ورود

View Full Version : حرفه ای: سوال در مورد ساخت كامپيوتري با سرعت كمتر با ماشين‌مجازي

shahmohammadi
چهارشنبه 16 اسفند 1391, 16:14 عصر
سلام.
دو برنامه نوشتم كه هر كدوم مساله‌اي رو با چهار نخ حل مي‌كنند. چون سرعت كامپيوترم بالاست موقع مقايسه زمان هر دو حتي براي ورودي‌هاي بزرگ 0 ميلي‌ثانيه نشون داده مي‌شه. قبلا در اين گونه مواقع توي لپ‌تاب مقايسه مي كردم اقلا 300 400 ميلي‌ثانيه طول مي‌كشيد پروژم راه مي‌افتاد، ولي چون لپ‌تاب 4هسته‌اي ندارم نمي‌شه.
حتي توي cygwin هم كه يك شبيه‌ساز هست امتحان كردم سرعت رو پايين نياورد.

تا حالا با ماشين‌هاي مجازي كارنكردم و مي خوام بدونم توي اين جور نرم افزارها قبل نصب لينوكس داخلشون مي تونم تعيين كنم كه سي‌پي‌يو از چه نوعي باشه؟ و چند هرتز باشه؟

چون حجم VirtualBox 4.0.0.69151 Final (http://www.downloadha.com/1389/10/%d8%a7%d8%b3%d8%aa%d9%81%d8%a7%d8%af%d9%87-%d9%87%d9%85%d8%b2%d9%85%d8%a7%d9%86-%d8%a7%d8%b2-%da%86%d9%86%d8%af-%d8%b3%db%8c%d8%b3%d8%aa%d9%85-%d8%b9%d8%a7%d9%85%d9%84-%d9%85%d8%ac%d8%a7%d8%b2%db%8c/) كم تر از بقيه هست و براي دانلود راحت‌تره آيا امكانات تعيين يك سي‌پي‌يوي سرعت پايين رو مي‌ده؟

pswin.pooya
پنج شنبه 17 اسفند 1391, 10:11 صبح
بهترین ماشین مجازی برای این نوع کارها simics هست که خیلی حیلی گرونه و به ایران نمی دن اما اگر بگردی میتونی کرک شدش رو پیدا کنی. اینتل از این ماشین برای طراحی cpuهاش استفاده می کنه. توی این ماشین مجازی همه چی رو از جمله مقدار کش و ... رو میتونی تعریف کنی

گزینه دیگه qemu و bochs هستن. که qemu استفاده زیادتری داره.

shahmohammadi
شنبه 19 اسفند 1391, 19:47 عصر
ممنون از پاسختون.
qemu و bochs رو توی لینوکس نصب کردم.
bochs رو به طور پیش‌فرض کانفیک کردم و نصب کردم و برای مثال‌های ساده هم جواب نداد

احیانا شما با bochs کار کردید؟
با توجه بر اینکه می خواهم توش یک ویندوز xp نصب کنم و داخلش cygwin نصب کنم و با cygwin هم به اینترنت متصل شم ( گزینه های پیش‌فرض configure برای اینکار کفاف نمی‌ده) و سی‌پی‌یو هم که چهار هسته ای (در حالت پیش‌فرض 1ی رو قبول می‌کنه ) و ipsش هم که پایین تر از cpuی خودم (به طور پیش‌فرض ips رو اجازه نمی‌ده) و نیاز به تبادل داده با استفاده از فلش‌مموری دارم در مورد گزینه‌های کانفیگ مناسب چند تا سوال داشتم.
آیا موارد زیر رو درست فهمیدم و کافی هستند.

--enable-ne2000
برای وصل شدن به اینترنت

--enable-smp
برای چند هسته ای

--enable-plugins
برای ips

--enable-usb
برای فلش‌مموری

--enable-cpu-level=
این مورد هم یکم بر می گرده به سخت افزار که pis‍ ‍ه 1 گیگا هرتز رو به کدوم خونواده می تونم بدم همون 6 خوبه.
باز هم ممنون.

shahmohammadi
سه شنبه 22 اسفند 1391, 00:40 صبح
سلام دوباره.

بالاخره qemu1.4.0 درست کار کرد. موقع کانفیگ sdl رو فعال نکرده بودم برای همین مو قع شبیه سازی خروجی رو نمایش نمی‌داد. بالاخره درست شد.
با همین گمو ادامه می‌دم.

برای راهنمایی‌هاتون ممنون.