View Full Version : سوال: کد آمار گیر در دریم ویور
farzadkamali
چهارشنبه 23 اسفند 1391, 10:17 صبح
سلام خدمت دوستان
کسی کدی برای آمارگیر سایت در دریم ویور نداره؟ من سایتم html هست و میخوام آمارگیر بزارم ولی نمی دونم چه جوری. اگه راهنمایی کنین ممنون میشم
khanlo.javid
چهارشنبه 23 اسفند 1391, 10:38 صبح
دوست عزیز میتونید از آمارگیر های آماده استفاده کنید یه سرچ بزنید کلی کد آمارگیر پیدا میکنید :
نمونه :
webgozar.com
موفق باشید.
farzadkamali
چهارشنبه 23 اسفند 1391, 11:16 صبح
دوست عزیز میتونید از آمارگیر های آماده استفاده کنید یه سرچ بزنید کلی کد آمارگیر پیدا میکنید :
نمونه :
webgozar.com
موفق باشید.
عزیز استفاده کردم ولی سایت وب گذر بعضی مواقع بالا نمیاد و به همین دلیل باعث میشه سایت من هم هنگام بالا اومدن به اون قسمت کدی که از وبگذر توی سایتم قرار دادم گیر کنه و بالا نیاد.
چند نمونه کد از سایت های ارائه دهنده خدمات وبلاگ هم دیدم که جوابگو هست ولی بازهم باعث وابستگی سایت به اون سایت ها میشه و تبلیغات متنی هم داره.
می خوام یه کدی باشه که وابستگی به هیچ سایتی نداشته باشه.
khanlo.javid
چهارشنبه 23 اسفند 1391, 14:40 عصر
عزیز استفاده کردم ولی سایت وب گذر بعضی مواقع بالا نمیاد و به همین دلیل باعث میشه سایت من هم هنگام بالا اومدن به اون قسمت کدی که از وبگذر توی سایتم قرار دادم گیر کنه و بالا نیاد.
چند نمونه کد از سایت های ارائه دهنده خدمات وبلاگ هم دیدم که جوابگو هست ولی بازهم باعث وابستگی سایت به اون سایت ها میشه و تبلیغات متنی هم داره.
می خوام یه کدی باشه که وابستگی به هیچ سایتی نداشته باشه.
با این حساب زحمت بکش و خودت اسکریپتش رو بنویس تا وابستگی به دیگران نداشته باشی .! :چشمک:
mehbod.rayaneh
چهارشنبه 23 اسفند 1391, 15:50 عصر
سلام
بدون وابستگی ک باید خودتون زحمت نوشتنشو بکشید!
ولی میتونید از http://www.google.com/analytics/ استفاده کنید!
فک میکنم بهتر از بقیه باشه!
موفق باشید.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.