ورود

View Full Version : دوره ها و سمینار های جاوا

jdeveloper
پنج شنبه 17 اسفند 1391, 13:52 عصر
سلام دوستان ، من چند سالی هست که جاوا کار می کنم ، و قصد دارم محیطی فراهم بشه که با دوستانی که در این زمینه تجربه دارند بتونیم به کسانی که می خواهند با برنامه نویسی آشنا شوند یا در برنامه نویسی حرفه ای تر شوند ، این تجربیات رو به اشتراک بگذاریم . البته نوع دوره با آموزشگاهها متفاوت خواهد بود و سعی میکنیم در این دوره ها ، ایده های عملی برای رشد استعداد های شرکت کنندگان مطرح بشه . در ضمن سمینارها و پروژه هایی هم بتونه انجام بشه . ساعات برگزاری جلسات احتمالا پنجشنبه ، جمعه خواهد بود و سعی میکنیم دوره ها را حتی الامکان رایگان و یا با هزینه کم برگزار کنیم . دوستانی که به عنوان ارائه کننده و یا شرکت کننده تمایل به شرکت دارند : 1 - سطح برنامه نویسی و 2- ایمیل خود رو اعلام کنند تا با هم هماهنگ کنیم .

علی از آمل
چهارشنبه 28 فروردین 1392, 16:39 عصر
تا کارم
akh0135@chmail.ir

omidbizdotcom
چهارشنبه 28 فروردین 1392, 20:18 عصر
بسیار کار پسندیده و خوبی است و خیلی خوشحالم از اینکه شما می خواهید اینکار را انجام دهید اما قبل از آن فکر می کنم شما بهتره بستر انجام اینکار را آماده کنید منظورم اینه که چگونه و چطور می خواهید این کار را انجام دهید در اینصورت فکر می کنم کاربران بهتر استقبال کنند

http://www.taakestan.com/

به عنوان مثال سایت بالا از سرویس webex استفاده می کنه بعلاوه اینکه گروه دارند که خیلی ها در این گروه عضو هستند و در وبینارها شرکت می کنند

در غیر اینصورت بعید می دونم که به جایی برسید

موفق باشید