ورود

View Full Version : سوال: کارکتر 13 اضافه در Memo

mbshareat
دوشنبه 21 اسفند 1391, 11:10 صبح
سلام بر همه دوستان
امیدوارم به لطف و فضل الهی حالتون خوب باشه
من توی یه Memo متنی رو نوشتم . وقتی خواستم تو یه قسمت برنامه از این متن سطر به سطر بخونم متوجه اشکالی شدم: متنی که توی Mamo تایپ کرده بودم اونی نبود که برنامه از Memo میخوند. یه جاهایی کارکتر 13 (فکر کنم همون line feed) خود بخود اضافه شده بود.
وقتی قلم Memo رو از تاهوما به Ms San Serief تبدیل می کنم یه کارکتر " سـ " در ابتدای بعضی سطر ها دیده میشه!
این کارکتر از کجا اومده؟ در ضمن من از دلفی 6 استفاده کردم
این هم تصویر و برنامه:

Mask
دوشنبه 21 اسفند 1391, 11:18 صبح
قبل از خواندن Trim کنید.

mbshareat
دوشنبه 21 اسفند 1391, 18:37 عصر
اما این کارکتر از کجا اومده؟ من اگه بخوام از Lines.text استفاده کنم راهی بجز بررسی توالی 13#10#13# ندارم؟ آیا مربوط به نسخه دلفیه؟کسی مشکل مشابهی نداشته؟

Mask
دوشنبه 21 اسفند 1391, 20:43 عصر
من قبلا با نسخه های قدیمی که کار میکردم این مشکل رو داشتم.
به خصوص زمانهایی که ممو رو از یک فایل پر میکردم.
که مجور بودم لاین به لاین ، تریم کنم.
اما خوشبختانه از زمانی که تو دلفی xe کار میکنم، از این تیپ مشکلات خیلی کم شده. اما من طبق عادت ، تریمم رو انجام میدم.

mbshareat
دوشنبه 21 اسفند 1391, 20:58 عصر
ممکنه بفرمایید این کارکتر همیشه در سطرهایی که خالی نیستند اتفاق میافته یا در سطرهایی که محتوایی نداره و خالی به سطر بعد میره هم کارکتر 13 اضافه میشه؟
یه سوال دیگه هم دارم: اگر با کد توی Memo متن بریزم (برای تعیین محل شکست خط میخوام) باز ممکنه کارکتر اضافه بهش اضافه شه؟ فقط همین کارکتر 13 اضافه میشه؟

samani
سه شنبه 22 اسفند 1391, 09:04 صبح
من توی یه Memo متنی رو نوشتم . وقتی خواستم تو یه قسمت برنامه از این متن سطر به سطر بخونم متوجه اشکالی شدم: متنی که توی Mamo تایپ کرده بودم اونی نبود که برنامه از Memo میخوند. یه جاهایی کارکتر 13 (فکر کنم همون line feed) خود بخود اضافه شده بود.

قبل از اينكه داخل ممو مقداري بريزي قبلش Wordwrap رو False كن

mbshareat
سه شنبه 22 اسفند 1391, 10:29 صبح
با توجه به این عبارت چی؟ خودتون امتحان کردید؟

برای تعیین محل شکست خط میخوام

samani
سه شنبه 22 اسفند 1391, 15:29 عصر
يه كم در مورد تابع WrapText تحقيق كن و به جاي كد 13 براي شكست خطوط از كاراكتر ديگري استفاده كن