ورود

View Full Version : راست چین کردن منوی طراحی شدخ در css و jquary

sh.khaleghi
جمعه 18 اسفند 1391, 01:29 صبح
با سلام
من یک منو برای سایتم پیدا کردم اما 2 تا مشکل دارم
1- نمی تونم منو رو راست چین کنم
2- وقتی لینک سازنده منو رو از تو سایت حذف میکنم یک نوشته میاد که میزنه No back link اگه دوستان کمک کنند ممنون میشم.

فایل منو رو در همین جا آپلود می کنم

101091

linuxUser
جمعه 18 اسفند 1391, 13:24 عصر
سلام دوست عزیز
برات درستشون کردم فقط باید دو تا عکس تو فولدر images به اسم item-pointer-mover.gif و item-pointer.gif خودت تو فوتوشاپ بچرخونیشون

101106

sh.khaleghi
جمعه 18 اسفند 1391, 14:03 عصر
دوست عزیز ممنون از لطفت
فقط 2 تا سوال
1- اون No back link رو چطور برداشتی و کجا بود
2- چی کار کردید که منو های کشویی به سمت چپ باز بشن

ببخشید من سوالم زیاد شد اما چون عادت دارم همیشه دنبال یاد گرفتن یه چیز باشم تا استفاده راحت از اون این سوال ها رو پرسیدم

linuxUser
جمعه 18 اسفند 1391, 15:32 عصر
برای برداشتن اون no back link من فقط به div که کپی رایت در اون قرار داشت یه style دادم که نشونش نده

<div id="copyright" style="display:none">
نشون دادن no back link به خاطر کد جاوا اسکریپتش بود. بهتر بگم توی فایل menu.js خط آخر یه تابع هست که چک می کنه ببینه این کپی رایت داخل صفحه هست یا نه اگه نبود no back link نشون می دم. البته این تابع فقط این کار انجام نمی داد و اگر کامنت می شد اون افکتی که پشت منو ها میومد حذف می شد. البته راه حل درستش این بود که این تابع دست کاری بشه چون زیاد وقت نداشتم از روش بالا استفاده کردم و یکمی ماست مالی شد. :لبخند:
برای راست چین کردن منو داخل فایل menu.css و فایل menu.js تغییراتی دادم که کلیاتش نوشتم.
اول از همه این خط به body و یا یه div اصلی اضافه کن
direction: rtl;
بعدش این تبدیلات:
float:left
float:right
در margin ها هم همین طور. فقط دقت داشته باش جاهایی هستند که اسم left و یا right نیومده مثل این :
margin: -38px 163px 0 0 !important;
margin: -38px 0 0 163px !important;
نکته بعدی backgound-position و background هست اینا رو هم تغییر دادم. این دو خصوصیت برای نشون دادن موقعیت تصویر هست. مثل این:
background-position:95% 8px;
background-position:5% 8px;
بعدش باید سراغ جاوا اسکریپتش هم بری
left: curr.offsetLeft
right: curr.offsetLeft
اینا چیز هایی هست که باید برای فارسی سازی همیشه باید در نظر بگیری
من توصیه می کنم حتما پلاگین firebug روی فایرفکس نصب کنی و با اون کار کنی. سرعت کارت چندین برابر می کنه

sh.khaleghi
یک شنبه 20 اسفند 1391, 02:14 صبح
با سلام دوست عزیز اگر میشه لسف کن و از تو فایل menu.js درست کنید
به دو دلیل
1- به صفحه یه فضای بلا استفاده اضافه میکنه
2- وقتی عکسی به صفحه اضافه می کنم صفحه از نظر عرض یزرگ میشه یعنی اسکرول بار پایین صفحه حدود 5 صفحه حرکت میکنه

قبلا ممنون از زحمتی که میکشید

hahbha
یک شنبه 03 آذر 1392, 19:37 عصر
سلام من یه منو دارم می خوام راست چینش کنم کسی این کارو میکنه برام؟:اشتباه: