ورود

View Full Version : ابزار برنامه نویسی اندروید Basic4android v2.52

goldpower
چهارشنبه 16 اسفند 1391, 19:25 عصر
Basic4android v2.50

http://upload.tehran98.com/img1/xktmnw7bdexn71duadj.png

توضیحات:
زبان Basic4android شبیه به زبان ویژوال بیسیک است که علاوه بر آن شی ء گرا نیز می باشد. برنامه های کاربردی که توسط Basic4android کامپایل می شوند برنامه هایی برای سیستم عامل های آندروید هستند، برای این برنامه ها هیچ گونه زمان اجرای اضافی و یا وابستگی وجود ندارد. بر خلاف دیگر محیط های برنامه نویسی، Basic4android به صورت ۱۰۰% بر توسعه آندروید متمرکز است. با Basic4android می توان رابط کاربری گرافیکی قدرتمندی را برای صفحه نمایش های چندگانه و چند جهته طراحی کرد. Basic4android دارای مجموعه ای غنی از کتابخانه ها است که ایجاد برنامه های کاربردی پیشرفته را آسان می کند. این مجموعه شامل: پایگا داده SQL، پورت های سریال (بلوتوث)، GPS، دوربین، تجزیه XML، سرویس های وب (HTTP)، سرویس های (background tasks)، انیمیشن ها، JSON، شبکه (TCP & UDP)، متن به گفتار (TTS)، تشخیص صدا، WebView، نمودارها، AdMob (ads)، گرافیک ها، OpenGL و … می باشد.
قابلیت های کلیدی نرم افزار Basic4android :
- عدم نیاز به نوشتن XML
- امکان شبیه سازی آندروید و یا با یک دستگاه واقعی (متصل به USB یا برروی شبکه محلی) به ایجاد و اشکال زدایی پرداخت
- دارای مجموعه ای غنی از کتابخانه ها
- پشتیبانی Android 1.6 و بالاتر
- پشتیبانی از شی ء گراییپ

سایت سازنده :

http://www.basic4ppc.com

لینک دانلود : (3.5 مگابایت)

http://www.mediafire.com/download.php?uo6627pi71u44ef

قابلیت ها :

http://www.basic4ppc.com/forum/basic4android-updates-questions/25247-basic4android-v2-52-released.html

کتابخانه : ( 01-05-2012 )

http://www.mediafire.com/download.php?oxn0obyn511fe6e

rezankh
پنج شنبه 17 اسفند 1391, 18:44 عصر
سلام
1. خودتون هم تا الان با هاش كار كرديد؟
2. در ضمن طوري كه من از راهنماي لاتينش متوجه شدم مثل نت بين، شبيه ساز نداره و بايد براي اينكار به يك دستگاه موبايل اندرويد وصل (توسط نصب b4a_bridge.apk در گوشي ) بشيد. آيا اين مورد درسته؟
3. در راهنماي برنامه، پيش نيازش نصب Java 7 JDK هست. من ورژن 6 رو نصب دارم آيا اشكال نداره؟
4. من وي بي 6 كار كردم و هدفم از برنامه نويسي موبايل فعلا ساخت يك برنامه ديتابيس روي گوشي هست كه كار خودم رو راه بندازه. آيا مي تونم با اين نرم افزار و خوندن راهنماي لاتينش اينكارو راحت انجام بدم؟

Nevercom
پنج شنبه 17 اسفند 1391, 19:09 عصر
برای استفاده از این برنامه باید Android SDK و Java JDK نصب شده باشه.
شما میتونید برنامه ها رو روی Emulator تست کنید و ابزاری بنام B4A Bridge داره که امکان اتصال دستگاه به IDE از طریق WiFi یا Bluetooth رو میده.
همچنین ابزاری بنام B4A Designer داره که با نصب اون روی دستگاه و از طریق Bridge‌ ، میتونید هنگام طراحی Layout تغییرات رو بصورت زنده روی دستگاه ببینید.
و فکر کنم در نسخه های جدیدتر این امکان وجود داره که برنامه رو روی دستگاه های مختلف، از طریق B4A Cloud Service تست کنید.

zenit52
پنج شنبه 17 اسفند 1391, 20:57 عصر
با تشکر از دوستان...

