View Full Version : سوال: راهنمایی در مورد Delphi For PHP
gholami146
چهارشنبه 16 اسفند 1391, 22:51 عصر
با سلام
من از دلفی 2010 دارم استفاده می کنم و تصمیم به استفاده از Delphi For PHP دارم
می خواستم بدونم از کدوم ورژن اون بهتره استفاده کنم
و ایا قدرت این برنامه اونقدری هست که بجای استفاده از برنامه های پی اچ پی دیزاینر از این برنامه استفاده کنم ؟
و آیا کسی تا حالا از Delphi For PHP استفاده کرده ؟ و اگه استفاده کرده نظرش راجعبه این برنامه چیه ؟
صمیمانه از نظرات تون تشکر می کنم
firststep
جمعه 18 اسفند 1391, 11:24 صبح
سلام دوست عزیز
من از دلفی 2010 دارم استفاده می کنم و تصمیم به استفاده از Delphi For PHP دارم
Delphi For PHP تقریباً ربطی به دلفی نداره - یک محصولی است که شرکت EMBARCADRO اونو تولید کرده برای زبان های وبی که برپایه PHP هستش
نام های چدید اوت عبارتند از RADPHP , HTMLBUILDER که HTML BUILDER از نظر گرافیکی بسیار پیشرفته گسته اما من با این نسخش کار نکردم و تنها تا RADPHP جلو اومدم اما بنظر من محیط بیسار خوبی برای کار با زبان PHP هستش البته بایستی خاطر نشان بشوم مو قبل از اون فقط با DREAMVIEWER کار می کردم
soft-c
جمعه 18 اسفند 1391, 22:07 عصر
سلام دوست عزیز
Delphi For PHP تقریباً ربطی به دلفی نداره - یک محصولی است که شرکت EMBARCADRO اونو تولید کرده برای زبان های وبی که برپایه PHP هستش
نام های چدید اوت عبارتند از RADPHP , HTMLBUILDER که HTML BUILDER از نظر گرافیکی بسیار پیشرفته گسته اما من با این نسخش کار نکردم و تنها تا RADPHP جلو اومدم اما بنظر من محیط بیسار خوبی برای کار با زبان PHP هستش البته بایستی خاطر نشان بشوم مو قبل از اون فقط با DREAMVIEWER کار می کردم
من دارم با html 5 builder کار می کنم . ولی در همان اول کار با کامپوننت database اون مشکل پیدا کردم . یعنی هنگام استفاده از اون خطا می دهد .
من از sql 2008 r2 استفاده می کنم .
اگر در این مورد اطلاعاتی دارید لطفا راهنمایی کنید.
firststep
جمعه 02 فروردین 1392, 02:29 صبح
خوب چه کشگلی دارید من radphp , sql مشکلی نداشتم؟
با دلفی فرق می کنه
ایا شما با زبان php اشنایی دارین؟
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.