View Full Version : نمایش مقداری از داده های برنامه تحت html
aghayex
چهارشنبه 23 اسفند 1391, 19:24 عصر
با سلام
من می خوام برنامه ای درست کنم که در یه بخش اون بک آپ گیری صورت بگیره , یعنی مقداری از داده هامو انتخاب کنم و در سیستم دیگه ای استفاده کنم اما میخوام کارکردن با این داده ها در سیستم دیگه ای بصورت یه فایل html باشه .
حالا آیا این امکان در سیلورلایت هست که من برنامه اصلی مو تحت اون درست کنم و این کارو برا من انجام بده؟
hakim22
چهارشنبه 23 اسفند 1391, 20:47 عصر
اگر منظور شما نمایش html درون سیلورلایت است این قابلیت در سیلورلایت وجود داره.
در مدل سیلورلایت وجود داره.
1- سیلورلایت درون پنجره web browser اجرا میشه
2-سیلورلایت به صورت یک پنجره خارج از بروزر بالا میاد ( out of browser experience)
در حالت اول کمی کد نویسی لازمه ولی میتوانید component ها مربوط به اون رو از اینترنت دانلود کنید . تکنیک معمول استفاده از یک iframe با z-index بالاتر از شی object مربوط به سیلورلایت درون کد html صفحه ی وب است !!!! (امیدوارم واضح گفته باشم !!)
در مورد دوم کار شما ساده است. درون سیلورلایت یک کنترل با نام Web browser وجود دارد برای نمایش html
ساخت html هم که اصلا بحث ما نیست چون یک تکست ساده است و باید با پسوند html ذخیره کنید. فقط باید یک سری تگ درست طراحی کنید.
برای گزارشگیری بد نیست نگاهی به Xml و xslt بیندازید. روش بسیار خوبی برای تبدیل داده ای xml یا database به یک صفحه ی وب است.
موفق باشید
aghayex
چهارشنبه 23 اسفند 1391, 21:20 عصر
نه , منظورم این بود فکر کنید ما برنامه ای داریم که با سیلورلایت درست شده و این برنامه اطلاعاتی واردش میشه و حالا می خوام مقداری از داده هامو اصطلاحا export کنم و در سیستم دیگه ای از اون اطلاعات استفاده کنم و برای یه کاربر مبتدی می خوام نمایش این داده ها در قالب یه فایل html و یا هر پیشنهاد دیگه باشه .
hakim22
پنج شنبه 24 اسفند 1391, 09:56 صبح
خب منم توضیح دادم که این کار به سیلورلایت یا ویندوز فرم یا هر چیز دیگه ای ربطی نداره. فایلهای HTML کاملا به صورت Text هستند و شما همیشه می توانید چنین فایلهایی را به صورت دستی Generate کنید. مثلا یک پیج ساده با HTML میسازید و بعد تگ table درون آن قرار میدهید. بعد با یک حلقه محتوای درون هر تگ tr و td را پر می کنید. فقط در نمایش عکسها باید آنها را به صورت فایل کنار فایل HTML بسازید.
یک نمونه از فایهای ورد و آفیس را به صورت HTML ذخیره کنید و نتیجه ی آن را ببینید. همچنین می توانید از ادیتورهای حرفهای مثل Notpad++ الگو برداری کنید. یکی از قابلیتهای این نرم افزار تبدیل فایلهای تکست به فرمت HTML است.
وهمانطور که در پست قبل توضیح دادم شما می توانید با استفاده از XML و XSLT خیلی سریع این تبدیل را انجام بدهید.
محتوای دیتابیس را با دستورات XML که در خود ADO.NET هست به فرمت XML تبدیل کنید. در کنار آن یک فایل XSLT می سازید که فرمت تبدیل XML به HTML رو درون خودش ذخیره کرده . مثل :
http://www.w3schools.com/XSL/
و نمونه عملی :
http://www.w3schools.com/XSL/tryxslt.asp?xmlfile=cdcatalog&xsltfile=cdcatalog
بعد با یک دستور خیلی سریع رکوردهای دیتابیس رو به یک صفحه ی HTML تبدیل می کنید. البته برای ساختن XSLT باید کد نویسی با این زبان را هم بلد باشید. زیاد پیچیده نیست و می توانید به مشاهده چند نمونه به نتیجه ی دلخواه خودتون برسید.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.