View Full Version : انتقاد از بی تفاوتی مدیران تالار SQL Server
veniz2008
دوشنبه 21 اسفند 1391, 12:46 عصر
سلام.
بحث من با آقایان صادقیان و رضا یاراحمدی به عنوان مدیران تالار sql هست.
متاسفانه به جای اینکه نگاه و تمرکز ایشون به سمت همه موارد باشه ولی عملا کار ایشون شده حذف تاپیک و پست. این درست که تاپیک بی محتوا باید حذف بشه ولی پس اهداف سایت چی میشه؟. همیشه گفته شده که هدف از سایت بحث کردن و در نتیجه بالا بردن سطح علمی هست. چرا باید بصورت یکسان به مسائل نگاه نکنیم؟. چطور شما اگر کسی پیغام خصوصی بده که فلان تاپیک مشکل داره سریعا اقدام میکنید. یا اگر کسی بگه نام کاربریم رو عوض کنید سریعا جوابگو هستید ولی اگه من پیام خصوصی به شما و آقای یاراحمدی بدم که درباره "ایندکس ها " تاپیک ایجاد کردم و لطفا در بحث شرکت کنید تا هم من به جواب هام برسم و هم سطح علمی فروم بالا بره چرا اصلا به روی خودتون نمیارید؟.چندتا تاپیک و مقاله مفید درباره ایندکس داخل سایت وجود داره؟. مگر خود شما نبودید که صدبار تاکید بر اهمیت و استفاده صحیح از ایندکس ها می کردید؟.حالا من رفتم یه کتابی رو مطالعه کردم و یکسری ابهامات واسم پیش اومده. من که نگفتم شما یا آقای یاراحمدی بیاید از صفر واسه من توضیح بدید. من که نخواستم بار خودم رو روی دوش دیگران بندارم. آیا شما و اقای یاراحمدی به عنوان مدیران تالار وظیفه ندارید در جهت بالا بردن سطح علمی سایت تلاش کنید؟.به جای اینکه وقت بذارید و 10 تا تاپیک حذف کنید، خوب وقت بذارید و به چندتا سوال جواب بدید. اصلا مگه ما هممون انسان نیستیم؟. وظیفه انسانی هست که اگر چیزی رو بلدیم به دیگران یاد بدیم.
باز خدا رو شکر که دوست عزیزم tooraj_azizi_1035 (http://barnamenevis.org/member.php?41757-tooraj_azizi_1035) در این زمینه اطلاع داشتن و در بحث شرکت کردن یا آقای msalim (http://barnamenevis.org/member.php?108959-msalim) یک لینک مفید گذاشتن. قرار نیست به همه سوالات اون تاپیک یک نفر پاسخ بده. هرکس در هر حدی که توان داره باید در چنین تاپیک هایی شرکت کنه تا در مجموع خروجی مناسب رو داشته باشیم.
حمیدرضاصادقیان
دوشنبه 21 اسفند 1391, 13:42 عصر
سلام
حرف شما درسته باید برای ارتقای سطح علمی سایت تلاش کرد.
فکر میکنم این جملات برای هزارمین بار داره مطرح میشه.
ما در روز شاید بتونیم 2-3 بار به سایت سر بزنیم و هروقت میایم نهایتا 30 دقیقه وقت بذاریم که تاپیکها رو رسیدگی کنیم.
خوب یکی از وظایف مدیران حذف و رسیدگی به تخلفاتی هست که صورت میگیره.
من واقعا دیگه نمیدونم به چه زبونی باید بگیم خواهشا قوانین رو رعایت کنید.
یک سری افراد در این سایت که انگار میدون جنگه باهمه دعوا دارن و باید دائما به پستها و اختلافات اونها رسیدگی کنیم.
یک سری هم که میان اشتباه پست میزنن و حذف میشه حالا باید توی خصوصی یا توی مسنجر بهشون توضیح بدی چرا حذف شده.
برای نمونه میتونید به همین تالار انتقاد و پیشنهاد و صحبت با مسئولین سر بزنید ببینید چند تاپست توسط من حذف شده.
به نظر شما در روز که 1:30 تا 2 ساعت وقت برای بازدید سایت میذاریم با اینهمه تاپیکی که ایجاد میشه و اینهمه افراد ، وقت میشه اینکارو انجام بدیم؟
خوب همه افراد اینجا کار و زندگی دارن بالاخص مدیران که یک وظیفه ای هم در سایت بر دوششونه.
الان بخش پادکست ها 2 ماهی هست که نرسیدم ادامه مطلب رو بذارم به خاطر فشار کاری که دارم.
درحال حاضر از ساعت 7 صبح فعالیت من آغاز میشه تا ساعت 3 بامداد . کلا روزی 4 ساعت استراحت میکنم.
گاهی هم سعی میکنم به پستهایی که زیاد تفکری نمیخواد یا میشه یک جواب سریع بهش داد پاسخ بدم.
اگر کاربران مقداری قوانین رو رعایت میکردن و پستهای بی محتوا و ... ارسال نمیکردن اونوقت اون زمان و انرژی که باید بذاریم قوانین رو اعمال کنیم میذاشتیم به پاسخگویی به پستهایی مثل پست شما.
همه چیز به خود ماها برمیگرده.
امیدوارم توضیحات قانع کننده ای بوده باشه.
ایام به کام.
حامد مصافی
دوشنبه 21 اسفند 1391, 15:01 عصر
هدفم این نیست که چون آقای صادقیان مدیر هستند بی جهت از ایشون دفاع کنم. اما واقعا مدیریت تمام انرژی یک کاربر رو میگیره. خود من هم از زمانی که مدیر شدم جواب پست ندادم به اون صورت. وقتی میام تو فاروم باید زمانی رو صرف حذف پست های اضافی کنم بعدش دقایقی رو به خوندن پیام های خصوصی کاربرانی که پست های اونها حذف شده اختصاص بدم. در نهایت هم وقتی همه چیز نظم طبیعی خودش رو گرفت وقت رفتن میرسه. چون همین کارها تا 60 دقیقه وقت میطلبه!
veniz2008
دوشنبه 21 اسفند 1391, 16:58 عصر
ما در روز شاید بتونیم 2-3 بار به سایت سر بزنیم و هروقت میایم نهایتا 30 دقیقه وقت بذاریم که تاپیکها رو رسیدگی کنیم.
خوب یکی از وظایف مدیران حذف و رسیدگی به تخلفاتی هست که صورت میگیره.
به نظر شما در روز که 1:30 تا 2 ساعت وقت برای بازدید سایت میذاریم با اینهمه تاپیکی که ایجاد میشه و اینهمه افراد ، وقت میشه اینکارو انجام بدیم؟
خوب همه افراد اینجا کار و زندگی دارن بالاخص مدیران که یک وظیفه ای هم در سایت بر دوششونه.
الان بخش پادکست ها 2 ماهی هست که نرسیدم ادامه مطلب رو بذارم به خاطر فشار کاری که دارم.
درحال حاضر از ساعت 7 صبح فعالیت من آغاز میشه تا ساعت 3 بامداد . کلا روزی 4 ساعت استراحت میکنم.
گاهی هم سعی میکنم به پستهایی که زیاد تفکری نمیخواد یا میشه یک جواب سریع بهش داد پاسخ بدم.
امیدوارم توضیحات قانع کننده ای بوده باشه.
همه این حرف ها درست ولی...
اگر فکر میکنید واقعا نمیرسید، تعداد مدیران رو افزایش بدید. این که دیگه نیاز به گفتن من نداره. هر نهاد و موسسه ای وقتی به این نتیجه میرسه که تعداد نفرات برای انجام کارهای روزانه کافی نیست نیروی جدید جذب میکنه چون ادامه این روند باعث نارضایتی کاربران میشه. آیا نیم ساعت وقت گذاشتن و حذف تاپیک های تکراری مهمتره یا جواب دادن به 4 تا سوال علمی؟. باید ارزش و تفاوت این دو مبحث مشخص بشه.
هدفم این نیست که چون آقای صادقیان مدیر هستند بی جهت از ایشون دفاع کنم. اما واقعا مدیریت تمام انرژی یک کاربر رو میگیره. خود من هم از زمانی که مدیر شدم جواب پست ندادم به اون صورت. وقتی میام تو فاروم باید زمانی رو صرف حذف پست های اضافی کنم بعدش دقایقی رو به خوندن پیام های خصوصی کاربرانی که پست های اونها حذف شده اختصاص بدم. در نهایت هم وقتی همه چیز نظم طبیعی خودش رو گرفت وقت رفتن میرسه. چون همین کارها تا 60 دقیقه وقت میطلبه!
