف می کنم نمیتونن به اینترنت وصل بشن.کسی میدونه مشکل از کجاست؟

Mask
چهارشنبه 16 اسفند 1391, 18:03 عصر
مشکل از Dhcp هست.

hraeissi
یک شنبه 20 اسفند 1391, 07:27 صبح
نحوه پخش اینترنت در شبکه شنا به چه نحوه ای است

s_savabi
یک شنبه 20 اسفند 1391, 09:03 صبح
مشکل از چه قسمتی از DHCP است؟
اینترنت با استفاده از یک مودم وارد سرور می شه و کلاینت هایی که GetWay آنها آدرس سرور است می توانند به اینترنت دسترسی داشته باشند و این Getway توسط VPN به کلاینتها تخصیص داده میشه

Mask
یک شنبه 20 اسفند 1391, 13:56 عصر
حاجی: موبایلها آی پی نمیگرند. و نمیتونید به صورت دستی آی پی بدیدشون.
باید یه dhcp سرور روی سرورتون راه بندازید که بتونه به موبایلها آی پی اختصاص بده.

s_savabi
یک شنبه 20 اسفند 1391, 13:58 عصر
سرور من DHCP داره و اتومات IP میده

Mask
دوشنبه 21 اسفند 1391, 09:45 صبح
پس فقط میمونه پروتکل رمزگزاریتون. اگه بر روی wep هست بزارید بر روی wpa یا wpsk

s_savabi
چهارشنبه 23 اسفند 1391, 08:02 صبح
پروتکل امنیتی هم wpa است.مشکلم اینه که هم تبلت و هم موبایل شبکه داخلی رو میشناسن،مودم وایرلس رو شناسایی می کنن.حتی وقتی توی تبلت با VPN کانکت می شم توی سرور توی بخش Routing and remote access نام کاربر میاد(که داره از VPN استفاده می کنه) ولی توی تبلت Page ندارم! توی موبایل هم که کلا با VPN وصل نمی شه یعنی وقتی یوزر نیم و پسور می دهم خطای شبکه می ده!

s_savabi
دوشنبه 28 اسفند 1391, 09:01 صبح
دوستان؟کسی نمی تونه کمکم کنه؟؟؟؟؟؟

Mask
دوشنبه 28 اسفند 1391, 11:11 صبح
خوب خودت که داری میگی.
وقتی کانکت میشه و اینترنت نداری یعنی گتوی نگرفته دستگاه.