ورود

View Full Version : مبتدی: چطور ابعاد فرمها و دیالوگ ها رو در زمان طراحی دقیق تنطیم کنم؟

Hadiir.net
چهارشنبه 23 اسفند 1391, 02:43 صبح
چطور ابعاد فرمها و دیالوگ ها رو در زمان طراحی دقیق تنطیم کنم؟

سلام من هرچی گشتم توی قسمت خصوصیات فرمها و دیالوگها گزینه ای برای تنطیم دقیق اندازه اونها ندیدم؟
من میخوام مثلا طول و عرض فرمها رو بصورت عددی به واحد پیکسل تنطیم کنم.مثلا 600 در 450 پیکسل؟
فقط امکان تنطیم با موس وجود داره ولی اینطوری دقیق در نمیاد.ممنون میشم راهنمایی کنین که در ویژوال سی چطور اینکار انجام میشه.
AliAskari1375
چهارشنبه 23 اسفند 1391, 11:20 صبح
توی پنجره ی Properties که از View->Other Windows->Properties window قابل دسترسیه می تونی همه ی خصوصیّات فرم رو تنظیم کنی . آره ...

Hadiir.net
پنج شنبه 24 اسفند 1391, 00:51 صبح
توی پنجره ی Properties که از View->Other Windows->Properties window قابل دسترسیه می تونی همه ی خصوصیّات فرم رو تنظیم کنی . آره ...

من با ویژوال استدیو 2010 و ویژوال سی پلاس پلاس دارم برنامه نویسی می کنم و دارم توی محیط ام اف سی (mfc) فرم ها و دیالوگ ها مو طراحی میکنم. من توی پنل Propertiesهیچ گزینه ای رو برای تنظیم اندازه فرم ها نمیبینم. (این گزینه توی ویژوال بیسک و سی شارپ و ...) توی همین پنل وجود دارن اما در مورد سی پلاس پلاس من نتونستم پیداشون کنم. محض احتیاط الانم نگاه کردم و گشتم اما گزینه ای مربوط به تنظیم اندازه فرم ها باشه ندیدم. کلا نسبت به سایر محیطهای برنامه نویسی و یا دات نت از گزینه های خیلی کمتری برخورداره! جای تعجبه نمیدونم جریان چیه؟