View Full Version : سوال: کامپوننت استفاده شده چیه؟
esibarnamenevis
چهارشنبه 23 اسفند 1391, 11:37 صبح
باسلام
1-میخواستم بدونم کامپوننت اسفاده شده در برنامه زیر چیه ؟مثلا دکمه ها ریبون ها و ظاهر کلی فرم که یک دست است؟
2-اگه بخوام فرم با این زیبایی ایجاد کنم باید چکار کنم ؟
3-اگه از کامپوننت های کرک شده استفاده کنم بعدا مشکل پیش نمیاد؟
4-دوستان کامپوننت هایی که تجربه دارن و استفاده کردند رو نام ببرند (برای ظاهر زیبا و یک دست )؟
لطفا هر کی هر نظری داره بگه و کمک کنه
باتشکر
http://saharsoftware.com/product/smm/screen25/Main.png
Tiam121
چهارشنبه 23 اسفند 1391, 11:50 صبح
احتمالا dotnetbar یا telerik
mehdi zanjani
چهارشنبه 23 اسفند 1391, 12:37 عصر
میتونه DotNetBar یا DevExpress باشه !!! ولی به نظر الگوبرداری نکنید خودتون میتونید باخلاقیت خودتون و ریبون Janus ، ریبون زیباتر از این طراحی کنید!!
esibarnamenevis
چهارشنبه 23 اسفند 1391, 12:48 عصر
dotnetbar و devexpress که نیست چون یه خورده باهاشون کار کردم
ولی telerik رو کار نکردم
دوستان بیشتر نظر بدید...
daneshjo90
چهارشنبه 23 اسفند 1391, 13:09 عصر
با سلام
منم با نظر دوستان موافقم یا DotNetBar هستش یا DevExpress و یا Telerik
شایدم Janus باشه
با دات نت با میشه شما از ReflectionImage میتونی استفاده کنی ولی باید سایز عکس هات در حد 32*32 باشه
موفق باشی
rezarko
چهارشنبه 23 اسفند 1391, 13:13 عصر
من با دات نت بار کار کردم ولی اینجوری نیست.
میتونه devexpress یا telerik باشه.
البته به احتمال 70% telerik هست.
موفق باشی
daneshjo90
چهارشنبه 23 اسفند 1391, 13:22 عصر
دوست عزیز شما از ReflectionImage استفاده کردی ؟
اگه یه StyleManager به فرمت اضافه کنی خیلی راحت میتونی استایل همه اشیائی رو که رو فرم داری به یک حالت مساوی در بیاری
بازم هرچی شما بگین
موفق باشی
esibarnamenevis
چهارشنبه 23 اسفند 1391, 18:19 عصر
باسلام
دوستان تلریکم نبود
اگه تونستید لینک گذاشتم دانلود کنید و بعد نظر بدید
آخه خیلی جالبه
لینک دانلود (http://parsesahar.com/order/download/Setup2.51.582.exe)
منتظرم
ordebehesht
چهارشنبه 23 اسفند 1391, 20:32 عصر
من با تلریک کار مبیکنم ولی نیست احساس میکن با wpf خودش ساخته
ordebehesht
چهارشنبه 23 اسفند 1391, 20:34 عصر
همون که گفتم احساس میکنم با wpfو blendساخنه
samadblaj
چهارشنبه 23 اسفند 1391, 20:36 عصر
دوستان میشه دمویی از کامپننت telerik رو قرار بدن...
این نمونه هم از کامپوننت DevExpress استفاده کرده نسخه های پایین ترش همین دمو ها رو داشت.
danialafshari
پنج شنبه 24 اسفند 1391, 01:36 صبح
سلام
قبلا گفتم که این نرم افزار با Delphi ساخته شده
esibarnamenevis
پنج شنبه 24 اسفند 1391, 20:25 عصر
قبلا گفتم که این نرم افزار با Delphi ساخته شده
با سلام
اگه امکانش هست بیشتر توضیح بدید(قبلا کجا توضیح دادید) ؟
کامپوننت چیه؟
امکانات دلفی مگه از سی شارپ بیشتر؟
.............
