ورود

View Full Version : تعرفه طراحی سایت

NitroPlus
یک شنبه 20 اسفند 1391, 08:36 صبح
سلام
دوستان من می خوام سفارش بگیرم و سایت طراحی کنم می خواستم ببینم چه جوری برای هر پروژه قیمت بزارم؟

yasharhi
یک شنبه 20 اسفند 1391, 10:36 صبح
سلام
دوستان من می خوام سفارش بگیرم و سایت طراحی کنم می خواستم ببینم چه جوری برای هر پروژه قیمت بزارم؟
بستگی به نوع طراحیت داره
یکی یه قالب رو جوملا نصب میکنه میگه من طراحم ! یکی با php قالب حرفه ای برای جوملا مینویسه و میگه من طراحم ! بستگی داره طراحی رو چی ببینی

سعید کشاورز
یک شنبه 20 اسفند 1391, 12:02 عصر
خوب یه کوچولو توضیح بده که میخای چی طراحی کنی..
از CMS استفاده می کنی یا نه؟
هر چیزی یه قیمت خودش رو داره..

NitroPlus
یک شنبه 20 اسفند 1391, 12:41 عصر
خوب یه کوچولو توضیح بده که میخای چی طراحی کنی..
از CMS استفاده می کنی یا نه؟
هر چیزی یه قیمت خودش رو داره..

بستگی به نوع طراحیت داره
یکی یه قالب رو جوملا نصب میکنه میگه من طراحم ! یکی با php قالب حرفه ای برای جوملا مینویسه و میگه من طراحم ! بستگی داره طراحی رو چی ببینی
من میخوام با اول سفارش مشتری رو با فتوشاپ طراحی کنم بعد با تکنولوژی های موجود به WEB تبدیلش کنم و بعد هم سئو سازی و غیره (البته آپشن هستن این موارد!)
میشه راهنماییم کنید؟

soroush.r70
یک شنبه 20 اسفند 1391, 13:03 عصر
بستگی به امکانات درخواست شده داره اگه تو کارتون حرفه ای هستین قیمت پایه یه وب سایت ساده از 700 شروع می شه و با اضافه شدن بخش های دیگه قیمت می ره بالا

این چیزی که شما گفتین 1 و 500 خوبه

yasharhi
یک شنبه 20 اسفند 1391, 14:26 عصر
من میخوام با اول سفارش مشتری رو با فتوشاپ طراحی کنم بعد با تکنولوژی های موجود به WEB تبدیلش کنم و بعد هم سئو سازی و غیره (البته آپشن هستن این موارد!)
میشه راهنماییم کنید؟
واقعیتش خیلی بستگی به مشتری داره - اگر وزارتخانه یا سازمان بزرگی باشه 10 میلیون هم می تونی بگیری ( که البته این سازمانها هم به شرکت های خصوصی معمولی کارشون رو نمیدن و باید آقازاده باشی یا پارتت خیلی کلفت باشه - البته اینم بگم که همشون وب سایت دارن ! ) ولی اگر مشتریت یه جای کوچیک باشه پوله درست حسابی نمیده و چون هیچی از طراحی وب سرش نمیشه میره دنباله تبلیغاتی مثل " با 60 هزار تومان صاحب وب سایت شوید با هاست و دامنه رایگان !!! " و اونها هم یه جوملا با یه قالب آماده براش نصب میکنن .

NitroPlus
جمعه 25 اسفند 1391, 15:42 عصر
اونوقت اگه بخوام قالب psd رو به وب تبدیل کنم از چقدر شروع کنم؟
یعنی مثلاً یه ساده با حد اقل امکانات و قالب با گرافیک متوسط و پایین از چقدر یه قالب متوسط رو به حرفه ای چقدر و یه قالب فول از چقدر بگیرم؟
البته اینو هم می دونم که به زحمت خودمم بستگی داره

caspianhero
جمعه 25 اسفند 1391, 19:55 عصر
سلام بر دوستان
میخواستم بدونم تعرفه طراحی قالب های cms چطوری هست؟؟؟مثلا قیمت قالب های (جوملا-وردپرس-نیوک-دروپال و ...)
ایا واقعا ارزش اش را دارد ادم روی طراحی قالب های cms کار کنه!! قیمت هاش به صرفه هست؟؟
سپاس