بی صبرانه منتظرم که اولین مدیری رو ببینم که از یک مدیر دیگه انتقاد میکنه. اگر باور داریم همه انسان هستیم و انسان ها هم اشتباه میکنند بنابراین باید در طول این چند سالی که سایت فعالیت داره مدیران هم (که جز انسان ها هستند) اشتباه کنند ولی همیشه توپ توی زمین کاربر مسکین بوده. جواب شما دقیقا همون جوابی هست که به اقای صادقیان دادم. من قبول دارم که بیشتر وقت شما صرف حذف تاپیک ها میشه و در اکثریت مواقع هم حق با مدیران هست ولی بهرحال چاره چیه؟.من پیشنهاد خودم رو دادم بقیش به شماها بستگی داره.
راستی تا یادم نرفته یه انتقاد هم از جناب کرامتی داشته باشم. ایشون قول تغییرات اساسی در سایت رو داده بودن و گفته بودن:
"مشکلات کنونی که برطرف شد نوبت اجرای برنامه های جدید برای سایت از لحاظ محتوا خواهد بود، طوری که علاوه بر کاربران مبتدی و متوسط برای کاربران حرفه ای نیز جذابیت لازم وجود خواهد داشت :چشمک: "
آقای کرامتی، بیچاره این آدمکه چشش در اومد از بس چشمک زد و کاری انجام نشد.
حمیدرضاصادقیان
دوشنبه 21 اسفند 1391, 22:54 عصر
برای جذب مدیران بله جمع بندی کردیم.
پستهای افراد هم بررسی کردیم ولی متاسفانه جز معدود افرادی به نتیجه خاصی نرسیدیم و باز به همون خونه اول برگشتیم.
وگرنه ماهم میدونیم باید جذب نیرو کنیم. انشالله سعی خواهیم کرد این بحث انتخاب مدیران رو دوباره به جریان بندازیم و افراد مناسبی رو برای مدیریت تالارهای مختلف در نظر بگیریم.
بهزاد علی محمدزاده
سه شنبه 22 اسفند 1391, 12:15 عصر
پستهای افراد هم بررسی کردیم ولی متاسفانه جز معدود افرادی به نتیجه خاصی نرسیدیم
چون شاید به دنبال افراد آنچنان فنی هستید . اگر این طور هست به نظرم من افراد خیلی فنی به کار مدیریت فروم ها نمیان . یه شخص فنی ، سر شلوغه و گرفتار و متاهل و بچه و .... رو ما می خوایم چه کنیم ؟ این و بیاریم بگیم تاپیک حذف کن ؟ خب نمیرسه و این کار جذبه ایی هم براش نداره .
مدیریت تالارها رو بدین دست دوستان نوجوان و جوانمون . اینهایی که از صبح تا شب آنلاین هستند . نه آدم های گرفتار . شما باید دنبال افراد داوطلب اینچنینی باشید .
الان من بعضی از مدیران و یادم نمیاد که اصلا اونها رو دیده باشم . حتی در حد کاربر عادی ، اصلا نه بحثی ، نه گپی ، نه مطلبی ، نه پاسخی ! وقتی میاد که کار شخصی خودش رو هم داشته باشه . یعنی یه اطلاعیه ایی برای خودش بزنه و ... خب اصلا وجود شما چه فایده ایی داره ؟ البته با احترام و اینکه می دونیم زحمات کشیدید و ما هم یه حرفهایی رو میزنیم اگر اشتباه بود پاسخ بدین .
این و بده یه نوجوانی که همیشه آنلاینه و حواسش به تاپیک های اضافی و ... هست .
ببیند شما مدیر محترم ، وقتی لینک رنگی داری ، اما اصلا نیستی ، روی افراد فنی هم تاثیر میذاری . طرف میگه برنامه نویس یه برند تجاریه که کسب در آمد میکنه ، من هم بهتره برم و به وب سایت شخصی خودم برسم . چه کاریه وقتی فقط طرف خودش نیستش من برم وقتم و بذارم اونجا ؟ خب چه جوابی به این سوال و یا ابهام هست ؟
اگر مدیر هستی ، ولی اصلا نیستی ، رو فضای فروم تاثیر منفی میذاری . اما اگر یه عضو عادی باشی ، دیر هم بیای کسی بهت خرده نمی گیره .
گاهی پیش قدم بشو . تاپیکی بزن ، بحثی راه بنداز . سری بزن . از دو نفر دعوت کن تو بحثت شرکت کنن .دو تا منبعی معرفی کن . چشم ها به دنبال شماست . حتی گاهی مطالبی که بذارید و ارزش آنچنانی هم نداشته باشه ، می بینیم که تاپیک شما پر از تشکر میشه و این یعنی همون که گفتم چشم ها به دنبال شماست .