ما که آخر به یک جواب قطعی از صحبت های دوستان نرسیدیم؟؟؟؟
benyaminrahimi
پنج شنبه 24 اسفند 1391, 20:27 عصر
rebbon form .شرکت های زیادی کامپوننت ریبون میدن مثل dev express tms تمه office 2010 دولاپر اکپرس از اینم زیبا تره
esibarnamenevis
پنج شنبه 24 اسفند 1391, 20:38 عصر
rebbon form .شرکت های زیادی کامپوننت ریبون میدن مثل dev express tms تمه office 2010 دولاپر اکپرس از اینم زیبا تره
با سلام
دوست عزیز بنده با ریبون کار کردم ولی اینجورش رو ندیدم از رو تصویر متوجه نمیشید کاش برنامه رو دانلود و اجرا کنید و حالت (افکت) و زیبایی دکمه ها و ریبون رو ببینید و بعد راهنمایی کنید؟
در ضمن با کامپوننت های devexpress , telerik , dev component , janus , onecomponent , ... تقریبا سروکله زدم و این کامپوننت استفاده شده هیچ کدوم از اینا نیست.
یوسف زالی
جمعه 25 اسفند 1391, 01:03 صبح
ممکنه از Skin استفاده کرده باشند.
danialafshari
جمعه 25 اسفند 1391, 01:07 صبح
با سلام
اگه امکانش هست بیشتر توضیح بدید(قبلا کجا توضیح دادید) ؟
توضیح در چه مورد؟
کامپوننت چیه؟
Windows Forms User Contorl
امکانات دلفی مگه از سی شارپ بیشتر؟
ببینیند هر تکنولوژی ابزارهای خاص خودش رو داره و منم برنامه پست اولتون را دانلود کردم و با آنالیزر چک کردم و فهمیدم با دلفی نوشته شده
حله؟
BORHAN TEC
جمعه 25 اسفند 1391, 13:04 عصر
سلام
اون کامپوننت استفاده شده هیچ ربطی به Ribbon نداره. اون گزینه های بالا منو هستند و پایینی هم تولبار. توجه داشته باشید که برای ساخت Toolbar از یک کامپوننت TsPanel و برای ساخت دکمه های آن از TsSpeedButton استفاده شده است. برای ساخت theme مربوطه هم از AlphaSkin استفاده شده است. کنترلهای استفاده شده مربوط به سری کامپوننتهای Alpha Controls هستند. در حالت کلی کاملاً واضح است که برای ساخت این نرم افزار از نرم افزار Personal Finance Pro ایده گرفته شده است.
جالبه که با باز کردن این نرم افزار هم مسئله پسته ما رو ول نمیکنه! :گیج: صفحه اول برنامه نوشته بود :"ای پسته ی تو خنده زنده بر حدیث قند / مشتاقم از برای خدا یک شکر بخند " :لبخند:
موفق باشید...
esibarnamenevis
جمعه 25 اسفند 1391, 14:07 عصر
سلام
اون کامپوننت استفاده شده هیچ ربطی به Ribbon نداره. اون گزینه های بالا منو هستند و پایینی هم تولبار. توجه داشته باشید که برای ساخت Toolbar از یک کامپوننت TsPanel و برای ساخت دکمه های آن از TsSpeedButton استفاده شده است. برای ساخت theme مربوطه هم از AlphaSkin استفاده شده است. کنترلهای استفاده شده مربوط به سری کامپوننتهای AlpaControls هستند. در حالت کلی کاملاً واضح است که برای ساخت این نرم افزار از نرم افزار Personal Finance Pro ایده گرفته شده است.
جالبه که با باز کردن این نرم افزار هم مسئله پسته ما رو ول نمیکنه. صفحه اول برنامه نوشته بود :"ای پسته ی تو خنده زنده بر حدیث قند / مشتاقم از برای خدا یک شکر بخند " :لبخند:
موفق باشید...
باسلام
درود برشما جناب Object Pascal
به نظرم بهترین و کاملترین پاسخ رو از شما شنیدم
حالا این کامپوننت ها رو از کجا میشه دانلود کرد اگه تونستید راهنمایی کنید
در ضمن اگه اطلاعات بیشتری نیازه که داده بشه ، بگید ممنون میشم
BORHAN TEC
جمعه 25 اسفند 1391, 14:41 عصر
مرسی
اطلاعات بیشتری که فکر نمی کنم لازم باشه. خود این کامپوننتهای Alpha Controls مثالهای کاملی همراهش هست که با بررسی اونها می تونید ظاهری به مراتب بهتر از نرم افزار یاد شده بسازید. این کامپوننت ها آنقدر معروف هستند که با یک جستجوی ساده در وب می تونید اونها رو پیدا کنید. در ضمن در این برنامه برای بانک اطلاعاتی هم از Absolute DB استفاده شده است. برای Chart ها هم از TeeChart استفاده شده که برای اینکه برنامه شما ظاهر بهتری پیدا کند می توانید از Tee Chart Pro استفاده کنید. در کل به عنوان یک توصیه برادرانه باید بگویم که اگر می خواهید که با محصول یاد شده رقابت کنید بهتره که خودتون یک طراحی خاص خودتون رو ارائه بدین و کپی برداری نکنید. البته در این مورد آخر اصلاً قصد جسارت نداشتم و فقط می خواستم یادآوری کنم. رقابت کردن خیلی هم خوبه به شرطی که رقابت سالم باشد. :چشمک:
موفق باشید...