کسی از دوستان جدیدترین و مجموعه کامل کتابخانه های برنامه Basic4android رو داره برای دانلود ؟؟؟

ممنون...

saied_hacker
پنج شنبه 17 اسفند 1391, 22:44 عصر
چیز جالبه فقط حیف که پوله و برای مام که امکانش نیست :)

به همین خاطر پیش به سوی eclipse و جاوا و دم و دستگاهش چون منابع بیشتری براش در دسترس هست و پشتیبانی خوبی ازش میشه :)

ممنون

Nevercom
جمعه 18 اسفند 1391, 00:23 صبح
من اول با B4A آشنا شدم و کمی باهاش کار کردم، اما مشکل این بود که برنامه رایگان نیست و برای استفاده از کتابخانه ها و استفاده از امکاناتی که فرومش محیا کرده حتماً باید لایسنس معتبر داشته باشی.
یعنی عملاً برای کسی که میخاد تازه کار رو شروع کنه دردسر بیشتری داره نسبت به جاوا، که جامعه ای خیلی فعالتر داره.

این برنامه برای کسی خوب هست که به بیسیک مسلط هست و نمیخاد زمانش رو صرف یادگیری جاوا کنه، و البته ۷۰-۸۰ دلار هم پول بده و لایسنسش رو بخره که انصافاً برای این برنامه خیلی مناسب و معقول هست.

کتابخانه هاش رو اگر تو اینترنت جستجو کنید پیدا میشه، اما خیلی آپدیت نیست چون باید یکی که به فروم دسترسی داره کتابخانه ها رو برای دانلود بزاره و البته ریسک اینکه بلوکش کنن هم بپذیره.

goldpower
جمعه 18 اسفند 1391, 14:50 عصر
با تشکر از دوستان...

کسی از دوستان جدیدترین و مجموعه کامل کتابخانه های برنامه Basic4android رو داره برای دانلود ؟؟؟

ممنون...

اخرین نسخه موجود اضافه شد.

HAMRAHSOFT.IR
یک شنبه 27 اسفند 1391, 22:14 عصر
سلام منوقتیاجراش میکنماین خطا مید علیت چی101602

Nevercom
دوشنبه 28 اسفند 1391, 08:04 صبح
به احتمال زیاد نسخه ی Net. موردنیاز برای اجرای برنامه روی سیستم شما نصب نیست، باید Net Framework. رو نصب کنید.

mohammad-alone
چهارشنبه 30 اسفند 1391, 01:44 صبح
دوستان بدون شک بهترین گزینه برای برنامه نویسی اندروید هستش
همه قابلیتی داره

موفق باشید
سوالی بود در خدمتتون هستم

yosefi1988
چهارشنبه 30 اسفند 1391, 08:15 صبح
به نظر من هیچ مزیتی نسبت به مجموعه eClips نداره

زبان برنامه نویسی اندروید جاواست حالا یکی اومده با C#‎ یکی Visual stadio و... نوشته واسه بازار خودشه

منابع فارسی و گاهی انگلیسی برنامه نویسی به زبان جاوا برای اندروید خوش محدوده حالا چه دلیلی داره با یه نرم افزار و زبانی کار کنیم که هیچ کسی با اون آشنا نیست

یادتون نره گوگل داره از جاوا پشتیبانی میکنه ..... گوگل یعنی همه چی

mehrdadmmb2
یک شنبه 31 فروردین 1393, 17:03 عصر
دوستان البته همه نظرات درسته ولی من چنتا مورد رو بگم
1- نسخه کرک شدش رو سرچ کنید گیر میاد
2- بیسیک فور اندروید یکم راحت تر از ای کلیپسه (البته از نگاه خودم)
3- اگه مشکلی توی برنامه داشتید تا حدودی میتونید به راهنماهای ویژوال بیسیک مراجعه کنید