نقطه مقابلش می بینی یکی خیلی مطلبش از اون یه مطلب شما پر محتوی تره ، زحمتی هم براش کشیده ، ولی یک دهم شما تشکر پاش نیست .
من تاپیک مجله طراحی وب و زدم . خب آقای موسوی و آقای کرامتی یه کلمه توش می نوشتید سلام !!! یه لینک الکی میذاشتید ، یه کاری اگر انجام میدادید ، شاید تاثیر گذار می بود .
خب دیگه ...
حمیدرضاصادقیان
سه شنبه 22 اسفند 1391, 13:25 عصر
درمورد افراد نوجوان و اینکه زیاد فنی نباشند از یک باب مشکلی پیش خواهد آمد اونم اینکه نتونه درست قضاوت کنه ( نه اینکه بگم همه ما مدیران صحیح قضاوت میکنیم) بارها من اشتباه کردم و دوستان تو پیغام خصوصی بهم تذکر دادن و مورد رو رفع کردم. اینجا که نمیخواهیم باکسی دشمنی کنیم.افراد نوجوان تو سایت زیاد هستن و زود تحت تاثیر جو و احساسات میشن و ممکنه از ابزارهای مدیریتی صحیح استفاده نکنند که بیشتر به ضرر سایت تموم میشه.
انشالله سعی میکنیم به زودی فکری به حال این وضعیت کنیم و این آزردگی خاطر نیز از دوستان رفع بشه.
FastCode
پنج شنبه 24 اسفند 1391, 11:11 صبح
نمونش من که کاندید بخش مونو شدم.
با این اعصاب و روان باید یک در میان پست ویرایش کنم.
این امکان هست که فقط بعضی از سطح دسترسی ها رو باز کنید؟
مثلا فقط ویرایش پست و عنوان تاپیک یا Vote to Close شبیه stackoverflow.com
maktoom
شنبه 26 اسفند 1391, 00:21 صبح
سلام
منم کم کم به این نتیجه دوستان رسیدم. در این تاپیک (http://barnamenevis.org/showthread.php?389089-%D8%B9%D8%AF%D9%85-%D8%AA%D8%B9%D8%A7%D9%85%D9%84-%D9%85%D8%AF%DB%8C%D8%B1%D8%A7%D9%86-%D9%88-%D8%B6%D8%B9%D9%81-%D8%AF%D8%B1-%D9%BE%D8%A7%D8%B3%D8%AE%DA%AF%D9%88%DB%8C%DB%8C-%D8%A7%DB%8C%D9%86-%D9%82%D8%B4%D8%B1-%D9%85%D9%86%D8%AC%D8%B1-%D8%A8%D9%87-%D9%81%D8%A7%D8%AC%D8%B9%D9%87-%D8%AE%D9%88%D8%A7%D9%87%D8%AF-%D8%B4%D8%AF) اعتراض کردم.
یعنی فکر می کنم جنبه تعاملی یکی از مزومات اینچنین محیطیه. شما مدیران کم کم دارید تبدیل به سانسورگر می شید.
شما دوره ای بخاطر حسن عملکردتون و پستهای بارزشتون به این جایگاه فعلی رسیدید.
اما جایزه خوب بودنتون شده اینکه خودتون رو با حذف سانسور تاپیکها و پستها مشغول کنید. دیگه حتی کیفیت قبلیتون رو هم بعضا ندارید.
بهتره مسئولیت ها رو بیشتر تقسیم کنید. سطوح دسترسی رو با دقت بیشتری ایجاد کنید و مجوزها رو خرد تر کنید. تا بشه افرادی رو جهت کارهای حذف و ویرایش تعیین کنید. این افراد حتما باید، باید و باید پاسخگو باشن.
مدیریت های کلانتر رو شماها انجام بدید. سروسامون دادن به مدیریت های خرد، تعاملات ویژه، اختلافات دامنه دارتر و ... با شما. تا بتونید محتوا ایجاد کنید.
محتوای ایجاد شده شما زمانی می طلبه که در وضعیت فعلی دارید این زمان رو صرف کارای سطح پایینی مثل حذف تاپیک و ویرایش پستها می کنید.
اینجوری سایت افت پیدا می کنه. کما اینکه الان افت کیفی و رشد کمی شدیدی رو شاهد هستم.
مو فق باشید./
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.