esibarnamenevis
جمعه 25 اسفند 1391, 14:46 عصر
بازم ممنونم از اطلاعات خوبتون و بابت وقت با ارزشی که به ما دادید
یه سوال دیگه
در سی شارپ چطور(چون آشنایی بنده با سی شارپ بیشتر از دلفی هستش) ؟ این کامپوننت ها مختص دلفی هستند یا واسه سی شارپ هم کاربردی دارن ؟
خودتون با سی شارپ رابطه تون چطوریه ؟ چه کامپوننت هایی رو توصیه می کنید؟
BORHAN TEC
جمعه 25 اسفند 1391, 15:13 عصر
در سی شارپ چطور(چون آشنایی بنده با سی شارپ بیشتر از دلفی هستش) ؟
برنامه هایی از این دست بهتره که با .Net ساخته نشوند و به صورت Native باشند(مثل دلفی یا Qt و یا ...). به نظرم دات نت برای برنامه هایی از این دست که کاربران مبتدی با آن کار می کنند و به صورت انبوه فروخته میشوند خوب نیست(نصب دات نت، نگهداری آن و بسیاری از مسائل دیگر). این قبیل برنامه ها باید به گونه ای باشند که در نصب و استفاده از آن هیچ دردسری وجود نداشته باشد. سود ساخت چنین برنامه هایی به خاطر هزینه پشتیبانی پایین آنها است. اگر دقت کرده باشید این امر در ساخت این نرم افزار رعایت شده است، به عنوان مثال سازندگان این نرم افزار می دانستند که استفاده از پایگاه داده SQL Server برای کاربران مبتدی به دلیل نصب دشوار و نگهداری آن غیر ممکن است، از یک پایگاه داده Embedded به نام Absolute DB استفاده کرده اند که کاربر هیچ زحمت اضافه ای را برای استفاده و نگهداری از داده های برنامه متحمل نشود.
این کامپوننت ها مختص دلفی هستند یا واسه سی شارپ هم کاربردی دارن ؟
این کامپوننت ها مختص Delphi و C++ Builder هستند و در C# قابل استفاده نیستند ولی طبیعتاً برای دات نت هم می توان کامپوننت های مشابهی را یافت ولی این مورد رو بهتره که در بخش مربوط به دات نت مطرح کنید.
خودتون با سی شارپ رابطه تون چطوریه ؟
هر زبانی ویژگی های مثبت و منفی خودش را دارد ولی در این مورد خاص من نظرم را در اول همین پست عرض کردم.
چه کامپوننت هایی رو توصیه می کنید؟
اگر منظورتون کامپوننت های مربوط به دلفی باشه به نظرم پر استفاده ترین مجموعه کامپوننت های عمومی JVCL و LMD و Raize Components و Alpha Controls هستند و در مورد دات نت هم همانطور که گفتم بهتره که سوالتان را در بخش مناسب مطرح کنید تا دوستانی که تجربه بیشتری در مورد دات نت دارند به شما پاسخ دهند.
Valadi
شنبه 26 اسفند 1391, 13:44 عصر
با سلام
چنين فرمي ميشه با tms ايجاد كرد
چيزي خاصي نداره خيلي ساده است
ازاين بهتر و حرفه اي تر هم ميشه
esibarnamenevis
یک شنبه 27 اسفند 1391, 17:27 عصر
با دات نت چطوری میشه فرمی با این حالت ایجاد کرد؟
این کامپوننت ها نسخه سی شارپ هم دارند؟
Valadi
یک شنبه 27 اسفند 1391, 18:27 عصر
بله هم دلفي داره هم سي شارپ
esibarnamenevis
یک شنبه 27 اسفند 1391, 19:41 عصر
بله هم دلفي داره هم سي شارپ
سلام
اگه سی شارپ داره کجا میتونم دانلود کنم
لطفا راهنمایی کنید
ممنون
BORHAN TEC
دوشنبه 28 اسفند 1391, 11:41 صبح
مجموعه Raize هم همچین قابلیتی(پست اول) داره
Raize چنین قابلیتی نداره.
esibarnamenevis
دوشنبه 28 اسفند 1391, 13:15 عصر
سلام
مجموعه Raize هم همچین قابلیتی(پست اول) داره
موفق باشید
سلام دوستان ورژن سی شارپ میخواستم
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.