ورود

View Full Version : راه اندازی شبکه با وایرلس

saeed zarei
پنج شنبه 17 اسفند 1391, 08:59 صبح
با سلام
ما تو شرکت چند تا لپ تاپ و یه پرینتر و یه دونه اینترنت وایمکس داریم . میخوام بدونم چطوری میشه همه لپ تاپ ها هم از اینترنت استفاده کنن و هم از پرینتر . الان برای گرفتن پرینت باید هر کدوممون بیایم پرینتر رو به لپ تاپ وصل کنیم تا بتونیم پرینت بگیریم .می خوام همه بتونن هم از اینترنت استفاده کنن و هم از پرینتر به صورت اشتراکی .
خودم اومدم یه شبکه AD-HOC درست کردم تا بقیه به من وصل بشن و با کابل شبکه هم به مودم وایمکس وصل شدم ولی هیچکس نمیتونس به من (همون شبکه ad-hoc) وصل بشه .
اگه راهنمایی کنین ممنون میشم

منصور گشسبي
پنج شنبه 17 اسفند 1391, 18:27 عصر
سلام
اگه فرض کینم 10 تا لپ تاپ دارید پرینتر رو روی یکی از لپ تاپ ها مثلا لپ تاپ شماره 1 وصل و share کنید و برای 9 تای بقیه ای پی اون لپ تاپی که پرینتر بهش وصل هست رو بدید.
برای استفاده از اینترنت هم به این لینک مراجعه کنید
http://www.talar.asanlearn.com/showthread.php?tid=1610

saeed zarei
جمعه 18 اسفند 1391, 00:04 صبح
این درسته . ولی من میخوام کل شبکه به صورت وایرلس باشه ، یعنی پرینتر به لپ تاپ 1 وصله و بقیه لپ تاپ ها هم از طریق وایرلس به لپ تاپ اول وصل بشن و در عین حال لپ تاپ اول از طریق وایرلس به اینترنت وصل باشه .
نمیدونم تونستم مفهوم سوالم رو برسونم یا نه

منصور گشسبي
جمعه 18 اسفند 1391, 16:52 عصر
شما میتونید چندتا کار انجام بدید
یا اینکه چاپگرتون رو عوض کنید یه چاپگر وایرلس دار بگیرید یا یه سخت افزاری بنام wireless router بگیرید یا از پرینتر سرور استفاده کنید که قیمتش بالاست
من اگه جای شما باشم یه wireless router میگیرم و پرینترم رو وصل میکنم به یو اس بیش و دیگه لازم نباشه که هرکی بخواد پرینت بگیره به شما وصل بشه. چون اگه دستگاتون خاموش باشه پرینترم کار نمیکنه.
اما به هرحال
اگه همینطوری میخواین یه چیزی داشته باشین باید پرینتر رو روی لپ تاپ شماره یک share کنید و اگه دیگران خواستن پرینت بگیرن //192.168.0.1 (ای پی همون لپ تاپ یک) رو میدن یوزر پسورد لپ تاپ شماره یک رو وارد میکنن و روی ایکون پرینت کلیک میکنن