ورود

View Full Version : حرفه ای: استفاده چند فایل css در صفحه

سعید کشاورز
شنبه 19 اسفند 1391, 17:55 عصر
سلام دوستان...
من قالب جوملا طراحی میکنم...توی قالب های آماده دیدم که از 3-4 تا فایل css جدا استفاده میکنن..
میخاستم ببینم اگه از یه فایل css استفاده کنیم فرقی نداره؟ یا توی چندتا فایل css بنویسم بهتره

mehbod.rayaneh
شنبه 19 اسفند 1391, 18:03 عصر
سلام
توی بازگذاری سایت 1 فایل خیلی بهتره!
هرچی درخواست به سرور کمتر باشه سرعت بالاتره دیگه!
فک کنم اونا بعد این طراحی خواستن قالبو گسترش بدن از 1 فایل دیگه استفاده کردن! :متفکر:

سعید کشاورز
شنبه 19 اسفند 1391, 18:08 عصر
ممنون دوست عزیز..
ولی اگه حجم فایل سی اس اس بره بالا مشکلی پیش نمیاد؟
مثلا اگه ما کل کدها رو توی یه فایل بریزیم حجمش میره بالا
ولی اگه توی چندتا فایل باشه حجمش پایین تر میشه.
البته یه دلیل دیگه هم به ذهنم رسید ممکنه واسه تمیز تر شدن و مرتب بودن کدها این کار رو انجام میدن

mehbod.rayaneh
شنبه 19 اسفند 1391, 18:15 عصر
خواهش میکنم.
ولی حجم ک فرقی نمیکنه! میکنه؟! شما 3-4 تا استایل را یکی کنید حجمش کمتر میشه دیگه! تست کنید! :دی
اینم هست! شاید!
لطفا بقیه دوستان نظر بدن شاید دلیل خاصی داشته باشه! هان؟ برا منم سوال شد واقعا! :D

tamafi6
شنبه 19 اسفند 1391, 19:18 عصر
بسیارکارمهم واستانداردی هست
اگرحجم صفحات سایت شمابالاباشه بهتره ازچندین صفحه استفاده کنیدمزیت این کاراین هست که کل صفحه باهم لودنمیشه وکاربرراپشیمان نمیکنه ازاین که صفحه دیربالابیادمثال ابتدابایداولویت بندی کنیدکه کدام بخش ازصفحه سایت شمامهم ترهست وبایدابتدانشان داده بشه مثل heder سایت ابتدااون صفحه رادراولویت اول قراربدهیدبعدقسمت های دیگه
مزیت بعدی این هست که موقع تغییرات به مشکل برنمیخوریدمثال برای لینک های صفحه یک برگه جداگانه مینویسیدواسم اون رامشخص میکنیدکه هرموقع خواستیداستایل لینک هاراتغییربدهیدکاملا مشخصه واحتیاجی نیست تویک صفحه بلندبالادنبال اون عنصربگردیدومزایای دیگر...
سعی براین هست که همه چیزبانظم وترتیب باشه

Mohsen.
شنبه 19 اسفند 1391, 20:03 عصر
وقتی از چند تا فایل CSS استفاده میکنید تعداد درخواست های HTTP به همون میزان زیاد میشه. و توی این درخواست ها زمان بیشتری صرف ارتباط با سرور و فرستادن درخواست و پاسخ میشه و حجم انتقال داده رو زیاد میکنه. در ضمن وقتی از یک فایل استفاده بشه درصد کش شدنش هم بیشتر میشه.

سعید کشاورز
شنبه 19 اسفند 1391, 23:26 عصر
بسیارکارمهم واستانداردی هست
مثال ابتدابایداولویت بندی کنیدکه کدام بخش ازصفحه سایت شمامهم ترهست وبایدابتدانشان داده بشه مثل heder سایت ابتدااون صفحه رادراولویت اول قراربدهیدبعدقسمت های دیگه
سعی براین هست که همه چیزبانظم وترتیب باشه

با cssاولویت بندی باید کنم؟ یا با برنامه نویسی؟

tamafi6
شنبه 19 اسفند 1391, 23:56 عصر
براي طراحان سايت چيزي داريم به نام استانداردوseo ‎‏ چراداخل تگheadابتداآدرس صفحات cssگذاشته ميشه بعدجاوااسكريپت ?چون اولويت بامحتواي صفحه هست نه سايرمواردوچراcssمربوط به نوشته هاومتن صفحه ابتداقرارميگيره نه كدهاي مربوط به زيباسازي صفحه مثل انيميشن هاورنگ ها?چراابتداتگ bodyبراش تعريف ميشه بعدheaderوبعدmainودرآخرfooterچون همه اين موارديك استاندارده شماميتوني رعايت نكني مشكلي هم پيش نميادولي درهنگام انجام پروژه هاي بزرگ حس ميشه وبعدازمدتي شاهدمعايب كارخودتون خواهيدبودازاينكه سرعت راكاهش ميده مطمين باشيدباcssاتفاق محسوسي نخواهدافتاددركل css ‎براي همين مشكل ابداع شده به هيچ عنوان نگران سرعت نباشيددرقبال css