View Full Version : میشه برای پیدا کردن کار کمکم کنید
elena
پنج شنبه 17 اسفند 1391, 20:38 عصر
سلام به همگی،من در حدی سی شارپ و اس کیوال و دلفی بلدم،شهرمون که متاسفانه شرکت برنامه نویسی نداره،میخوام تو اطراف خودمون مثلا رشت و اردبیل و تهران هم دنبال کار بگردم،نظرتون چیه قبلش تو این دوره های برنامه نویسی که اگهی شو اینجا زده شرکت کنم یا اگه کار پیدا بشه به مرور یاد میگیرم،خواهش میکنم کمکم کنید و جواب بدین،پارتی یا اشنایی هم ندارم،سی شارپ رو در حد اتصال به بانک و ذخیره اطلاعات در بانک و حذف و درج و ویرایش رکورد کار کردم با این حساب امیدی به کار هست؟
pnusharp
یک شنبه 20 اسفند 1391, 00:02 صبح
سلام دوست عزیز
اگه میخوای دنبال یه کار بگردی که با ورود بهش درآمد خوبی داشته باشی باید حتما تخصص داشته باشی. تخصصی در حد انجام دادن چند پروژه سطح متوسط به بالا که در رزومه داشته باشی. فقط با این سطح از دانش #C، شما نمیتونی وارد بازار قدرتمند و فوق به روز شهری مثل تهران بشید. مگه به عنوان یک نیروی کار به دنبال کسب علم و به اصطلاح کارآموز که درآمدش تعریفی نداره...
اگه میخواید کار و درآمد مطلوب داشته باشید باید لااقل در یک زمینه کاری متخصص باشید.
به نظر من بهترین راه اینه که اگه براتون ممکنه به یک سطح تخصص مطلوب و بازار پسند برسید بعد پیگیر کار شید که اونموقع حتما به نتیجه می رسید.
این چند خط، بسیار خلاصه ایی از پیگیری خودم برای کار و چرخیدن در شهرهای مختلف بود...
پایدار باشید.
SlowCode
یک شنبه 20 اسفند 1391, 08:22 صبح
سلام
تو اطراف خودمون مثلا رشت و اردبیل و تهران
تو اردبیل فکر نکنم بتونی کار پیدا کنی، اگر هم باشه دست مزدش کمه، چون شرکت برنامه نویسی وجود نداره و معمولا برنامه به صورت پروژه ای توسط افراد نا مشخص انجام میشن(البته تا جایی که من میدونم).
خلاصه اگه تو اردبیل کاری پیدا کردی به ما هم خبر بده.:لبخند:
ببین تو الان سعی کن حرفه ی بشی و بین آشناهات شهرت باز کنی، یعنی اونایی که میشناسنت بدونن که حرفه ای هستی، اون وقت می بینی که چندتا شغل بهت پیشنهاد میدن.
به سایت شرکت همکاران سیستم (http://systemgroup.net/jobs) برو و شهر مورد نظرت رو انتخاب کن، ببین شغل هاش به دردت میخوره یا نه؟ بعد ببین شرایطش رو داری یا نه؟ یکی از شرطها مدرک حداقل کارشناسیه و سن بین 23 تا 28 میخواد(هیچ کدوم رو ندارم من:لبخند:)
تو که سی شارپ کار میکنی این صفحه (http://systemgroup.net/jobs/140) رو بخون، واسه تهرانه و گفته که چه چیزهایی رو باید بلد باشی.
واسه دلفی هم یه مورد استخدامی دیدم.
aliarshad
چهارشنبه 07 فروردین 1392, 12:29 عصر
سلام
منم مشکل کار دارم به یک شکل دیگه! لطفا هر کسی که اطلاعاتی داره راهنمایی کنه.
من فوق لیسانس نرم افزارم و سابقه تدریس دانشگاهی هم دارم. در حال حاضر هم آزمون استخدامی مخابرات پذیرفته شدم و هم تقریبا استخدام در شرکت "خدمات انفورماتیک ایران" برام قطعی شده اما خودم موندم کدومو انتخاب کنم. از یک طرف مخابرات استخدامش رسمیه از طرف دیگه شنیدم خدمات انفورماتیک پرداختی خیلی خوبی داره و امکان پیشرفت توش زیاده. لطفا کسایی که تجربه یا شناختی نسبت به هر کدوم از این دو دارند راهنمایی کنند.
ممنون
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.