View Full Version : سوال: ساخت بازی های کمک آموزشی
BeginnerProgrammer
جمعه 18 اسفند 1391, 13:00 عصر
سلام دوستان من دنبال یه نرم افزار هستم برای ساخت بازی هایی که از طریق اون بشه یه سری مفاهیم رو آموزش داد. ولی نمیدونم از چه نرم افزاری استفاده کنم چندتا از نرم افزارایی که تو تاپیکهای قبلی گفته شده رو دانلود کردم ولی برای کار من خیلی پیچیده هستن . لطفا اگه نرم افزاریی میشناسین که به کمک اون بشه از کاربر سوال پرسید ، به کاربر امتیاز داد و وارد مراحل بالاتر شد، معرفی کنید.
UfnCod3r
جمعه 18 اسفند 1391, 19:09 عصر
نرم افزار که تا دلت بخواد هست .
فقط کافیه سرچ کنی .
شما بگو چه زبانی میخوای باشه ؟
سختیش در چه حد باشه؟
چه خروجی ای می خوای بدی؟
چه گرافیکی ؟
و ...
راحت ترین و مناسب ترینشون Unity3D هست. تو بین موتورهای سه بعدی به نظر من راحت ترینه .
زبانش سی شارپ هست + یه چی تو مایه های جاوا اسکریپت + بو .
محیطش سادست . راحت تو سه سوت میشه تنها باهش بازی و .. ساخت .
خروجی های مختلفی هم میده . مثلا میتونی خروجی وب بگیری و ...
اموزش هم چه فارسی و چه انگلیسی فراونه
:لبخندساده:
sepand31
جمعه 18 اسفند 1391, 19:22 عصر
بهترین نرم افزار برای اینکار
فلش هست.
این یک نمونه از بازی آموزشی هست که خودم ساختم.
http://espandgame.ir/manjanig/Manjanigh.swf
BeginnerProgrammer
جمعه 18 اسفند 1391, 21:55 عصر
اتفاقا همین نرم افزار ی که میگینو دانلود کردم. بازیی در حد مسابقات تی وی که یه سری سوال بپرسی اگه جوابش درست بود کاربر به مرحله ی بعد بره . من خودم اصلا تو کار بازی نیستم این کارم برای پروژه م میخوام زبانم c++ , pascal میدونم که فک کنم به درد اینکار نمیخوره . یعنی نرم افزاری نیست که کاملا گرافیکی باشه؟
BeginnerProgrammer
جمعه 18 اسفند 1391, 21:56 عصر
شما این فلشو با چی طراحی کردین؟
فک کنم به درده کار من خیلی میخوره !!!!!!!!
orache
جمعه 18 اسفند 1391, 22:36 عصر
شما اگه فقط 1 پروژه هست ارزش نداره یاد بگیری سفارش بده برات بسازن حیف وقت ندارم وگرنه خودم برات میساختم
BeginnerProgrammer
شنبه 19 اسفند 1391, 00:01 صبح
بخشی از پروژس. یعنی کلیت بازی از اول مشخص نیس وگرنه اینم میشد:لبخندساده:
f_talebi
پنج شنبه 01 فروردین 1392, 08:59 صبح
اتفاقا همین نرم افزار ی که میگینو دانلود کردم. بازیی در حد مسابقات تی وی که یه سری سوال بپرسی اگه جوابش درست بود کاربر به مرحله ی بعد بره . من خودم اصلا تو کار بازی نیستم این کارم برای پروژه م میخوام زبانم c++ , pascal میدونم که فک کنم به درد اینکار نمیخوره . یعنی نرم افزاری نیست که کاملا گرافیکی باشه؟
نرم افزار game maker هم هست. نمیدونم ب دردت میخوره یانه ولی بدون برنامه نویسی میشه باش بازی ساخت
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.