PDA

View Full Version : سوال: ساخت یک اپشن منو در ویژوال بیسیک

orache
چهارشنبه 16 اسفند 1391, 23:57 عصر
سلام من میخام یک اپشن بسازم البته مثل اپشن که با کلیک کردن روی روی هر کدام از گزینه ها تکس باکسها و لیبل ها و کامند های مخصوصی بیاد مثل عکس زیر
http://s3.picofile.com/file/7681801284/asddsaasd.png

میشه راهنماییم کنید
ممنون

ho3ein.3ven
پنج شنبه 17 اسفند 1391, 00:05 صبح
سلام . باید از tab control استفاده کنی .
کامپوننت codejock رو بگیر .

orache
پنج شنبه 17 اسفند 1391, 00:10 صبح
متوجه نشدم چی گفتی میشه بیشتر توضیح بدین

orache
پنج شنبه 17 اسفند 1391, 00:13 صبح
هرچی میگردم پیداش نمیکنم دقیقا کجاست این code jock
فعلا یه اموزش پیدا کردم باشه تا بعدا ببینم چی میشه

orache
پنج شنبه 17 اسفند 1391, 00:39 صبح
نه نه دانلود کردم ولی نشد اصلا کارباهاشو بلد نیستم فقط 3 تا ایکن اضافه شده به نرم افزار

setroyd
پنج شنبه 17 اسفند 1391, 03:20 صبح
با استفاده از tab که در قسمت add کردن components میتونی این کارو بکنی دقیقا مثل بالا code jock ربطی به این موضوع نداره .

ho3ein.3ven
پنج شنبه 17 اسفند 1391, 09:54 صبح
با استفاده از tab که در قسمت add کردن components میتونی این کارو بکنی دقیقا مثل بالا code jock ربطی به این موضوع نداره .

چطور ربطی نداره ؟

بفرما اینم یک نمونه که برات آماده کردم :

http://uplod.ir/lnpqccmed73l/Tab.zip.htm

orache
پنج شنبه 17 اسفند 1391, 13:22 عصر
اخه ببینین من این کامپونت رو بلد نیستم چجوری وارد کنم اصلا نمیدونم کجاست چرا سورس بهم میدین خاب معلومه که اجرا نمیشه میگه وجود نداره و ارور میگیره تازه مد tab1 رو خطا میگیره
اقا یه نفر یه راهنمایی بکنه

ho3ein.3ven
پنج شنبه 17 اسفند 1391, 13:43 عصر
خب کامپوننتش رو که کنار برنامه برات گذاشتم.خودت به پروژه اضافش کن.

orache
پنج شنبه 17 اسفند 1391, 14:04 عصر
اها دیدم مرسی
یه سوال دیگه چوری میشه صفحه رو عوض کرد مثلا 2 تا دکمه رو صفحه قرار بدیم وقتی روی یه کدوم کلیک کردیم یک صفحه دیگه بیاد روش نه اینکه یه فرم دیگه بیاد یعنی اضافی شه بلکه تو همون فرم یک فرم دیگه بیاد البته تو هر فرم چند تا تکس باکس و ... وجود داشته باشه )
ممنون

SlowCode
پنج شنبه 17 اسفند 1391, 14:42 عصر
اها دیدم مرسی
یه سوال دیگه چوری میشه صفحه رو عوض کرد مثلا 2 تا دکمه رو صفحه قرار بدیم وقتی روی یه کدوم کلیک کردیم یک صفحه دیگه بیاد روش نه اینکه یه فرم دیگه بیاد یعنی اضافی شه بلکه تو همون فرم یک فرم دیگه بیاد البته تو هر فرم چند تا تکس باکس و ... وجود داشته باشه )
ممنون
یعنی چی؟ مطمئنی منظورت از فرم چیز دیگه ای نیست؟ میخوای یه چیزی مثل فرم مادر و فرزند درست کنی؟ یا میخوای چندتا کنترل به فرم با کد نویسی اضافه کنی؟

خیلی مبهم پرسیدی!

ho3ein.3ven
پنج شنبه 17 اسفند 1391, 16:09 عصر
منم درست متوجه نشدم . ولی فک کنم منظورشون این بود که یک دکمه داشته باشیم که وقتی روش کلیک می کنیم تمام کنترل های فرم رو پاک کنه و یک سری کنترل های دیگه نشون بده. اگه منظورت اینجوری باشه میتونی کنترل ها رو تو frame قرار بدی و هر وقتی که خواستی فریم رو نشون بدی یا ندی.

m2011kh
پنج شنبه 17 اسفند 1391, 16:18 عصر
اگه منظورتون چیزی بود که آقا ho3ein.3ven (http://barnamenevis.org/member.php?236082-ho3ein.3ven) فهمیدن از کنترل TabControlPage که تو مجموعه کنترل های Code Jock که تو پست 7 گذاشتن هم میتونید استفاده کنید.
اینو پیشنهاد کردم چون رو ظاهر برنامه تأثیر داره.

موفق و سربلند باشید.

MMD

orache
پنج شنبه 17 اسفند 1391, 20:19 عصر
مرسی اره میخام یه چیزی مثل code jock باشه ولی من کار کردن با اونو بلد نیستم بذار دقیقا بگم میخام چیکار کنم میخام نرم افزاری درست کنم که اکثر کار های ریاضیاتی رو انجام بده مثلا اتحاد ها معادلات مثلثات و تصاعد های حسابی هندسی پیدا کردن عدد اول محاسبه ی فاکتوریل و... ولی اگه همه ی اینا رو تو صفحه بیارم خیلی بد میشه اصلا امکان پذیر نیست میخام تو چند تا صفحه باشه و اون بالا مثلا 10 تا دکمه وقتی روشون کلیک کردیم به قول شما frame عوض شه به شرطی که برگشت پذیر هم باشه ولی 10 تا فرام بخام بسازم زیاد نمیشه ؟؟
کمک

m2011kh
پنج شنبه 17 اسفند 1391, 23:54 عصر
خوب چرا الکی خودتو اذیت میکنی و از Frame استفاده میکنی از همون مثال پست 7 استفاده کن.اون بهترین گزینه هست و کم درد سر ترین.

اون TabControl کدجاکم خیلی امکانات خوبی داره فک کنم 5 یا 6 تا هم تم مختلف داره.برای استفاده شم ItemCount رو برابر تعداد تب هات قرار بده و تو فروم لود هم این با این کد میتونی عنوان صفحه هاتو تعیین کنی(مثال پست 7)
Tab1.Item(Index).Caption = "عنوان"

این خیلی ساده تره تا استفاده از Frame

شب خوش

MMD

ho3ein.3ven
جمعه 18 اسفند 1391, 10:06 صبح
سلام . اینم یک نمونه مثال از فریم که براتون آماده کردم :

101095

البته به جای فریم می تونین از picturebox هم استفاده کنین . جایی مشکل داشتی بگو.

setroyd
جمعه 18 اسفند 1391, 14:34 عصر
اگه همه در عکسی که در پست اول گذاشتن نگاه کنید میبینید این اقا فقط یک tab میخواهد نه بیشتر پس نیازی به این همه پیچوند نیست ! code jock و .................

این منظور این اقاس اگه اشتباه نکنم .

اما اگه میخوای بسازی این نیازی به دانش نداره ! picturebox میذاری و visible رو true و false میکنی این میشه تقریبا مثل کار تب های vb و اما اگر شما دنبال کار گرافیکی تر هستی میتونی با کمی خلاقیت و استفاده از عکس و ایکون زیباش کنی یا از کنترل ها برای زیبایی استفاده کن و اگر نمونه ی عکسی که گذاشتی میخوای برات up کردم همون هست که خواستی .

orache
جمعه 18 اسفند 1391, 15:09 عصر
مرسی از همتون دقیقا همینو میخاستم که ho3ein.3ven داد البته چون با چیز دیگه ای بلد نیستم کار کنم فقط بدیشاینه که من اگر بخام 12 تا بسازم خیلی کد ها زیاد میشن یعنی من 11 تارو باید غیر فعال کنم البته میشه یه کاریش کرد
ممنون از همتون