View Full Version : طراحی بصورت دستی یا با دریم ویر ؟
yasharhi
شنبه 19 اسفند 1391, 09:14 صبح
من تازه html و css یاد گرفتم . بنظرتون بصورت دستی سایت رو تو notpad++ طراحی کنم یا تو دریم ویر ؟
اگر کسی آشنایی کامل یا html و css نداشته باشه میتونه تو دریم ویر یک سایت کامل طراحی کنه ؟
اگر طراحی در دریم ویر بدون یک خط برنامه نویسی ممکنه پس چرا زبان های برنامه نویسی یاد می گیریم ؟
khanlo.javid
شنبه 19 اسفند 1391, 09:21 صبح
دوست عزیز بهتره فعلا که تازه شروع کردید به یادگیری html وcss از notepad استفاده کنید چون با این نرم افزار مجبور میشی کد ها رو کامل خودت بنویسی یعنی از نظر املایی و تند نویسی برات خیلی خوب میشه ولی وقتی با کد ها بیشتر آشنا شدی برو سراغ DreamWeaver و ازاین نرم افزار استفاده کن ، این نرم افزار فقط کمک میکنه پروژه هاتو سریع تر پیش بیری همین :لبخندساده:
موفق باشید.
pirmard66
شنبه 19 اسفند 1391, 09:21 صبح
سلام دوست عزیز...
کی گفته تو دریم ویور نباید کد بنویسی؟؟؟
دریم ویور فقط یک ابزاره برای راحت تر نوشتن کد ها...
به عنوان مثال شما اول کد مورد نظر رو در دریم ویور که بنویسی مابقیشو بهت میده و به اصطلاح یادآوری میکنه!!!
شما باید کاملا تگ ها بلد باشید و حداقل یک مثال ازشون دیده باشید تا بتونید ازشون چه در نت پد ( سخت تر ) چه دریم ویور ( آسان تر ) استفاده کنید..
در کل پیشنهاد میکنم با دریم ویور طراحی کنید! چون خیلی از طراحان حرفه ای هم از همین برنامه استفاده میکنند!
Good Luck
yasharhi
شنبه 19 اسفند 1391, 09:25 صبح
سلام دوست عزیز...
کی گفته تو دریم ویور نباید کد بنویسی؟؟؟
دریم ویور فقط یک ابزاره برای راحت تر نوشتن کد ها...
به عنوان مثال شما اول کد مورد نظر رو در دریم ویور که بنویسی مابقیشو بهت میده و به اصطلاح یادآوری میکنه!!!
شما باید کاملا تگ ها بلد باشید و حداقل یک مثال ازشون دیده باشید تا بتونید ازشون چه در نت پد ( سخت تر ) چه دریم ویور ( آسان تر ) استفاده کنید..
در کل پیشنهاد میکنم با دریم ویور طراحی کنید! چون خیلی از طراحان حرفه ای هم از همین برنامه استفاده میکنند!
Good Luck
ممنون از راهنماییتون دوست عزیز
من تمام تگ ها رو بلدم به جز ( div و span ) تو html برای گزاشتن title باید اینطوری کد رو وارد کنیم
<title> تست <title/>
ولی تو دریم ویر میشه اصلا وارد صفحه کد نویسی نشد و تمامش رو تو صفحه design طراحی کرد و مثلا برای همون تایتل تو بالای صفحه کد مورد نظر رو قرار داد .
یا مثلا وقتی یک تصویر رو می خواهیم قرار بدیم به جای اینکه کد نویسی کنیم یک کلیک روی image میکنیم و تصویر مورد نظر رو insert میکنیم و...
اینطوری که دیگه نیازی به کد نویسی نیست !
pirmard66
شنبه 19 اسفند 1391, 09:41 صبح
ممنون از راهنماییتون دوست عزیز
من تمام تگ ها رو بلدم به جز ( div و span ) تو html برای گزاشتن title باید اینطوری کد رو وارد کنیم
<title> تست <title/>
ولی تو دریم ویر میشه اصلا وارد صفحه کد نویسی نشد و تمامش رو تو صفحه design طراحی کرد و مثلا برای همون تایتل تو بالای صفحه کد مورد نظر رو قرار داد .
یا مثلا وقتی یک تصویر رو می خواهیم قرار بدیم به جای اینکه کد نویسی کنیم یک کلیک روی image میکنیم و تصویر مورد نظر رو insert میکنیم و...
اینطوری که دیگه نیازی به کد نویسی نیست !
بله ..!
برای سایت های استاتیک میتونی این کارو انجام بدی! ولی آیا به نظرت یه سایت خوب اینطوری بالا میاد؟؟؟
اینا همش تبلیغه برای کسانی که هیچ سر رشته ای از طراحی ندارند!
امیدوارم موفق باشی
pary_daryayi
شنبه 19 اسفند 1391, 09:50 صبح
حتما خودتون کدنویسی کنید و وقتی آشنا شدید برای راحتی و سرعت کار میتونید از این نرم افزارها استفاده کنید.
ولی اگر آشنا نشید , و یه روزی بخواید ساییتون رو که روی هاست هست , قسمتی از کدش رو تغییر بدید , و به نرم افزاری دسترسی نداشته باشید , قادر نیستید تغییری ایجاد کنید.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.